-
July 23rd, 2012, 10:30
-
تعداد تشکر ها از ffaariidd به دلیل پست مفید
-
July 23rd, 2012 10:30
# ADS
-
July 23rd, 2012, 10:47
پاسخ : میهن هاست mihanhost جمع کرده؟
-
-
July 23rd, 2012, 10:51
www.mihanhost.com
site khodam ..:: Jask News -> PowerFull & Always Online ::..
من میخوام Backup رو دانلود کنم و یک سرور مجازی لینوکس بگیرم و 5 تا دامین روش نصب کنم. یکی از دامین ها همین ..:: Jask News -> PowerFull & Always Online ::.. هست و بقیه رو باید جدید رجیستر کنم
-
-
July 23rd, 2012, 11:12
کسی خبری از این سرویس دهنده نداره؟
من موندم با مشکلاتم
-
-
July 23rd, 2012, 12:12

نوشته اصلی توسط
ourweb
با سلام اگر خواستید ما میتونیم انتقال بدهیم روی سرور های مون که اگر راضی بودید میتونید بیایید روی سرور ما یا اینکه میتونید اطلاعات تان را به یک جای دیگر انتقال بدهید منتظر شما هستیم لطفا با ایدی milade_m در تماس باشید باتشکر .
!! آیا ایشون آفر خواستن و آیا اینجا ای آفر دادن هست خوبه بعضی موارد رو حداقل و در مقدار ناچیز برای کلاس کاری خود حفظ کنید !
---
در مورد میهن هاست خیلی قدیمی هستن و تا الان هم کارشون خوب بوده بعید میدونم قصد تعطیل کردن داشته باشن اونم به این شکل که بخوان یهو جوابگو نباشن و بدون اطلاعیه یک مقدار صبر کنید شاید مشکلی دارن برای بک آپ هم راه های زیادو وجود داره بجز اون مورد زیاد نگران نباشید
-
تعداد تشکر ها ازtizparvaz به دلیل پست مفید
-
July 23rd, 2012, 13:29
من هم از همین تعجب میکنم. الان حدود شاید 4 ساله باهاشون دارم کار میکنم.
گفتم شاید اینجا کسی خبر داشته باشه که چرا هیچکدوم از شماره ها جواب داده نمیشه، حتی ایمیل هم زدم اما بازم جواب ندادن. الان حدوداً دو هفته شده که من گرفتارم. حجم گرفته شده 1000 مگ بوده که چند هفته پیش پر شده و سایتم با مشکل مواجه شده. نه میتونم ارتقاع بدم و نه میتونم بک آپ بگیرم. خدا بهم کمک کنه.
یکی از دوستان راه حل کپی فایل ها بصورت تکی رو بهم داده که متاسفانه محدودیت وصل شدن با filezila هم داره انگار.
-
-
July 23rd, 2012, 14:27
والا ما هم ازشون خبری نداریم و خبری نبوده
-
-
July 23rd, 2012, 14:38

نوشته اصلی توسط
ffaariidd
من هم از همین تعجب میکنم. الان حدود شاید 4 ساله باهاشون دارم کار میکنم.
گفتم شاید اینجا کسی خبر داشته باشه که چرا هیچکدوم از شماره ها جواب داده نمیشه، حتی ایمیل هم زدم اما بازم جواب ندادن. الان حدوداً دو هفته شده که من گرفتارم. حجم گرفته شده 1000 مگ بوده که چند هفته پیش پر شده و سایتم با مشکل مواجه شده. نه میتونم ارتقاع بدم و نه میتونم بک آپ بگیرم. خدا بهم کمک کنه.
یکی از دوستان راه حل کپی فایل ها بصورت تکی رو بهم داده که متاسفانه محدودیت وصل شدن با filezila هم داره انگار.
از مشتریهای دیگه سوال کنید ببینید مشتری های دیگه ازشون خبر ندارن
-
-
July 24th, 2012, 08:29
-
-
July 24th, 2012, 10:00
تو زمینه آیتی خیلی ها پشیمان شده اند و گفتند کاش 60 متر زمین خریده بودیم. کسی هم که مونده یا نفوذ تو ارگان ها و موسسات داشته یا گران فروشه
-
تعداد تشکر ها از borsekala به دلیل پست مفید