دوستم طرف سایت داره - تلفن داره - خط ثابت داره بچه ها بهش سخت اعتماد می کنند بعد شما به یک خط و یک ایمیل اعتماد کردین!
دوشنبه 8 اسفند 1390 - ساعت 23:19
کاربر گرامی؛ به اطّلاع میرساند که سامانهی دریافت شکایات به علّت اجرای پارهای تغییرات تا اطّلاع ثانوی در دسترس نمیباشد. لذا خواهشمند است برای طرح شکایات خود از جرایم رایانهای و اینترنتی، ضمن مراجعه به دادسرا، طرح شکایت و دریافت مرجوعهی قضایی، به پلیس فتای استان متبوع خود مراجعه نمایید.
پلیس فضای تولید و تبادل اطّلاعات ناجا
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
همه جا به ما گفتن ۱۹۰۰ پرداخت میکنن این آقا گفت ۱۸۹۰ کارمزد هم نمیگیره ما هم که باش چند بار چت کرده بودیم انقدر چرب زبونی کرد که گفتیم با ی پرداخت کننده شاخ طرفیم
ما که مجبور شدیم سروری که الان داشتیم رو تمدید کنیم ولی خدا ازش نگذاره ۴۲۲ هزار تومان پول مارو خورد
کسی آدرس این آقا رو به من بده حاضرم بکشمش عکسش و بزارم اینجا همه حآل کنن وقتی به این فکر میکنم واسه هر یک قرون پولم عین سگ جون کندم دلم میخاد سرمو بکوبم تو دیوار و با تبر سرش و از تنش جدا کنم
ببینید دوست عزیز، تو این فروم و اون فروم چرخیدن هیچ فایده ای نداره.
بهتره با مدرک پرداختیتون برید بانک و بگید داستان اینه، بانک هم تا 7 روز (معمولاً) حسابش رو بلاک میکنه و آدرس و تلفنش رو بهت میده.
تو مرحله بعد دیگه مختاری به چه صورتی عمل کنی، یا شکایت کنی یا با گُرز و نیزه بری سراغش
البته این چنین افرادی ممکنه از اطلاعات فیک برای این کارهاشون استفاده کنند ولی خیلی کمن
بهرحال، به هر صورتی باشه قابل ردیابی هست
زیاد وقت و حوصله ندارم، ولی اگه دوست داشتید میتونم تو این مورد کمکتون کنم.
فقط، هر کاری که انجام میدید تو این تاپیک نگید دیگهبعد که به نتیجه رسیدی کامل شرح بده.
اقا کار نشد نداره
این بابا هم پیدا میشه زیاد نمیتونه فرار کنه به هر حال باید پیگیر بود پرونده خیلی قطوری هم داره نامرد
از یه بیچاره مالباخته 900 دلار پیچونده این دوستمون تازه چیزی نیست
این ضرابی هر چی بیشتر میچاپه بیشتر فعال میشه انگاری سیری ناپذیره![]()
یکی از کاربرا ای پی این آقا رو به دست آورده
IP Address: 2.185.153.69 Organization: Hamedan Data comunication company ISP: Information Technology Company (ITC) City: Hamedan Country: Iran, Islamic Republic of
مبلغ بنده کم بوده ارزش دوندگی برام نداره ولی شماکه می گید بالای 400 حتما برید شکایت حداقل حسابشون بلاک بشه در تاپیک های دوسال پیش افراد مختلفی بودن از شهرهای مختلف که همین مشکل رو با این یارو داشتند.
حداقلش اینه که حسابش بلاک بشه فرد جدید خسارت نبینه انشالله . وجه شما استرداد شه.
تمام این ها رو من از چشم تحریم بودن ایران می بینم و چقدر آی تی کاران ایران باید ضرر ببینند خدا می داند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)