-
July 24th, 2012, 17:30
پاسخ : مشورت با دوستان حرفه ای انجمن
ممنون از همه دوستانی که جواب دادن
درسته هیشکی نمیگه ماست من ترشه ولی اگه خود آقای همت یار بخوان منصفانه به این چند تا سایت رتبه بدن و اونا رو از نظر حرفه ای بودن مرتب کنند چه جوری مرتب می کنن ؟
واقعا ممنون میشم اگه این کار رو انجام بدین .
دوستان دیگه هم سایت مورد نظر خودشون رو به این لیست اضافه کنند و بعد به ترتیب حرفه ای بودن در کدنویسی نه گرافیک اونا رو لیست کنن .
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از kolak به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2012 17:30
# ADS
-
July 24th, 2012, 18:13

نوشته اصلی توسط
kolak
ممنون از همه دوستانی که جواب دادن
درسته هیشکی نمیگه ماست من ترشه ولی اگه خود آقای همت یار بخوان منصفانه به این چند تا سایت رتبه بدن و اونا رو از نظر حرفه ای بودن مرتب کنند چه جوری مرتب می کنن ؟
واقعا ممنون میشم اگه این کار رو انجام بدین .
با تشکر
ممنون از شما ، ببینید حقیقتی که وجود داره اینه که سیبا وب 4 تا قالب زد ، مردم 40 تا قالب از توش در آوردند امثال : nicdesign.ir , diacoweb.ir
وب سایت هایی که این دوستمون فرمودند اکثرا کپی کار هستند ، حالا یا کپی کاری از ما ، یا کپی کاری از سایر همکاران
جناب mpourali.com هم عموما قالب ها رو فارسی می کنند نه طراحی از بیس و به گفته خودشون نهایت زمانی که روی هر قالب بگذارند 3 ساعت هست .
جنابان رحیمی ( محمد mytheme.ir و علی blogskin.ir ) از نظر طراحی گرافیک تایید میشند . در اخر هم اگر حمل بر خود ستایی نباشه سیبا وب .
اگر کمی نمونه پروژه های انجام شده و سوابق هر شخص یا شرکت رو مورد بررسی قرار بدید به نتایج مطلوبی پی خواهید برد .
روز خوش
-
تعداد تشکر ها ازHematYar به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2012, 18:59
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازpayam_shzbax به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2012, 19:37

نوشته اصلی توسط
payam_shzbax
می شد خیلی محترمانه تر صحبت کنید!
من نگفتم که زیاد می گیرید . قیمت شما از سایر جاها بالاتر هستش و ارزشش رو داره

منظور بنده این بود.
ممنون . بهتر بود منظورتون رو دقیقتر و بدون شکلک های تمسخر آمیز ارسال میکرید که بنده هم دچار اشتباه نشم . سپاس
-
تعداد تشکر ها ازHematYar به دلیل پست مفید
-
July 25th, 2012, 16:37
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها ازPerDon به دلیل پست مفید
-
July 25th, 2012, 17:24

نوشته اصلی توسط
HematYar
ممنون از شما ، ببینید حقیقتی که وجود داره اینه که سیبا وب 4 تا قالب زد ، مردم 40 تا قالب از توش در آوردند امثال : nicdesign.ir , diacoweb.ir
وب سایت هایی که این دوستمون فرمودند اکثرا کپی کار هستند ، حالا یا کپی کاری از ما ، یا کپی کاری از سایر همکاران
جناب mpourali.com هم عموما قالب ها رو فارسی می کنند نه طراحی از بیس و به گفته خودشون نهایت زمانی که روی هر قالب بگذارند 3 ساعت هست .
جنابان رحیمی ( محمد mytheme.ir و علی blogskin.ir ) از نظر طراحی گرافیک تایید میشند . در اخر هم اگر حمل بر خود ستایی نباشه سیبا وب .
اگر کمی نمونه پروژه های انجام شده و سوابق هر شخص یا شرکت رو مورد بررسی قرار بدید به نتایج مطلوبی پی خواهید برد .
روز خوش
درود
خوشحال میشم بدونم کدوم یکی از کار های ما کپی از طراحی های شما بوده؟
آیا واقعا فکر میکنید گذاشتن چند تا - - - - در طراحی ها کپی از کار های شماست؟
کارتون خوبه و در این مورد شکی نیست
بار ها هم با دیدن کارتون لذت بردم
اما متاسفانه همین تعریف هایی که ازتون کردند باعث جبهه گرفتن شما شده و فکر میکنید آسمون شکافته و شما نازل شدید!
در مورد جناب پورعلی ، تا کنون هیچ طرحی ندیدم که ایشون فارسی بکنند و به مشتری ارائه دهند
در مورد کیفیت کارشون در حدی نیستم که بخوام نظر بدم و قضاوت کنم اما طرحی که کپی برداری یا فارسی سازی کرده باشند ندیدم ازشون
اگر هم فارسی سازی انجام شده ، مربوط به پروژه های farsisazi.com هست احتمالا که ربطی به آرنیکا وب نداره و البته هزینه ی طراحی وب رو هم نمیگرند بابت فارسی سازی
فکر نمیکردم اعضا و مدیران سیباوب اینقدر غیر حرفه ای برخورد کنن
در هر حال سلامت و پیروز باشید
-
تعداد تشکر ها ازDiacoWeb به دلیل پست مفید
-
July 25th, 2012, 17:31

نوشته اصلی توسط
PerDon
mpourali کجای طرح هاش فارسی سازی هست ؟
من بیش 20 پروژه با ایشون انجام دادم و حدوداً بیش از 110 تا نمونه کار از ایشون دیدم ، یک کدومش نه از جایی الگو برداری شده نه فارسی سازی شده !
میشه دقیقاً بفرماید کدوم طرح از ایشون فارسی سازی بوده ؟
نمونه کار های ایشون در سایت آرنیکاوب هست ، میشه بگین کدوم فارسی سازی هست؟ کدوم از جایی الگو برداری شده ؟
و بیشترین نمونه کار در سطح وب رو فکر میکنم جناب پورعلی دارن
نمونه کار هاشون اینجا هست
نمونه کارهای طراحی سایت | آرنیکا وب؛ طراحی سایت، طراحی قالب وردپرس، طراحی پوسته وردپرس, طراحی وردپرس اگر بگید کدوم فارسی سازیه ممنون میشم

از خودشون سوال بفرمایید بهتر در جریان هستند
-
-
July 25th, 2012, 17:33
-
-
July 25th, 2012, 17:35
عضو انجمن
http://www.sibaweb.ir نمونه کار های خوبی داره
البته بهتره اینجا دعوا نکنید یک تاپیک جدید باز کنید و مشکلاتتون را مطرح کنید
-