با سلام
دوستان عزیز بنده 10 گیگ هاست دانلود با بیشترین پهنای باند و قیمت مناسب . برای اپلود سنتر می خوام
پشتیبانی خوب ، اپتایم و سرعت .
ممنون میشم قیمت ها رو ذکر کنید .
با تخفیف خوب می خوام
با سلام
دوستان عزیز بنده 10 گیگ هاست دانلود با بیشترین پهنای باند و قیمت مناسب . برای اپلود سنتر می خوام
پشتیبانی خوب ، اپتایم و سرعت .
ممنون میشم قیمت ها رو ذکر کنید .
با تخفیف خوب می خوام
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
شما هم خدا رو می خواین و هم خرما ( نمی دونم درست گفتم یا نه ) .
اگر که واقعا کیفیت می خواین باید هزینه کنید .
حالا می تونید بین قیمت و هزینه یکی رو انتخاب کنید .
اگر که خواستین می تونم 10 گیگ هاست با 50 گیگ پهنای باند رو بدم ماهیانه 8.000 تومان و سالیانه 80.000 تومان .
موفق باشید .
سلام
با کیفیت خوب و آپتایم بالا و تضمینی 10 گیگ فضای لینوکس با 90 گیگ پهنای باند ماهانه رو می تونم به قیمت سالانه 60 هزار تومان در اختیار شما قرار بدم بقیه امکلانات حتی ادآن دومین و پارک دومین نامحدود هست . کنترل پانل هاست شما سی پانل 11 خواهد بود .
در صورت نیاز به پهنای باند نامحدود 50 درصد به مبلغ هاست اضافه خواهد شد .
برای کیفیت و آپتایم بالا می تونیم با شما قرارداد رسمی ببندیم و در قرارداد بسته شده تضمین کنیم شرکت ما ثبت شده هست .
لیست پلان های ما : http://parsaserver.com
ایمیل من : parsaserver@gmail.com
به شما 7 روز هاست تست رایگان می دهیم تا کیفیت هاست رو تست کنید برای تست لطفا دومینی معرفی کنید تا در سرور هاست شود .
آی دی من در یاهو : parsaserver@yahoo.co.uk
اکانت تست
لطفا کلیک کنید
یوزر
democom
پسورد
test
در ضمن می توانم لیست مشتریان پارسا سرور را طی ایمیل یا پیغام خصوصی معرفی کنم تا از تک تک آنها کیفیت رو جویا شوید .
موفق باشید
باسلام
-------------
والا من زیاد توی این تایپیک ها شرکت نمیکنم و وقتی هم شرکت میکنم فقط و فقط برای این هست که تایپیک رو با قیمت ها و قیمت هامون (دوستانی که بقالی ندارند و هاستینگ دارند) منظم کنیم چون تا الان این انجمن هیچ سودی مالی که مشتری ازم خرید کنه نداشته چون قیمت هام بالا هستولی من مشتری های خودم رو دارم و هیچگاه قیمت رو کم نمیکنم به غیر از مناسبت ها که بحثش جداست .
فضا : 10 گیگابایت
پهنای باند : 250 گیگابایت
بقیه امکانات مربوط به پکیج P3 رو میتونید در سایت www.iranhyperhost.net مشاهده کنید . ( قسمت میزبانی حرفه ای )
قیمت ماهیانه : 30 هزار تومان
قیمت سالیانه : 300 هزار تومان
موفق باشید![]()
خداحافظ !
با سلام و عرض احترام
سرویس های ByetHost انگلستان را به شما پیشنهاد می کنیم.
ارائه مستقیم خدمات شرکت SUBHOSTING.NET در ایران
سرور های کاملا مدیریت شده مجازی و اختصاصی - ارائه و مدیریت کامل Cluster - پشتیبانی 24/7
jalal[at]subhosting[dot]net
دوستان عزیز توجه کنید . یکی از دوستان گفت که هاست دانلود ربطی به ساپورت php و mysql نداره . خوب آدم عاقل بنده اگه بخوام آپلود سنتر راه بندازم باید یه پرتال آپلود نصب کنم یا نه . خوب پرتال من php هستش و دیتابیس mysql .
لطفا توضیحات لازم رو بفرمایید .
من یه هاست دانلود با قیمت مناسب می خوام . تا جایی که تو این تاپیک من دیدم قیمت ها خیلی با هم دیگه تفاوت دارن.
اخه داداش این هزینه برای من زیاده . چطور یکی میگه 3 هزار تومان یکی می گه 30 هزار تومان یکی هم مثل شما می گه 12 هزار تومان . خوب به هر حال باید یه قیمت مناسب رو انتخاب کرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)