شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
HyperServer شما آدم خوبی هستید بقیه که مثل شما نیستند من کمک هاتونو جاهای دیگه دیدم
Good Luck
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
آخر به کجا رسید ؟![]()
دوست عزیز Butterfly رو خوب اومدی که منو یاد آهنگ معروف موسیقیدان بزرگ یانی هم انداخت با نام Butterfly Dance! خوبه که حداقل توی این انجمن سعی کنیم به همدیگه کمک کنیم! البته این حق رو هم بنده برای همه ی عزیزان قائلم که علمی رو دارن و می تونن از اون کسب درآمد کنن ولی زکات علم رو میشه گفت یاد دادنش به بقیست طبق فرموده فوق! درباره Enkompass هم من خودم 3-4 روز پیش هر چی تلاش کردم نتونستم روی یه VPS راش بندازم و رفتم سراغ همون پلسک! علت نصب نشدنشم این بود که بعد از انجام تمامی مراحل نصب به لایسنس گیر داد و نصب نشد! به علت تحریم به نظرم بهتره که کلاً بیخیال این پنل فوق العاده بشیم! وب سایت پنل خوبه، متاسفانه مشکل ویندوز اینه که پنل زیاد نداره بر خلاف لینوکس که همون کلوکسو خودش دنیائیه واسه خودش و بقیه هم به همین منوال... موفق باشید عزیزان، عاشق همتونم
در صورتی که دوستان یه سرور در اختیارمون بزارن رایگان نصب میکنیم
فیلم آموزشی شو داخل انجمن قرار میدیم برای استفاده عموم .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)