ماه رمضان شد، مى و میخانه بر افتاد*** عشق و طرب و باده، به وقت سحر افتاد
افطار به مى کرد برم پیر خرابات *** گفتم که تو را روزه، به برگ و ثمر افتاد
با باده، وضو گیر که در مذهب رندان *** در حضرت حق این عملت بارور افتاد
ماه رمضان مبارک
با سلام خدمات کاربران گرامی و عرض تبریک به مناسبت آغاز ماه مبارک رمضان تصمیم به آغاز فروش ویژه سرورهای مجازی از کشور آلمان و دیتاسنتر هتزنر گرفته شد . تمامی پلنها در این ماه مبارک با قیمتهای درج شده در زیر ارایه خواهد شد این فروش فقط تا پایان ماه مارک رمضان ادامه خواهد داشت
ویژگی و امکانات :
آپتایم 99% تضمینی
پورت ارتباطی سرور 1 گیگ اشتراکی می باشد.
لوکیشن کنونی سرور HETZNER می باشد
نصب کنترل پنل ها نظیر cpanel , directadmin , plask رایگان می باشد.
علاوه بر قیمتهای استثنایی بر روی سرورهای با رم بالای ۲ گیگ در صورتی که کنترل پنل دایرکت ادمین استفاده شود در ماه دوم هزینه لایسنس رایگان خواهد بود
برای راحتی حال کاربران همچنین ساپورت هرچه بیشتر کاربران گرامی پنل تحت وب برای کنترل سرور مجازی به تمامی کاربران ایران وب تعلق میگیرد که توسط آن میتوانید سرور مجازی خود را خاموش روشن ریست نمایید همچنین در زمان هایی که به هر دلیلی دسترسی شما به سیستم عامل قطع میباشد میتوانید از طریق این پنل با آن در ارتباط باشید و مشکل را بر طرف نمایید همچنین مونیتورینگ قدرت مند پهنای باند منابع سرور و سایر موارد بر روی این پنل گردآوری شده است .
برای آشنایی بهتر شما چند اسکرین شات از محیط این پنل در ادامه همین مطلب درج شد .
مشخصات سرور اصلی :
Arbeitsspeicher32 GB DDR3 RAM
Festplatten2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm (Software-RAID 1)
Netzwerkkarte 1 GBit OnBoard mit 100 MBit-Anbindung
Backup Space100 GB
TrafficUnlimited*
آفر تموم شد قیمتهای عادی به شرح زیر است
نوع
اول
دوم
سوم
چهارم
پنجم
حافظه رم/مگابایت
512
1024
2048
3072
4096
فضای ذخیره سازی/گیگابایت
25
35
45
80
120
پهنای باند/گیگابایت
نامحدود
نامحدود
نامحدود
نامحدود
نامحدود
پردازنده/مگاهرتز
1x core
1x core
1x core
2x core
4x core
پورت شبکه/Mbps
1000
1000
1000
1000
1000
تعداد آی پی
1
1
1
1
1
سیستم عامل
Customer
Customer
Customer
Customer
Customer
کنترل پنل
Customer
Customer
Customer
Customer
Customer
فضای پشتیبانی خارجی
پنل کنترل پهنای باند
پنل ریبوت،خاموش،روشن،دسترسی کنسول
آنتی ویروس
ارتقا به پلن بالاتر
امکان افزایش هارد
پشتیبانی فنی
از طریق تلفن
ارسل تیکت
ارسال ایمیل
نصب اولین بار سیستم عامل اورف
رایگان
رایگان
رایگان
رایگان
رایگان
اشتراك ماهانه تومان
18000
28000
40000
65000
85000
اشتراك ٣ ماه تومان
-
-
-
-
-
اضافه کردن به سبد خرید
ویرایش توسط tizparvaz : August 11th, 2012 در ساعت 21:07
پاسخ : فروش ویژه ایران وب به مناسبت ماه مبارک رمضان
بسیار عالی .
من ازشون سرور دارم و بسیار راضی هستم . پشتیبانی بسیار عالی و به معنای واقعی هستش.
پیشنهاد میکنم هرکسی که به دنبال سرور قوی با پشتیبانی حقیقی هست، بدون درنگ از ایشون بگیرن.
نوشته اصلی توسط fantome10
بسیار عالی .
من ازشون سرور دارم و بسیار راضی هستم . پشتیبانی بسیار عالی و به معنای واقعی هستش.
پیشنهاد میکنم هرکسی که به دنبال سرور قوی با پشتیبانی حقیقی هست، بدون درنگ از ایشون بگیرن.
موفق و پیرور باشید.
به جز انجام وظیفه کاری نبوده خوشحالم که رضایت دارید
لازم به ذکر است قیمتهای ذکر شده به صورت ماهانه ثابت می باشد هارد سرورها تا ۲۰ گیگ به طور رایگان قابل افزایش است همچنین با توجه به سیاست کاری ابران وب برای ارایه سرورهای مجازی با رم بالا روی این سرور تعداد کمی سرور مجازی قرار خواهد گرفت و همین امر باعث حفظ سرعت کیفیت و آپتایم سرورها خواهد شد
سرور انگلستان هم که حرف نداره محشرههههههه گل کاشتی !
یک نکته مهم :من به یادم نمیاد بیشتر از ۱ ماه از کسی سرویس گرفته باشم... کیفیت و سرعتش خیلی خوبه من با اینهمه حساسیت به برخورد و حفظ حق مشتری خیلی راضیم از ایشون نه برخورد نا شایسته دیدم و نه ضایع کردن حق ! حالا ۱ ماه چیزی نیست ۱۰۰ ماه هم تمدید میزنم برات.
امدیوارم بهترو بهترم باشه فقط روزتو نخور مرتضی d:
ویرایش توسط why.darkness : July 23rd, 2012 در ساعت 13:02
نوشته اصلی توسط why.darkness
سرور انگلستان هم که حرف نداره محشرههههههه گل کاشتی !
یک نکته مهم :من به یادم نمیاد بیشتر از ۱ ماه از کسی سرویس گرفته باشم... کیفیت و سرعتش خیلی خوبه من با اینهمه حساسیت به برخورد و حفظ حق مشتری خیلی راضیم از ایشون نه برخورد نا شایسته دیدم و نه ضایع کردن حق ! حالا ۱ ماه چیزی نیست ۱۰۰ ماه هم تمدید میزنم برات.
امدیوارم بهترو بهترم باشه فقط روزتو نخور مرتضی d:
:$
عجب گیری دادی به روزه ما تو بابا من واسه خودم یه پا ماشین قراضه ام معدم مشکل داره دکتر گفته حلال من نمیتونم روزه بگیرم خیالت راحت شد :دی
--
۳ عدد سرور انگلستان تحویل شد هرچند انگلیس داخل آفر نیست اما اگر دوستان بخوان یه کد تخفیف کوچیک میتونم بهتون بدم