عرض سلام و سلامت باشید .... بسیار ممنونمممممممم
عرض سلام و سلامت باشید .... بسیار ممنونمممممممم
کسی هست راهنمایی کنه که iso به چه صورت باید روی سرور قرار داد
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
www.ParaServer.Net
سلام
روی یه سرور ویندوزی یه پوشه بساز
بعد شیرش کن
داخل پوشه ایزوها رو بریز
بعد از منو new storage
سپس
windows file sharing (cifs)
رو انتخاب کنید
بعد ادر فولدر شیر
با یوزر و پس سرور ویندوز رو بزنید تا وصل شه
بعد دیگه ایزوهاتون لود میشن
www.ParaServer.Net
تو نصب os مشکل دارم
اول معذرت می خوام که بعد از مدت ها این پست رو بالا میارم
من بطور کامل Xen رو با آموزش های ویدئویی که گذاشته بود نصب کردم ولی آی پی هیچ پینگی نمی داد و مراحل نصب هم با موفقیت و بدون ارور رد شده بود ... از اول نصب کردم و در مراحل آی پی manuall رو انتخاب کرده و ip و gateway و subnet رو دادم و بعدش DNS هم دادم و نصب کردم و باز هم بدون خطا نصب شد ولی باز هم وقتی آی پی رو در مرور گر میزنی یا پینگ میگیری هیچ نتیجه ای نمیده ...
من از طریق فایل زیر نصب کردم :
http://downloadns.citrix.com.edgesui...install-cd.iso
مشکلی کار کجاست ؟ من هم در یک Dedicated که در لیز وب دارم نصب کردم همینطوری شد و هم یه سروری که در OVH دارم و Vmware نصبه روش نصب کردم در هیچ کدوم به نتیجه ای نرسیدم ... لطفا راهنمایی بفرمایید...
❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف 35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h - اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه
دوست عزیز تنظیمات آی پی در citrix برای دیتا سنترهای مختلف فرق می کند مثلا" در OVH آی پی subnet mask به این صورت است (255.255.255.255) در صورتی که در لیزوب به این صورت است 255.255.255.0 یا 255.255.0.0 است. تنظیمات citrix بسیار پیچیده است و همچنین قدرت و آپتایم بالایی هم دارد اگر به این تنظیمات آشنایی ندارید بهتر است از vmware استفاده کنید. اگر citrix داری و موفق نشدی پینگ داشته باشی می تونی مشخصات ادمین رو به من بدی برات تنظیم کنم چون در هر سرور متفاوت است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)