سلام. تاپیک رو الان دیدم.
واقعا مسخرست کار های اینجور افراد. بلاخره کسی که ارائه وی پی اس می کنه از علم خوبی برخوردار هست توی این زمینه. اما به سود یک ویـــــــ پـــــــی ان فروش راضی هست. یعنی حتی سود وی پـــ ان فروش ها از بعضی از این افراد بیشتره! واقعا خجالت داره.
من که قیمت هایی که واسه هر سرویسی که ارائه میدم حالا هرچی چه طراحی چه وی پی اس و... سعی می کنم جوری نباشه که باعث ناراحتی همکارام توی این زمینه!
چند تا تاپیک توی این زمینه بهتون نشون می دم.
http://www.webhostingtalk.ir/f13/54089/
30 نفر اومدن زیرش معرفی سایت و آفر دادن! بابا خجالتم خوب چیزیه! همچین تاپیک هایی یا باید خالی بمونه یا باید مورد حمله و ترور شخصیتی قرار بگیره! این در حالیه که توی همین تاپیک 10 نفر آفر دادن و دعوت کردن که ازشون خرید کنه حالا با قیمت های کمی بالا تر!vps با رم 1 گیگ ، cpu 2000+ اختصاصی ،پهنای باند انلیمیت ،هارد ssd،سرعت دانلود بالای 10 مگابایت
این سرویسا کسی داشت رو ماهی 10 هزار میخوام ..لازم به زکره الان 3 تاشو دارم ، خرید از 3 نفر مختلف و چون پرت خالی ندارند دنبال یکی دیگم .کسی داشت افر بده .خرید فوری + مشتری دایمی
سخنی با همه همکاران:
برادر من ،خواهر من تویی که همه بت میگن مهندس! شما اعصاب و چشم و جونیت رو از سر راه نیاوردی! زشته بخدا نقش یک ویـــ پی ان فروش و داشته باشی سرویس به اون خوبی رو با سود 1 تومن و 2 تومن بدی دست مشتری طلبکار که فردا بیاد 1000 تا بدو بیراه بهت بگه! واسه کارت ارزش قائل باش قیمت پایین خودتو بی ارزش می کنی!!