ما چند پست ایجاد کردیم که ملت بیاید یه نرخ تعیین کنیم
طرف vps 15 تومانی رو میده 5 تومان
در حالی که من یادم هست زمانی که دلار 1200 بود قیمت 15 تومان بود الان هم همو ن قیمت هست
اگر این بازار خراب کن ها نباشند الان همه سود میکنن
این هاست هزار تومانی هم بیشتر جنبه تبلیغاتی داره و به قول دوستمون قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود
درسته ولی بخاطر اینه که سرویس دهنده ها این کارو کردن آقا هزینه ی خودت خیلی بیشتر میشه بهتره شما میدی 1000 تومن قیمتت عاقلانست ولی یکی میاد بعد شما میده 500 تومن این انجمن اینجوریه به نظر من یکم برا زحمتتون ارزش قائل شیدقبول دارم که هزارتومن هیچی نیست
ولی کاربرهای این انجمن تشنه قیمت پایین هستند و به همین دلیل هاست هزارتومانی ارائه میدیم
بازم شرمنده ام به خدا قصد توهین به هیچ کسو ندارم از من ناراحت نشید
شرکت داده پرداز پایا (مسئولیت محدود)
www.payahosting.ir
تخفیف 30 درصدی با ارسال تیکت به واحد فروش 30 درصد تخفیف بگیرید تو خرید هاست
حرفتو قبول دارم واقعا بازار خراب کن زیاده که انشالله درست میشهما چند پست ایجاد کردیم که ملت بیاید یه نرخ تعیین کنیم
طرف vps 15 تومانی رو میده 5 تومان
در حالی که من یادم هست زمانی که دلار 1200 بود قیمت 15 تومان بود الان هم همو ن قیمت هست
اگر این بازار خراب کن ها نباشند الان همه سود میکنن
این هاست هزار تومانی هم بیشتر جنبه تبلیغاتی داره و به قول دوستمون قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود
شما که این حرفو میزنی خودت هاست رو چقدر میدی؟شما بذار عرق ــت خشک بشه تو این کار .. بعد فتوا بدید
من تازه وارد هم نیستم تو این کار سعی کردم همه چیزو یاد بگیرم بعد بیام تو این کار مثل خیلی ها از همون اول نیوومدم تو این کار یوزر قبلی من تو این سایت بن شد اگه میخواستم بدون علم این کار بیام 6 سال پیش اومده بودم
شرکت داده پرداز پایا (مسئولیت محدود)
www.payahosting.ir
تخفیف 30 درصدی با ارسال تیکت به واحد فروش 30 درصد تخفیف بگیرید تو خرید هاست
ما فقط شیوه تبلیغ رو عوض کردیم
نه بیشتر
هدف اصلی رضایت مشتری است
دوستان هاست ها به شکل سه ماهه شش ماهه تا دو ساله ارائه میشود
دوستانی که ایده فروش با کمترین قیمت رو دارن .میشه لطف کنن یک نمونه شرکتی رو معرفی کنند که ..درحال درامد زایی هست توبخش هاستیگ و سیاستشم ارزون فروشی هست ؟
ما که تو این 7 8 سال هرکی رو دیدیم اینجوری جلو رفته :ویی اس 5 تومانی هاست هزارتومانی .. به 2 سال نکشیده جمع کرده یا واگذار کرده.. شاید ما ندیدم .
عزیز جان ما ماهانه 1000 تومان میدیم نه سالانه
لطفا قیمت ها سرور مجازی را هم ببینید
البته با این وضع دلار خیلی ها میذارن کنار
نه در این شغل در همه شغل ها
ببخشید من فقط نظر میدم
هر کسی یک سیستم برای فروش داره!
هر حرفی دارین مسج کنید زشت ایتجا بحث کنید!
این اقا دوست داره ارزون بده به من چه ؟ ....
اما نسبت به کیقیتش قیمت خوبه
سوری از دوستان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)