لذا از تمام فروشندگان هتزنر که سرور ها ازشون تهیه می شه خواهشمندیم نسبت به اقدام abuse ها اقدام جدی تری داشته باشند و سریعتر ارسال کنند در حالتی که یکی از دوستان همین انجمن اصلا نمی دونست گزارش داره و رنج ای پی بسته شده (صاحب عکش شماره 2)بخاطر اینکه به شکایت دور پاسخ داده شده کل رنج اییهای سرور بلاگ شده منطورتون اینه
دوستانی هم که چنین مشکلاتی رو دارند باید فرمی که براشون ارسال می شه پر کنند با امضا و اشکن کنند و ارسال کنند برای واسطه تا به دیتاسنتر ارسال بشه این در حالی هست که اگر واسطه زودتر گزارش ها رو ارسال کنه با کلیک بر روی یک لینک ساده می شه مشکل رو حل کرد
که بازهم بر می گرده به قضیه اول که واسطه هست و فقط این ارسال ها برای ایشون انجام می شه و همون طور که گفتم مثلا دوستمون اصلا خبر نداشت که ابیوس دارهیک سوال دوستانی که سرور هتزنر دارن ایا توی ساب پنلی که دستشون هست شکایتها ارسال میشه یا اینکه کلا شکایتها فقط برای شخصی که پنل اصلی دستش هست و در واقع فورشنده اصلی سرور فقط برای اون ارسال میشه و توی ساب پنل چیزی دریافت نمیشه از شکایتها
هتزنر جدیدا اینجور سخت گیر شده و دلیلش هم نمی دونم دقیقا چی هست همون طور که گفتم یکی از وی پی اس ها که براش ابیوس اومده از سرویس هایی هست که برای تست خودم نصب کردم و هیچ نرم افزار دیگری جز سیستم عامل نصب نیست از ویروسی نبودنش هم اطمینان داریمالبته این قضیه میشه گفت طبیعی هست چرا که توی اکثر دیتا سنترها اگر به شکایت پاسخ داده نشود کل سرور خاموش میکنند یا نتورکش قطع میکنند