-
July 26th, 2012, 12:56
فرم php با اتصال به Sql
سلام دوستان من می خواهم یک فرم درست کنم به همراه یک بانک اطلاعاتی که بتونم در این بانک table های
نام و نام خانوادگی /شماره تماس / جمله / مبلغ / شناسه قبض / شناسه پرداخت داشته باشد تا اینجاش اکی که تو phpmyadmin درست می کنم و به یک فرم php با دستور ارتباط sql متصل می کنم من اینجا رو گیر کردم اگر بخواهم یک iیوزر جدید اضافه کنم مثلا یک /شماره تماس / جمله / مبلغ / شناسه قبض / شناسه پرداخت باید از insert استفاده کنم در sql ولی گیر کردم می شه کمک کنید ؟صفحه مدیریتی هم نمی خواهد ممنون فقط یک فرم که یک به بانک sql متصل باشد
اگر توضیح کم هست بفرمایید توضیح بدم
ممنون
-
-
July 26th, 2012 12:56
# ADS
-
July 26th, 2012, 13:13
عضو انجمن
پاسخ : فرم php با اتصال به Sql
کد:
$name = 'reza';
$mob = 0918;
mysql_query("insert into ws_contact values('{$name}','{$mob}') ");
-
تعداد تشکر ها از rezaonline.net به دلیل پست مفید
-
July 26th, 2012, 13:16
عضو انجمن
با استفاده از توابع mysql_query میتونید کوئری خودتونو بعد از ارتباط با دیتابیس ارسال کنید.
من یک کلاس ساده نوشتم که خودم ازش استفاده میکنم، قرار میدم برای ارتباط با دیتابیس که میتونید از اون استفاده کنید:
کد PHP:
<?phpif(file_exists('../config/config.php')){require_once('../config/config.php');class DB extends config { public $link; public $query; function DBconnect(){ $UserData=config::Get_UserSettings(); $DBName=$UserData['DBname']; $DBUser=$UserData['DBuser']; $DBPass=$UserData['DBpass']; $DBHost=$UserData['DBhost']; $this->link=mysql_connect($DBHost,$DBName,$DBPass); mysql_select_db($DBName); } function Query($query){ $this->link=$query; return mysql_query($query, $this->link); } function Fetch($result){ return mysql_fetch_array($result); } function Close(){ mysql_close($this->link); }}}else{ echo 'Error : Config File not Exists!'; }?>
اینهم فایل کانفیگ که باید extends کنید:
کد PHP:
<?phpclass config { private $UserData; function Get_UserSettings(){ $UserData['DBhost']=""; $UserData['DBname']=""; $UserData['DBuser']=""; $UserData['DBpass']=""; return $UserData; } }?>
برای افزودن مقادیر به دیتابیس هم از کوئری INSERT INTO استفاده کنید:
کد:
INSERT INTO DBNAME.tb_name('ستون') VALUES('مقدار');
ویرایش توسط fara_server : July 26th, 2012 در ساعت 13:18
کانفیگ،امنیت بخشی و راه اندازی انواع سروها با هزینه مناسب | طراحی و برنامه نویسی تحت وب | جهت درخواست از
اینجا اقدام نمایید.
--==--==--==--
!Linux Geek
-
تعداد تشکر ها ازfara_server به دلیل پست مفید
-
July 26th, 2012, 17:08
ممنون از هممتون حالا اگر بخواهم تو فرمم بصورت ردیفی نمایش می ده هر چی که به فرم اضافه بشود ؟ اعم از نام و شماره .... غیره ؟
-
-
July 26th, 2012, 18:38
عضو انجمن
درست متوجه منظورتون نشد، اما برای نمایش اطلاعات و بعد از کوئری گیری میتونید با تلفیق با کدهای html خروجی رو به شکل دلخواه نمایش بدید.
مثلا:
کد PHP:
$myquery=mysql_query('SELECT username FROM tbl_name');
while($result=fetcharray($myquery)){
echo "<div><p>".$result['username']."</p></div>";
}
از توابع گسترده ای میتونید استفاده کنید پیشنهاد میکنم به اینجا مراجعه بفرمایید:PHP Tutorial
ویرایش توسط fara_server : July 26th, 2012 در ساعت 18:41
کانفیگ،امنیت بخشی و راه اندازی انواع سروها با هزینه مناسب | طراحی و برنامه نویسی تحت وب | جهت درخواست از
اینجا اقدام نمایید.
--==--==--==--
!Linux Geek
-
تعداد تشکر ها ازfara_server به دلیل پست مفید
-
July 26th, 2012, 23:09
عضو انجمن
تصحیح کنید به جای fetcharray باید بنویسید mysql_fetch_assoc
-
تعداد تشکر ها ازrezaonline.net به دلیل پست مفید
-
July 27th, 2012, 00:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
تصحیح کنید به جای fetcharray باید بنویسید mysql_fetch_assoc
من به دلیلی اینکه از کلاسهای خودم استفاده میکنم اینجا هم تابع کلاسهای خودم رو نوشتم که همونطور که دوستمون اشاره کردند میتونید از mysql_fetch_assoc و mysql_fetch_array استفاده کنید...
اینجا اقدام نمایید.
--==--==--==--
!Linux Geek
-
تعداد تشکر ها از fara_server به دلیل پست مفید