نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 95

موضوع: اینترنت بانک و درگاه پرداخت کدام بانک بهتره؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم AmirHosein آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,464
    تشکر تشکر شده 
    4,051
    تشکر شده در
    1,562 پست

پیش فرض پاسخ : اینترنت بانک و درگاه پرداخت کدام بانک بهتره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdisr نمایش پست ها
    من به شخص هیج مشکلی با به پرداخت ندارم .
    در ضمن نمیدونم چرا بعضی از دوستان ( هیج فرد خاصی رو نمیگم ) با این به پرداخت مشکل دارن .
    هر چی باشه یه بانک خیلی معتبر تر از یک شرکت هست .
    اما زیاد شندم به پرداخت مشکل داره . اما واقعا چون دارم کار با هاشون انجام میدم مشکلی نمیبینم .
    بانک ملت کارکنانشون بیشترشون اطلاعاتی ندارن . فقط باید از طریق سایت و تلفنی اونم با به پرداخت مکاتبه کنید .
    چون واقعا مشکل رو داره با بچه های شرکت بحثش بود یه تراکنش سنگین بودش تو سیستم ثبت شده بود ولی به حساب نیومده بود تماس گرفتیم بعد 2 دقیقه واریز شد خب این ینی چی؟ بار اولشون نیست، من خودم تمام خرید هام رو با درگاه بانک ملت انجام میدم حساب بانکی منم گردش بالایی داره ولی خب وقتی مشکل داره باید گفت دیگه چند شب پیش از یه جا شارژ خریدم طبق عادت خودم درگاه ملت رو انتخاب کردم پول کسر شد از حسابم برگشت به وب سایت پذیرنده گفت تراکنش لغو شد از اون ور هم سیم کارتم شارژ شد خیلی باحال بود ... البته فکر میکنم شاید مربوط به برنامه نویسی اون سایت باشه ولی خب بعید هستش دَر کُل به پرداخت کمی مشکل داره ولی خب باز درگاه شیکی هستش ...
    می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
    مصطفی چمران
    AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir

2. تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)