قبل از راه اندازی این سیستم ، تمام سیستم های قبلی رو بررسی کرده بودم و خودم هم متاسفانه توی چندتاشون عضو بودم و همین مسائلی که شما بهش اشاره کردین ، اونجا بهش برخورد کردم
اما سعی داریم که این سیستم یه سیستم متفاوتی باشه . مثلا توی سیستم های قبلی بحث ثبت نام وجود نداشت و همین باعث میشد که مدیریت و نظارت روی سیستم عملا از دست مدیر سایت خارج بشه و نمونه های متععد دیگه که سعی کردیم توی این سیستم تا اونجایی که میتونیم نواقص رو به کمک دوستان برطرف کنیم .![]()
اون هم فکر بدی نیستا
جدای از شوخی دو تا نظر مطح هست. اول این که بحث نقدی توی جایزه ها مطرح باشه به صورتی که هر کسی هر چقدر امتیاز کسب میکنه در یک ضریبی ضرب بشه و به صورت نقدی بهش پرداخت بشه . و دوم اینکه یک هدیه به رسم یادبود به دوستان داده بشه که هم علاوه بر یادگاری جنبه فیزیکی هم داشته باشه و همیشه در اختیارشون باشه .
اما اون چیزی که شما گفتین تا حالا در موردش فکر نکرده بودم![]()
آمار مسابقه تا کنون
تعداد کاربران: 12
تعداد آراء: 102
قابل توجه تمام کاربران عزیز ، باید خدمت همه دوستان عرض کنم که فقط مشخصات دوازده آیدی پرطرفدار ایران توی صفحه اصلی نمایش داده میشه . برای دریافت لینک اختصاصی خودتون و کسب امتیاز بیشتر میتونین وارد سایت بشین و لینک رو از منوی سمت راست دریافت کنین . با تشکر
کار خوبی هست ولی تنها مشکلش این هست که قبلاً این کار انجام شده
امیدوارم شما با صداقت در این کارتون پیشرفت کنید
^_^
▃ ▅ ▇ ▓ WebHostingTalk.ir ▓ ▇ ▅ ▃
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)