نه منظور بنده اينه چي رو ميشه جانشين گوگل كرد
فكر مي كنم احتمال اين كه طرف از گوگل به هدفش برسه خيلي بيشتر از اينه كه آدم بخواد توي سايت هاي ديگه تبليغ بده
نه منظور بنده اينه چي رو ميشه جانشين گوگل كرد
فكر مي كنم احتمال اين كه طرف از گوگل به هدفش برسه خيلي بيشتر از اينه كه آدم بخواد توي سايت هاي ديگه تبليغ بده
میشه دقیقا بگید چی شده ؟ چون من الان هر چی میزنم عین سابق میاد
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
تبلیغات توی گوگل نشون داده میشه
وقتی کلیک میکنید روی تبلیغ صفحه *****ینگ لود میشه
آره حالا با این شرایط گوگل از اکانت پول کم میکنه ؟
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
نه پول کم نمیکنه چون اصلا درخواستی مبنی بر اینکه کلیکی بر روی این تبلیغ شده برای گوگل ارسال نمیشه
اگر ببینید هزینه ای هم کم شده
به خاطر افرادی بوده که با دور زدن فیل تر وارد گوگل شده و به صفحه فیل ترینگ نرفتند
تازه میخواستم تبلیغ کنم تو گوگل.شنبه طبق قرار هیئت مدیره در جلسه قرار شد تبلیغ رو از شنبه پیگیر شیم.خوب شد نشدیم!!!!
من موندم اینا چرا میخوان همش خودشون تولید کنند؟؟؟کجای دنیا خودش تولید میکنه همه چیز رو؟؟!!!!!!اینا میخوان همه چیزا رو تولید کنند و مجبور کنند که مردم استفاده کنند!!!!!هر جا نگاه کنید میبینید یک کشور یک چیز تولید میکنه میده یک کشور دیگه چیز دیگه دریافت میکنه.موندم به خدا این چیزه دیگه!!!!!مثلا آزادی هست.استقال ازادی جمهوری اسلامی!!!من عشقم جمهوری اسلامی هست اما فکر میکنم جمهوری دیکتاتوری شده
با سلام
دوستان بهتره صحبت را سیاسی نکنند که جز بسته شدن تاپیک چیز دیگه در بر نداره.
طبق آخرین جلسه ای که با جناب مومن نصب داشتیم قرار بود که تبلیغات گوگل ***** بشه به دلیل این که ارز به صورت وحشتناک به کشور مربوطه و به گوگل از کشور ایران سرازیر شده بود
و طبق آمارهایی که گرفته شده بهتره به جای وحشتناک بگم فوق وحشتناک و میلیاردی در سال هزینه تبلیغات گوگل میشد توسط انواع شرکت های کوچک و بزرگ کشور و به صورت ارز دولتی و قاچاقی(در کل ریال از ایران خارج میشد و بهتره بگم یکی از دلایل این که تبلیغات از سمت خود گوگل برای ایران تحریم نشده تا امروز به همین دلیل بوده که کلی از ایرانی ها سود میکردند (یه جورایی سرمایه ایران را خالی میکردند-سیاست) البته این قسمت نظریه خودم هست طبق چیزهایی که دیدم)
حال درباره جبران کردن بگم که در همان جلسه یک پروژه از جناب حسینی (ایمن داده پرداز) دیده شده بود که پروژه موتور جستجوگر بود و کاملا قوی بود فقط ضعف های اندکی داشت که فعلا به عنوان یک نمونه کوچک در نظر گرفته شد برای ساخت نمونه اصلی و از نظر بنده خیلی کامل بود.
پی نوشت : دقت کنید هنوز دارای ایمیل ملی و موتور جستجوگر ملی نیستیم و ایمیل ملی ایران فعلی نیز یک نسخه بتا میباشد در دید مسئولین که مشکلات فراوانی دارد.
الحمدالله برنامه نویس های قوی داریم و با پشت کار و گروه امنیتی فوق حرفه ای داریم تو کشور تنها مشکلی که هنوز جلوی دست همه را بسته ، نبودن بستر پهنای باند مناسب در کشور هست که اگر این مشکل حل بشه بقیه مشکلات هم حل شده که چند ماهه میخوان مشکل را رفع کنند هنوز برطرف نشده و درگیر همین موضوع هستیم زیرا مشکل از ... (ادامه ندم بهتره و بماند تا همینجا توضیحی بود برای روشن شدن جریان ***** گوگل و جبران کردن ایران)
البته احتمالا ***** آزمایشی هست.(حدس میزنم در این مورد اطلاعی ندارم پیگیرش نبودم و نپرسیدم)
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)