بنده نمیدونم این موضوع چی به چیه !
یک راه وجود داره .
شما از اون شماره حساب یا کارتی حتما دارید ! یا شاید شماره موبایل .
برای به دست آوردن اطلاعات به نفر خیلی راحت میشه این کار و کرد .
میشه برید همون بانکی که برای ایشون پول کارت به کارت کردی یا واریز کردی . به یکی از اپراطورها بگی که ادرس یا شماره کارت ملی طرف و میخوای . میشه با چرب زبونی ازشون بگیری .یا از روی ملی . همجنین اگه دیدی این جواب نمیده . بگید این پول از حساب شما برداشت شده و شما تازه متوجه شدید. یا بگید اشتباه واریز کردید.
اگه شماره تلفن همراه اول هم داشته باشن خیلی راحت این دفاتر ارتباطات میتونن تو سیستم شون ببین آدرس طرف رو . اما ایرانسل باشه نمیشه .
بازم راه های دیگه وجود داره . که اگه بخواهین میگم .
البته این راه کارها شاید بگیم امنیت اطلاعات شخصی هست و گرفتن اون و افشای اون از لحاظ قانونی و شرعی درست نیست .
خودتون تمام جوانب رو در نظر بیگیرین بعد اقدام کنید .
امیدوارم کسی تو تجارت های این چنینی دنبال کلاه برداری و ***ی نباشه چون باعث تضعیف این تجارت نو پا میشه !
سامانه پیام کوتاه - ارسال هر پیامک 9 تومان ثابت
ثبت دامنه های ملی = 4000 تومان ***** سرویس های میزبانی و نمایندگی لینوکس
در صورت درخواست سرویس ها پیغام خصوصی برای دریافت کد تخفیف
دقیقا ما هم 1 بار با همین چرب زبونیشماره تلفن خونه یکی رو در آوردیم
اولش نمیداد میگفت مسئولیت داره که درست هم میگفت! ولی اگه ادم بلد باشه میتونه بگیره مشخصات رو
ولی بازم اون شماره تلفن به دردیمون نخورد
بهترین کار یه شکایت دست جمعی هست
1 دست صدا نداره
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
متاسفانه باید بگم ایشون همشهری بنده یعنی همدانی تشریف دارند. خیلی وقت بود که اسمش رو نشندیده بودم. امشب بعد از مدت ها به اینجا سر زدم. دیدم اوه چه کولاکی کرده.
خدمت دوستان عرض کنم. که بزرگترین اشتباه رو خودتون کردید که با کمی تحفیف و نگرفتن آمار به این شخص اعتماد کردید.
سوسابقه هم دارند حداقل یک موردش رو که چهار سال پیش برای دوستان صمیمی خودم اتفاق افتاد رو مطئن هستم. پس می تونید ایشون رو مورد پیگیری قرار بدید.
در یک کلام این شخص اصلا نرمال نیست. خدا لعنت کنه کسی که کامپیوتر و اینترنت رو به این نشون داد.
واقعا نمی دونم چند مورد دیگه ایشون هنر نمایی کرده. اما اگر واقعا تعدادش زیاد هست. فکر میکنم باید جلوش سریع تر گرفته بشه. فعلا تنها کمی که می تونم برای دوستان انجام بدم این هست مواردی رو که بوده رو لیستش رو به من بدن. من در اولین فرصت که برسم همدان به اطلاع خانوادشون یا اطرافیانشون می رسونم.
با اجازه مدیران
ولی مجبور شدم اطلاعات این شخص رو بزارم اینجا
تونستید کاری کنید ما هم خوشجال میشیم
نام و نام خانوادگی: اميرحسين ضرابيان
محل سكونت: همدان - میدان دانشگاه - کافی نت پارسیان
تلفن تماس : 09381761955
ما داریم پیگیری میکنیم از کلانتری محلمون اینطور که به ما گفتن شخصی با این اسم سوء سابقه هم داره و زندان هم بوده ولی انگار رضایت شآکی رو گرفته
لطفان مدیران عنوان تاپیک رو به
کسی شخصی به اسم امیر حسین ضرابیان میشناسه
تغییر بدن چون اسم اصلیش اینه اینجوری کسی هم سرچ کرد گوگل رو این تاپیک رو میبینه
الان من رفتم همین آدرس که میگید ؟ a2n.ir
بعد تو پشتیبانیش زده آیدی رو الان هم آنلاین هست c66
اطلاعات Whois دامینیش
کد:domain: a2n.ir ascii: a2n.ir remarks: (Domain Holder) Amir Tebyan remarks: (Domain Holder Address) Daneshgah Sq., Parsian Alley,, Hamedan, Hamedan, IR holder-c: at63-irnic admin-c: at63-irnic tech-c: ma79-irnic bill-c: sa1601-irnic nserver: ns21.webvillage-dns.com nserver: ns22.webvillage-dns.com last-updated: 2012-07-16 expire-date: 2013-09-03 source: IRNIC # Filtered nic-hdl: at63-irnic person: Amir Tebyan e-mail: address: Daneshgah Sq., Parsian Alley,, Hamedan, Hamedan, IR phone: 09189111306 source: IRNIC # Filtered nic-hdl: ma79-irnic person: Mostafa Amiri e-mail: source: IRNIC # Filtered nic-hdl: sa1601-irnic org: Saman System Pardaz Kish Ltd e-mail: source: IRNIC # Filtered
جشنواره وب ایران یا جشنواره معرفی دوستان!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)