نقل قول نوشته اصلی توسط mahyar2pac نمایش پست ها
دوستان چند روزی هست که سفارش دادم و از سرویسشون خیلی راضیم

امیدوارم که سرویس ها به همین صورت و با همین کیفیت باقی بماند که در این صورت من خودم شخصا" مشتری دائمی ایشون خواهم بود

پورت داخل وی پی اس 1Gbps هست حالا نمیدونم شاید از سرور دیگرشون به ما سرویس داده اند

البته روی وی پی اس تا 20Mbs سرعت دانلود میده
حيلي ممنون از نظرتون. خوشحالم كه رضايت داشتيد.
چيزي كه شما مي فرماييد سرعت كارت شبكه سرورتون هست كه 1 گيگابيت بر ثانيه است. ما قبلا از كارت شبكه 10 گيگابيتي استفاده كرديم كه به دليل برخي مشكلات سرعت واقعا پاييني داشت. از شما انتظار مي ره حداقال با اين مسايل آشنا باشيد.

نقل قول نوشته اصلی توسط m.hack3r نمایش پست ها
بنده هم سفارش دادم .

پورت داخلی سرور مجازی 1Gbps هست و دانلود هم تا 30 مگابایت هست با لینک ها و سرور های مختلفی تست کردم .

در هر حال پشتیبانی تایید میشه اما بر روی سرور ها کل پورت به اشتراک گذاشته نشده .

بهتر بود بنویسید سرور مجازی با پورت 1Gbps یا بنویسید سرور اصلی پورت 10Gbps هست , اینجوری چیزی که بنده گرفتم با بقیه سرور هایی که بقیه دوستان میفروشن فرقی نمیکنه

حالا دور از سرعت هارد و ... اما پورت یکی هست .

قصد تخریب نیست بنده سرویس دارم از ایشون و از همین هم کاملا راضی هستم .
سلام دوست عزيز
همين رضايت شما در گرو محدود كردن پورت هست. اگر كاربران ما افراد حرفه اي بودند كه مي تونستند سرور رو به خوبي مديريت كنند و از پس همه مشكلات بر بيان من پورت رو باز مي زاشتم. هفته اول پورت كاملا باز بود اما برخي عمدا و يا از روي عدم وجود اطلاعات كافي با سرورشون چنان حمله اي به ساير سرورها راه انداختند كه فكر نكنم تا به حال سابقه داشته باشه. شما فكر كنيد يه سرور با پورت 10 گيگ به يه سرور با پورت 1 گيگ حمله كنه! ببينيد چه اتفاقي مي افته!
بعد از اون قضيه ما مجبور شديم پورت رو روي 200 مگابيت محدود كنيم!
باز هم مي گم اگر الان از كيفيت پورت راضي هستيد به خاطر اينه كه يه مديريت با تخصص پشت قضيه هست كه براي شما تضمين مي كنه 200 مگابيت هميشه سرعت داشته باشيد. اگر بقيه دوستان به شما سرور مي دن كه همين سرعت رو مي ده به دليل عدم آشنايي اونها با مسائل مديريتي هست كه كل پورت رو براي شما باز گذاشتن تا استفاده كنيد.
اعمال محدوديت يعني اينكه ما مي دونيم چي كار داريم مي كنيم. اگر بخواين محدوديت رو از رو سرور شما ور ميداريم اما تضميني نيست سرور شما ويروسي نشه و به سايرين حمله نكنه!
در ضمن به اين نكته دقت كنيد سرور شما در كنار 80 سرور ديگه داره با سرعت 200 مگابيت بر ثانيه دانلود مي كنه.
اين نشون مي ده ما تو كارمون موفق بوديم!