ممد دوباره از بن در اومد
![]()
ممد دوباره از بن در اومد
![]()
قابل توجه کسایی که میگن هیچکس از ایشون شکایت نکرده
فکرک میکنم تو یکی از فروم ها بود اسم نمیبرم که فروم شناخته شده ای هم هست یه عده ازش شکایت کرده بودن ولی به جایی نرسیدن
کسی پاسخگو نیست
پلیس فتا من چند تا ایمیل قبلا بهش زدم اصلا جوابی ندادن؛ یک سایتی راه اندازی کردن وب مستر هم نداره
من همیشه میگم وقتی رنج یه قیمت همیشه ثابته چجوری امکان داره مثلا یک نفر بیاد ارزونتر کار کنه ؟؟؟
مثلا وقتی دلار رو حداقل همه دارن بالای 2000 تومن کار میکنن چجوری یهو یه نفر میاد میگه من 1750 برات میزنم !!
خب خود ادم باید همینجا شک کنه
این ارسن لوپن بزرگ دقیقا برای وسوسه کردن قربانی هاش از این ترفند استفاده میکنه !
همه شاکی ها یه جا جمع بشن برن شکایت کنن.
یا یکی که آشنا داره تو بانک ردشو بزنه به قول 1eng.ir خودشون دست بهکار بشین.آقا پلیس دیگه خیلی زحمت می کشه.یه کمی هم خودتون دنبال کارای خودتون باشین.
انشالله موفق باشین.
قدیم ها 80 هزار تومان به حساب ملیش واریز کردم بابت یورو و دیدم موبایلشو بر نداشت گفتم ولش کن و از نفر دیگری یورو تهیه کردم.
مشکل اینجاست که ماشالله قوانین کشور چنان دقیق و منظم هست که میشه شکایت کرد کجای کاری به ازای هر روز دست کشیدن از کار 50 تومان ضرر می بینم سپردمش به خدا. شما هم فراموش کن. به قول عمویم که شرکت داره ایشون می گن که اگر ماهی 5 ملیون درامد داری 500 تومانش رو ندید بگیر احتمالا *** میزنه به کارت یا ضایعات میدی واقعا حقه.
امیرحسین ضرابی هست و رسید بانک ملی سیبا هم دارم مال پارسال پیارساله. ترفندش هم پیشنهاد قیمت خیلی ارزان تره مثلا دلار اگر دوهزار باشه پیغام خصوصی میده که 1800 و موارد مشابه حداقل موردی که فریب خوردی رو بنویس تا سایرین اشتباه نکنند. مشکل من هم مانند شما این بود که دیر شده بود و سرویس داشت قطع میشد و ایشون بنام یکی از کاربران خوب انجمن بنام nasa خودشو معرفی کرد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)