-
July 27th, 2012, 07:36
عضو انجمن
پاسخ : پیشنهاد مفید برای فروشنگان (در مورد ارزان فروشی بعضی همکاران)

نوشته اصلی توسط
vp_server
اخرش این میشه که بحث رو تموم میکنیم
به نتیجه ای نمیرسیم
بر میگردیم سر خونه اول
به خاطر اینکه
پشتیبان نداریم!
مصمم نیستیم!
هممون به 1 هدف واحد فکر نمی کنیم
و ...
داداش آگه به هیچ نتیجه ای نرسیدیم، یکی از ساده ترین نتایج رو انتخاب میکنیم و به عمل میرسانیم. مثل در مورد پست اول تایپک یک نظر سنجی کوتاه انجام میدهیم و به طور آزمایشی در انجمن با اجازه ی مدیران به عمل در میاوریم سپس یک نظر سنجی راه میندازیم ببینیم نظر دوستان در رابطه با طرح آزمایشی چگونه است. اگه نتایج قابل قبول بود طرح بطور دائمی در سایت قرار میگیره
-
تعداد تشکر ها ازalireza.076 به دلیل پست مفید
abnoos, аstro.alireza, faranеtwork, irhost!, itjаvani, lоginvps, merci, Pars98, persiaboy, sina91, vp_server
-
July 27th, 2012 07:36
# ADS
-
July 27th, 2012, 07:39
عضو انجمن
باور کن عزیز به این راحتی نیست
تایپیک قبلی که ایجاد شده بود رو خوندید؟
دوستان اول مصمم اومدن گفتن که قیمت همسان سازی بشه
نظر سنجی هم گذاشتن
به نتیجه ای نرسیدیم
این سایت 41,073 کاربر داره!
نظر هر کاربری هم محترم هست حتی اگه اولین پستش باشه
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
-
تعداد تشکر ها ازvp_server به دلیل پست مفید
-
July 27th, 2012, 08:06
عضو انجمن
دوستان آخرين پست اين تايپک در اين ساعت رو ميزنم و با اولين پست کاربري که جديد اين تايپک رو دنبال ميکند شروع ميشود
لطفا در آخر پست خود بنويسيد حتما تايپک را دنبال کنيد و تايپک را به دوستان خود معرفي کنيد تا انها نيز ...
لطفا از دادن نظر در رابطه با يکسان سازي قيمت ها پرهيز کنيد زيرا اين نظر داراي مشکلات زيادي بوده از جمله کم شدن رقابت پس از دادن اين نظر در تايپک کاملا خودداري کنيد
نظرات خود را در حد محدود تر بيان کنيد تا توان اجرايي آن را داشته باشيم
تايپک را به انحراف نکشيد
جمع بندي بهترين نظرات کاربران
يه تايپک بزنيد
و توش نکاتي که در مورد استاندارد بودن سرور هست را نوشته تا مشتريان عزيز کمي از سرويس ها اطلاع پيدا کنند
مثلا بگيد آقا سرويس رم 256 مگابايت با 15 گيگ هارد از فلان ديتا سنتر ها قيمت استاندارد 15 تومنه، زير اين قيمت سرويس داراي کيفيت مناسبي نيست
با کمي توضيح
اين ها رو يک نفر ننويسه. کم کم دوستان در يک تايپک ديگه نظر بدهند و اگر دوستان موافقت کردن به آن تايپکي که مشتري قرار هست سر بزنه بنويسند. در اين حالت ميشه گفت تا 50% باعث آگاهي مشتري ها ميشه،
و يه نظر خوب ديگه اينه هر فروشنده اي که با اين تايپکي که من دارم در موردش ميگم موافقت ميکنه، جهت حمايت از اين تايپک و بالا بردن سطح آگاهي مشتري که باعث سود بيشتر خود نيز ميشد، لينک تايپک را در پست فروش خود وارد نمايد تا مشتري در هنگام خريد اول به آن پست مراجعه نمايد و سپس خريد خود را انجام دهد
دوستان ما نيازي نداريم در سطح همگاني انجام دهيم
قلب هاستينگ اين انجمنه، فقط نيازه در اين انجمن برسي بشه
بعضي از نظرات مفيد هستند اما به فکر عملي کردنش هم باشيد
مثلا من نظر ميدم اگه فلان کار رو بکنيم 10ميليارد سود ميکنيم اما نياز به 1ميليارد سرمايه داريم ک نداريم ...
لطفا نظرات را تا حد ساده تر بيان کنيدو مثلا به تايپک اول بنده توجه نماييد
راه کاري که ارائه دادم رو ميتوان ارائه داد. هيچ کار خاصي هم نياز نداره. نه تيم نه...
سعي کنيد نظرات خود را محدود تر نماييد
اين طرح هنوز آزمايشي هست و امکان فرا گيري ان در حال حاظر وجود ندارد. در حال حاظر بهتر هست طرح هايي براي آزمايش فقط در اين انجمن انجام شود تا کمي از مشکلات رفع شود سپس به فکر فراگيري آن باشيد اما:
دوست عزيز، شما يه سايت نام ببريد که در وب هاستينگ تاک نباشد اما به قيمت ارزان سرويس دهي کند
80% از فروشنده هاي هاستينگ در اين انجمن حظور دارند
به اين دليل که اولين جايي که مشتري انتخاب ميکند اين مکان است و فروشنده به دنبال مشتري به اين سايت ميايد
اگر هم سايتي باشد که با قيمت ارزان و .. سرويس ميدهد اما خارج از اين انجمن ميباشد به احتمال 90% مشتري هاي او خيلي کم ميباشد
با تشکر
بايد برنامه اي واسه عدم يکنواخت شدن " پيشنهادهاي سرويس " در نظر گرفت.
مثلا اگر سه - چهار شرکت پارامترهاي يکساني داشته باشند که بسيار زياده اين حالت ( چون ما سرويس دهنده واقعي نيستيم - ما خودمون مشتري ديتاسنتر به حساب ميايم و وابسته به خدمات و سرويس هاي نرمافزاري و سخت افزاري و شبکه اي انها ) تو اين شرايط آفر ها يکسان بوده و مشتري با ده بيست سي چهل ... بايد سرويسشو انتخاب کنه - و البته فراموش نشه پارامتر هاي مربوط به شرکت سرويس دهنده ( ما و دوستان ) هم تعيين کننده هست اما درصدش همچين زياد نيست ( قبلا بود )
يه اتحاديه صنفي مجازي ايجاد مي کنيم و توسط تعدادي از همکاران ( با توجه به راي اکثريت که نظر سنجي در همين انجمن ايجاد مي کنيم ) مديريت ميشه
بعد هاستينگ ها بايد سايتشون رو توي اين پايگاه ثبت کنند ( مثل کاري که ساماندهي مي کنه ) و يه مجوز مجازي براي سايت مي گيرند + يه نماد اطمينان که توي سايتشون درج مي کنند
بعد اتحاديه حداقل و حداکثر قيمت رو تعيين مي کنند + اينکه هر هاستينگ مي بايست چه قيمتي عرضه کند
بطور مثال هاستينگي که سرور پاييني دارد قيمت هم پايين تر و هاستينگ با سرور قدرتمند قيمت هم بالا تر
البته از اين نظر ميتوان در تقويت نظرات ديگر استفاده نمود نه به عنوان اجرا کردن کامل آن (مشکلات زيادي دارد)
يک مرجع معرفي و سنجش(نسبي) کيفيت هاستينگها(در زمينه هاست اشتراکي و مجازي و...) و امکان نمرهدهي مرجع و کاربران به ارائهدهنده خدمات ميزباني...
بسان تارنماي: Hosting Review: Web hosting comparison site rates, reviews best web hosting companies
و: http://www.hostreviewsite.com/top10.php
سخت هست، ولي بايد ميزبانان فرهنگ نقد را داشته باشند...
شايد نشه قيمت رو يکي کرد، ولي سنجش کيفيت بهترين راه هست...
سنجش دائمي!
از دوستان قديمي و جديد!
سرويسدهندگان جديد هم درخواست رتبه کنند در اين روش قابل انجام است...
البته نياز به همفکري بيشتري خواهد داشت.
بنده نوعي اگر کيفيت داشته باشم، مطمئناً جلوي قديميترها هم حرف براي گفتن دارم،
مثلا ميگيم ram256 hard20
از ديتاسنتر ... 15 تومن!
کافيه يک نفر يک پيام خصوصي بده بگه من بهت 12 تومن ميدم!
اون موقع چي؟!
جواب: اگه از روشي که من پيشنهاد دادم استفاده بشه مشتري قبول به پيشنهادي که فروشنده به مشتري داده نيست
ميشه گفت يه نظر خيلي خوبي داديد، مثلا اگه در تايپک بنويسيم فروشنده اي که ميايد در پيغام خصوصي به شما آفر ميدهد، يه جاي کارش مي لنگد پس در اين حالت دست اينجود فروشنده ها رو بستيم و مشتري با چشم ديگري به فروشنده اي که در پيغام خصوصي آفر ميدهد نگاه ميکند و از آن دوري مينمايد
هر بلايي سرمون در مياد تقصير خودمونه!
اول قيمت ها رو داريم ميباريم پايين
جديدا مشتري مياد
آفر ميده===>>> خودش قيمت هم ميگذاره!!!
نمونش همين ديروز
دوستي اومده بود گفت
سرور مي خوام==> رم 1==>cpu +2000===> هارد SSD ==> ده هزار تومان
مشتري مجبوره سرور بخره!!!!!!
اگه قيمت ها بالا باشه بازم مجبوره!وي پي اس کمتر ميفروشيم===>کيفيت ميره بالا==>سرورمون 1 نفس راحتي ميکشه==>سودمون هم حداقلش مثل قبل ميشه!
اما!
کسي حاظر نيست به خاطر پول هر چند اندک 1 مشتري رو از دست بده
نا اميدانه فکر نکنيد. شايد يک بار به نتيجه برسيم. حتي اگه 2% هم شانس داشته باشيم هم بازم ميشه گفت شانس داريم. 2% هم بخشي از 100% هست
ولي اگه قبلا سعي شده، يکباره ديگه هم سعي ميکنيم.
مثل مثال کودکانه که مورچه اي ميخواست برگي را به لانه اش در بالاي ديوار ببرد ...
داريم بزرگترين صدمه رو به کسب و کار خودمون ميزنيم ولي نمي فهميم!
ارزش کارمون رو آورديم پايين
صبح تا شب ميشيني وقتتو واسش ميذاري آخر هم مشتري مياد ميگه سرور ميخوام با اين قيمت ميدي يا نه
و چون ميدونيم اگه بگيم نه مطمئنا کس ديگه اي با اين قيمت بهش سرور ميده
قبول ميکنيم!!!!!
به مشتري يه حس غرور دست ميده!
فردا قيمتو مياره پايين و کلن جايگاه 1 مشتري و فروشنده عوض ميشه!!!!!
1 مثال ساده
-
-
July 27th, 2012, 08:12
عضو انجمن
کلن به 5 تا سوال جواب دادی که 4 تاش نظرات من بوده 
تا اینجا معلوم بود نظرات من ارزشمند بوده
اگه بحث خوب پیش بره من که حمایت می کنم
با اینکه سعی میکنم امیدم رو حفظ کنم ولی بازم میدونم نتیجه ای نداره
بازم سعی و تلاش مکنیم
امیدوارم ایندفعه به بن بست نخوریم
به هر حال این سایت مدیر داره و تصمیم آخر رو باید اونا بگیرن و حمایت کنن!
این مهمه
با تشکر از کسایی که وقت گذاشت پست ها رو خوندن نظراتشون هم دادن
ببینیم این دفعا به کجا میرسه
با اجازه دوستان فعلا
ویرایش توسط vp_server : July 27th, 2012 در ساعت 08:17
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
-
تعداد تشکر ها ازvp_server به دلیل پست مفید
-
July 27th, 2012, 08:53
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازmohamad2314 به دلیل پست مفید
-
July 27th, 2012, 13:22
عضو انجمن
سلام. تاپیک رو الان دیدم.
واقعا مسخرست کار های اینجور افراد. بلاخره کسی که ارائه وی پی اس می کنه از علم خوبی برخوردار هست توی این زمینه. اما به سود یک ویـــــــ پـــــــی ان فروش راضی هست. یعنی حتی سود وی پـــ ان فروش ها از بعضی از این افراد بیشتره! واقعا خجالت داره.
من که قیمت هایی که واسه هر سرویسی که ارائه میدم حالا هرچی چه طراحی چه وی پی اس و... سعی می کنم جوری نباشه که باعث ناراحتی همکارام توی این زمینه!
چند تا تاپیک توی این زمینه بهتون نشون می دم.
http://www.webhostingtalk.ir/f13/54089/
vps با رم 1 گیگ ، cpu 2000+ اختصاصی ،پهنای باند انلیمیت ،هارد ssd،سرعت دانلود بالای 10 مگابایت
این سرویسا کسی داشت رو ماهی 10 هزار میخوام ..لازم به زکره الان 3 تاشو دارم ، خرید از 3 نفر مختلف و چون پرت خالی ندارند دنبال یکی دیگم .کسی داشت افر بده .خرید فوری + مشتری دایمی
30 نفر اومدن زیرش معرفی سایت و آفر دادن! بابا خجالتم خوب چیزیه! همچین تاپیک هایی یا باید خالی بمونه یا باید مورد حمله و ترور شخصیتی قرار بگیره! این در حالیه که توی همین تاپیک 10 نفر آفر دادن و دعوت کردن که ازشون خرید کنه حالا با قیمت های کمی بالا تر!
سخنی با همه همکاران:
برادر من ،خواهر من تویی که همه بت میگن مهندس! شما اعصاب و چشم و جونیت رو از سر راه نیاوردی! زشته بخدا نقش یک ویـــ پی ان فروش و داشته باشی سرویس به اون خوبی رو با سود 1 تومن و 2 تومن بدی دست مشتری طلبکار که فردا بیاد 1000 تا بدو بیراه بهت بگه! واسه کارت ارزش قائل باش قیمت پایین خودتو بی ارزش می کنی!!
-
تعداد تشکر ها ازpayam_shzbax به دلیل پست مفید
-
July 27th, 2012, 16:03
تا کنون هیچ یکی از مدیران نظرشون رو اعلام نکردند
اگر قرار باشه هر طرحی رو عملی کنید موافقت مدیران الزامی هست
استارتر عزیز لطفا مدیران رو هم به تاپیک دعوت کنید
-
تعداد تشکر ها ازPars98 به دلیل پست مفید
-
July 27th, 2012, 16:10
ببین دوست عزیز قیمت گذاری و پیروزی در بازار احساساتی عمل کردن نیست
من و شما ندیم چند صد هزار نفر دیگه در گوگل/ادد لیست یاهو /آشنا/اینور اونور هستن که قیمت پایین بدن
هیچ وقت هم قابل کنترل نیست
اما این که همه تو این انجمن قیمت رو ببرن بالا یک نتیجه داره
مشتری میره از یک جای دیگه با قیمت کم تهیه می کنه!!!
این انجمن شاید بزرگترین بخش فروشنده ها توش فعال باشن
اما بیش از اونچه که فکر کنید جاهای دیگه فروشنده هست
آخرشم هم یک نتیجه داره:
من اگر ارزون ندم یکی دیگه ارزون میده
در نتیجه نه تنها من سود نکردم مشتری خودم رو هم از دست دادم!
تو همین بازار فیزیکی دیروز شاهد بودم
یارو جنس در مغازش رو 5هزار زیر قیمت داد فقط برای این که جنس رو بفروشه پول اجاره مغازه این ما رو دربیاره
قیمت ها پایین نیست عزیز دل بازار سنگین شده
قدرت خرید مردم کم شده
-
تعداد تشکر ها ازiranian-portal به دلیل پست مفید
-
July 27th, 2012, 17:53
عضو انجمن
دوستان. لطفا به چند نفر پیغام فرستاده تا آلان دوباره بحث رو شروع کنیم
در جواب به آقای ایرانیان-پروتال باید بگم که
اگه ما مشتری رو آگاه کنیم، مشتری دیگر به طرف ارزان فروش ها نمیرود.
مثلا مشتری میبیند یه جایی داره رم 512 رو میده 7000تومن میگه ایول این اجب مرده خوبیه اما دیگه نمیدونه که کیفیت 0 هست
حالا ما چیکار میکنیم؟ میایم اینجا کمی از روال کار خود به مشتری میگیم
مثلا میگیم
رم 256تومن قیمت استاندارد 15 تومن هست
حدود 5 تومن از این مقدار رم میره برای دیتا سنتر
10 تومن هم برای کیفیت بالای سرویس از شما دریافت میشه
اما کسی که رم 1گیگ رو میده 7تومن
5تومن میره برای دیتا سنتر
فقط 2تومن برای فروشنده میمونه بابت کیفیت
خوب در این حالت مشتری آگاهی پیدا میکنه و از ان ارزان فروش خریداری نمیکنه
نمیخوام زیاده روی کنم اما میتونم بگم که بهترین نظر آگاه کردن مشتری هست نه ثابت کردن قیمت ها
اگه مشتری اگاهی پیدا کنه میره سراغ کیفیت خوب و از این فروشنده ها چه در اینجا چه در چت و چه در... .خرید نمیکند
اگه مخالف این نظر هستید مشکلات این نظر رو ارائه بدهید شاید این نظر کامل تر در بیاید
این نظر پیاده سازی آن خیلی راحت و آسوده میباشد
با تشکر
ویرایش توسط alireza.076 : July 27th, 2012 در ساعت 18:07
-
-
July 27th, 2012, 18:08
عضو دائم
اولا ارزان فروش ها دلیل دارند
برخی ریسلر هستند و به فکر این هستند که سودی حدودا ً ماهی 50000 داشته باشند
برخی افراد فکر سرگرمی هستند و البته خراب کردن بازار
برخی افراد هم تازه کارند و برای شروع کار و ترس از اینکه نتوانند هزینه ی سرور را در آخر ماه پرداخت کنند ارزان میفروشند
گران فروشها
برخی واقعا از سرورهای قدرتمند و گران استفاده میکنند و با وجود حقوق کارمند و ... (کیفیت بالا) مجبورند گران بفروشند
برخی فقط یک برند هستند
برخی هم فکر میکنند اگر گران بفروشند مشتری فکر میکنه که داره کیفیت بالایی رو بدست میاره(که اشتباه میکنه)
اول باید این موارد مشخص بشه بعد بحث کنیم
البته من از رو عنوان تاپیک این حرف رو زدم شرمنده وقت نداشتم کل مباحث رو دنبال کنم
-
تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید