صفحه 3 از 10 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 100

موضوع: خاطرات الكامپ 2009 با حضور نمايندگان wht

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,897
    تشکر تشکر شده 
    8,821
    تشکر شده در
    4,186 پست

پیش فرض پاسخ : خاطرات الكامپ 2009 با حضور نمايندگان wht

نقل قول نوشته اصلی توسط tasnimsg نمایش پست ها
    از نکات قابل توجه مدل گوشی بچه ها بود!
    من و وحید و وبرنگ G900 داشتیم! تازه گوشی همه رو ندیدیم، احتمالا تعداد بیشتری g900 داشتند!
    HTC Diamond 2 من کشک بود این وسط ؟

زیاد با هم نبودیم ولی خوش گذشت خداییش.

من هنوز یکی از بچه ها پیشمه علی حاجیانی. 1 ساعت دیگه باید بریم فرودگاه

برنامه بعدی: با علی آماده ایم 10 بهمن بریم یه جایی چیز چرخ فکر کنم وحید هم مثه ما پایه همیشگی باشه 3-4 نفر دیگه جور بشن بسه

پ.ن: بچه هایی که اعلام هماهنگی کرده بودن و شمارشونو داده بوده به همشون زنگ زدم ولی 2-3 نفری مثه اینکه جواب ندادن. اگه قصور از بنده بوده ازتون معذرت میخوام

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    101
    تشکر شده در
    72 پست

واعا از دست اقای فخاری ناراحت هستم . من و یکی از همکاران شرکت ساعت 11 رسیدم نمایشگاه و نزدیک 10 تا دعوتنامه از شرکت های همکار داشتیم خلاصه تا بریم دونه دونه پیش اینها و محصولات جدید رو ببنیم و با هم صحبت کنیم شدش ساعت 2 و شروع کردم به این دوست عزیزمون زنگ زدن ولی متاسفانه ایرانسل رو نمیتونستم بگیرم . واقعا ناراحت ککنده هستش من نمیدونم چطوری امکان داره دوستان با این همه .... یه خط ایرانسل داشته باشن هم برای کار و هم استفاده شخصی واقعا یه خط 2500 تومنی میتونه جواب کار رو بده و ...

متاسفانه ساعت 4 تونستم با ایشون ارتباط برقرار کنم و باهاشون صحبت کنم ولی مثل اینکه همه رفته بودن و ... ولی حرف شدش دوست داشتم با بچه های فروم اشنا بشم و باهاشون صحبت کنم واقعا ببینم این افرادی که پشت این شرکت های فروش هاست هستند کی هستند و ....

انشالله سال بعد دوستان رو دعوت میکنم بیان از غرفه این شرکت بازدید کنند و ....امسال به دلایلی امکان گرفتن غرفه وجود نداشت ولی بطور حتم سال اینده غرفه گرفته میشود . ....

حالا اگه عکس ها رو بزارید و با اساتید اشنا بشیم خیلی خوب میشه .
    ویرایش توسط akbar123sat : November 28th, 2009 در ساعت 01:07

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,897
    تشکر تشکر شده 
    8,821
    تشکر شده در
    4,186 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط akbar123sat نمایش پست ها
    واعا از دست اقای فخاری ناراحت هستم . من و یکی از همکاران شرکت ساعت 11 رسیدم نمایشگاه و نزدیک 10 تا دعوتنامه از شرکت های همکار داشتیم خلاصه تا بریم دونه دونه پیش اینها و محصولات جدید رو ببنیم و با هم صحبت کنیم شدش ساعت 2 و شروع کردم به این دوست عزیزمون زنگ زدن ولی متاسفانه ایرانسل رو نمیتونستم بگیرم . واقعا ناراحت ککنده هستش من نمیدونم چطوری امکان داره دوستان با این همه .... یه خط ایرانسل داشته باشن هم برای کار و هم استفاده شخصی واقعا یه خط 2500 تومنی میتونه جواب کار رو بده و ...

متاسفانه ساعت 4 تونستم با ایشون ارتباط برقرار کنم و باهاشون صحبت کنم ولی مثل اینکه همه رفته بودن و ... ولی حرف شدش دوست داشتم با بچه های فروم اشنا بشم و باهاشون صحبت کنم واقعا ببینم این افرادی که پشت این شرکت های فروش هاست هستند کی هستند و ....

انشالله سال بعد دوستان رو دعوت میکنم بیان از غرفه این شرکت بازدید کنند و ....امسال به دلایلی امکان گرفتن غرفه وجود نداشت ولی بطور حتم سال اینده غرفه گرفته میشود . ....

حالا اگه کس ها رو بزارید و با اساتید اشنا بشیم خیلی خوب میشه .
    چرا من خوب ؟!

بابا من بهت گفتم شمارتو بده. شمارتو ندادی گفتی خودم تماس میگیرم. گفتم چشم.
    از ساعت 11 که رسیدم نمایشگاه یه ریز به بچه ها زنگ میزدم تا ساعت 4 که شما تماس گرفتی و از شانس بدم همون موقع شارژ گوشیم تموم شد.

این همه آدم فقط شماره ی منو داشتی ؟

پ.ن: فخرایی هستم

عضو انجمن Mohsen آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    281
    تشکر تشکر شده 
    741
    تشکر شده در
    324 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 1eng.ir نمایش پست ها
    htc diamond 2 من کشک بود این وسط ؟

زیاد با هم نبودیم ولی خوش گذشت خداییش.

من هنوز یکی از بچه ها پیشمه علی حاجیانی. 1 ساعت دیگه باید بریم فرودگاه i-)

برنامه بعدی: با علی آماده ایم 10 بهمن بریم یه جایی چیز چرخ فکر کنم وحید هم مثه ما پایه همیشگی باشه 3-4 نفر دیگه جور بشن بسه

پ.ن: بچه هایی که اعلام هماهنگی کرده بودن و شمارشونو داده بوده به همشون زنگ زدم ولی 2-3 نفری مثه اینکه جواب ندادن. اگه قصور از بنده بوده ازتون معذرت میخوام
    موافقم! خوش گذشت!

در مورد عدم زنگ زدن، به من زنگ نزدین! منم تا 11:20 منتظر تماس شما بودم! بعد خواستم خودم زنگ بزنم دیدم شماره ندارم! دیگه زنگ زدم یکی از بچه‌ها پای نت یه شماره پیدا کنه بهم بده! اونم شماره وحید رو بهم داد، البته خوشبختانه بعد از شونصد بار زنگ زدن، بالاخره پیداشون کردم! اونم جلوی غرفه نیکان هاست!

پ.ن.
    1- فکر کنم یه ساعتی جلوی غرفه نیکان بودیم! کلا کار و کاسبی شون رو با مشکل مواجه کردیم! به قول معروف توقف بیجا مانع کسب است!
    2- نتیجه آموزشی! هر وقت دسته جمعی یه جا قرار میزارین، شماره چند نفر از جمع رو تو گوشی تون داشته باشین!
    3- جای ارجلو کاملا خالی بود، حیف شد ندیدمش!
    4- برای دفعات بعد فکر کنم اگه از قبل یه جا رو اعلام کنید خیلی بهتره(البته این دفعه فکر کنم دلائل خاصی داشت!!)!

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    101
    تشکر شده در
    72 پست

من معمولا شماره موبایلم رو به کسی نمیدم چون یه چیز شخصی هستش و دوست ندارم هیچ موقع درگیر کار بشه
    ولی قرار بودش با شما هماهنگ کنم و احساس میکنم میتونستی گوشیت رو شب قبل بزاری شارز تا تموم نشه البته مسله مهمی نیست . مهم اینه که امروز برای ما خوب بودش و تونستیم چند قرار داد مهم با شرکت های همکار ببندیم و محصولات جدید رو خریداری کنیم .

ولی دوست داشتم این اقای شاهری هم میومد چن یه تصفیه حساب شخصی با هم داریم . فقط میخواستم بهشون بگم که 50 هزار تومن برای ما هیچی هستش که ایشون فکر میکنن پول زیادی هستش ولی نشد که بشه
    ویرایش توسط akbar123sat : November 28th, 2009 در ساعت 01:11

مدیر کل Vahid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    435
    تشکر تشکر شده 
    6,991
    تشکر شده در
    2,087 پست

هر کی بیاد خودش بگه کی هست
    البته خیلی از دوستان نیستند تو این عکس :D
    برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
    يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
    ارتباط مستقیم با من :
    Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir

عضو انجمن saeidj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    369
    تشکر تشکر شده 
    367
    تشکر شده در
    242 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط akbar123sat نمایش پست ها

حالا اگه عکس ها رو بزارید و با اساتید اشنا بشیم خیلی خوب میشه .
    حالا بازخوبه شمارشو به شما داد.ما رو که اصلا پیچوند

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    101
    تشکر شده در
    72 پست

جالبه . من نظر خاصی درباره عکس ندارم ولی احساس میکنم اگه یک مقدار کلاس کاری رعایت میشد .

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    101
    تشکر شده در
    72 پست

چه جالب هستش قیافه ها نشان دهنده این هستش که دوستان همه از یک رده سنی هستند و به این شغل فعالیت دارند .

ممنونم از اقا وحدی که عکس رو گذاشتن حالا خودشون بگن تو عکس کدوم هستند تا ببنیم ادمین فروم کی هستش

مدیر کل Vahid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    435
    تشکر تشکر شده 
    6,991
    تشکر شده در
    2,087 پست

خیلی ار بچه ها نبودند این موقع
    العان داشتیم تعداد رو کم میکردیم واسه جل شدن رو ممد فخی برا ناهار
    برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
    يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
    ارتباط مستقیم با من :
    Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir

صفحه 3 از 10 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)