نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1248

موضوع: Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    9 پست

پیش فرض پاسخ : Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)

ضمن عرض سلام و خسته نباشد خدمت جناب موسوی و کلیه دوستان
    ضمن احترامه شدیدی که نسبت به آقای موسوی قائلم اما متاسفانه مجبور به مطرح کردن این موضوع شدم :|

والا ما 1ماه پیش از جناب موسوی سرور esx4s گرفتیم هزینه به مبلغ 245 تومن در تاریخ 27/06/2012 پرداخت شد همون موقع بود که بگفته‌ی تیم ساپرت سایتشون خانوم احمدی فرمودن آقای موسوی مسافرت هستن و این شد که من 3 روز متل آی پی و سرور شدم.بدز 3 روز جناب موسوی عزیز برگشتن و پاسخ بندرو دادن. بدز گذشته چند روز دیگه : ) سرانجام در تاریخ 02/07/2012 یعنی 5روز بعد از پرداخت سرور به من تحویل داده شد. پس از طرح این موضوع در wht جناب موسوی فرمودند : ((((( سلام.بابت تاخیر من از شما عذر میخوام اما برای من یه مشکلی پیش امد که یک هفته ای به نت دست رسی نداشتم کلا یه وسیله ارتباطی یک طرفه داشتم که تما نمشد به جایی بر قرار کرد.سرور شما آماده هست لطفا از طریق سیستم پشتیبانی تیکت رو به روز کنید تا سرور تحویل بدم.
    بابت تاخیر بهتون یک تخیف در ماه اول میدم.در تیکیت دز ارتباط باشید.
    من شرمندم باز هم.اگه ضرری به شما رسیده من این مورد رو قبول میکنم ))))

من هم به قسمت تیمت رفتم و جناب موسوی ضمن تحویل سرور گفتن 25 تومن ما بقی پرداخت بشه من هم گفتم شما که فرمودید خسارت و تخفیف میدید ایشون فرمودند :
    lafz omadam :D
    takhfif dadm
    ghast dashtam bishtar bedam ama euro in hafte bad jor geron shod.dastam bastast.enshalah bad ha

لفظ اومدم :| :|

من هم ما بقی رو پرداخت کردم :| تاریخ 04/07/2012 کل ددیکت قطع شد این بود شروعی برای فوش خوردن اینجانب از کل user هام.
    تاریخ 06/07/2012 سرور وصل و دوباره در همون روز مجددا قطع شد.
    07/07/2012 سرور رفت زیره تست سخت افزاری.
    08/07/2012 سرور قطع شد دوباره و جناب موسوی فرمودند esxi تویض بشه.
    به دلیل سوختن پاور ویپی اس ساتشنون وی ام ویر روز 11/07/2012 تویض شد.
    تاریخ 11/07/2012 روتر اشتباه ست شده بود و وی پی اس ها remot نداشتند (ساعت 22:10)
    13/07/2012 فرمودند هارد عوض بشه مشکل حل می شه من گفتم مگه وی ام ویر ریختید ok نشد گفت وی دی اسو ببرید زیره فشار.
    14/07/2012 سرور دوباره down شد.
    14/07/2012 ساعت 19 این جمله ای بود که من گفتم : man bekhoda bekhoda bekhodas shomaro dark mikonam agha sina ama tamame useram dg yavash yavash daran fosham midan
    14/07/2012 ساعت 21 گفتن اطلاعات ببرید رو hdd 2 دیتاسنتر خودش می خواد vmware چنج بده !!!!!!!!!!!!!!!!
    15/07/2012 گفته ی آقای موسوی : ino ta 2shanbe ok mikonam 100%
    shoma faghat harde avalo khali kon keman ino be ye natije beresonam
    15/07/2012 جناب موسوی : salam,dc esxi nasb karde alan man login konam bebinam chi be chi hast etela midamet
    !!!!! 16/07/2012 !!!!! سرور مشخصات جدیدش داده شد.
    18/08/2012 سرور دوباره down شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    19/08/2012 جناب موسوی فرمودند هارد چنج بشه =============> اطلاعات کل user ها پر ولی باز من گفتم بهتر از هیچیه و ok دادم .
    19/08/2012 کل ددیکت چنج شد و متظر kvm شدم.
    21 تازه جواب تیکت منو دادن که می خوان روتر کانفیگ کنن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

حالا من میرم میبینم تو سایت ایشون یه فاکتور صادر شده که پول ددیکتدو بدم :| :| آخه جناب موسوی عزیز من چه پولی باید بشما بدم بد تیکت دادم به ایشون که فلانو بیسار می گن :|
    بد ایشون می گن : mozo kamelan roshane,servera dar tarikhe roze khodesh pay mishe ,va roze bad age pay nashe vagozar mishe.mitonid post bedin va omomi konid ,ta shafaf sazi beshe

دوستان شما جایه من بودید چیکار می کردید منی که جز احترام گذاشتن به ایشون کار دیگه نکردم حتی وقتی نبودن بعضی از روزا دوستانی گلگی داشتن تو فوروم من ازشون حمایت کردم :| بخدا این انصاف نیست من حتی از user هام پول نگرفتم هیچ کلی فوش خوردم :| به خدا آقای موسوی عزیز داداشه من این پولا خوردن نداره بخصوص که الان داری زندگی مشترک تشکیل می دی با من این کارو کردی ولی با دیگران نکن

دوستانیم که صحت کلیه حرفای من می خوان متلع شن اینم پیج کلیه تیکت های من : Router VPS . COM - مشاهده تیکت
    حرجای حرف های منم اشتبا بود جناب موسوی اصلاح کنید.
    ویرایش توسط pluscenter : July 26th, 2012 در ساعت 20:14

2. تعداد تشکر ها از pluscenter به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)