نقل قول نوشته اصلی توسط alfavps نمایش پست ها
1 : مشخصات توی کامپیوتر دفتر کار برادرم هستش امروز عصر براتون پ.خ خواهم کرد.
2 :
3 : در اینمورد باید بیشتر مشورت کنیم مشکل اینجاست من خودم شخصا وقت و هزینش رو ندارم که وارد انگلستان بشم اما بازم میشه در اینمورد بیشتر بحث کرد.
4 : امروز در مورد دیتاسنتر تحقیق بیشتری میکنم من پیشتر هم گفتم نیت ما انگلستان یا هلند بود با دلایلی که عرض کردم اگر خب مشکلات عمومی نباشه هر دیتاسنتری باشه با پشتیبانی عالی مشکلی نداره و در مورد پنل شما ، اگر ما نخواهیم بیاد توی پنل شما بازم کمکون نمیکنید البته هزینه ی مشاوره و پشتیبانی سوا خواهد بود اما ترجیح میدیم توی پنل خودمون باشه با دستورات خودمون و مستقیم با شخص دیتاسنتر گفتگو کنیم البته بازم در اینباره میشه بحث کرد اما اینجوری راحت تریم و راستش منظور بد برداشت نکیند خدایی نکرده اما مارگزیده هستیم.

3- به هیچ وجه نیاز به حضور شما در انگلیس نخواهد بود
شما میتونید از طریق خود دیتاسنتر یا از طریق ارائه دهنده های سخت افزار در هر کشور اقدام به سفارش و ارسال سرور به دیتاسنتر کنید.

4- شما صاحب اختیارید در این مورد، اما مساله کپی رایت رو در این حالت نمیشه تضمین کرد
(ممکنه خود دیتاسنتر در مورد آی پی هایی که به شما میده به این مساله گیر بده و براتون مشکل ساز بشه که میتونید قبل از خرید سوال کنید)

خارج از این بحث، در مورد انتخاب سخت افزار یا سفارش سرور از انگلیس اگر خواستید میتونم کمکتون کنم

موفق باشید