دوست عزیز تا جایی که من اطلاع دارم بانک هایی که تابع قانون هستند فقط به صورت حظوری و تحت شرایط خاص برای اشخاص خارجی حساب باز می کنند. بانک هایی هم که تابع قانون نیستند خوب عاقبت کارشون مشخص هست. مثل همین رویال بانک پول مردم رو به باد می دن.
من از دوستان مقیم آزربایجان سوال کردم گفتند که بانک مرکزی آزربایجان مجوز فعالیت این بانک رو به خاطر اینکه سرمایه اش از حد مجاز پائین تر بوده باطل کرده. فعالیت این چند ساله رویال بانک هم غیر قانونی بوده. جریان ورشکستگی و ... شایعه هست. حالا نمی دونم تکلیف سپرده های مردم چی می شه؟ مردم آزربایجان چیزی رو از دست نمی دن ولی هزاران نفر از اتباع ایران که از خدمات این بانک استفاده می کردند دستشان به جایی بند نیست. خلاصه وضعیت اصلا خوب نیست. وقتی بانک معتبر کانادایی میاد حساب ایرانی های مقیم کانادا رو مسدود می کنه دیگه تکلیف اشخاص خارجی کاملا مشخص هست.
در هر حال تا جایی که شنیدم در حال حاضر فقط بانک های ارمنستان و قبرس به ایرانی ها بدون سخت گیری خدمات می دن که البته اون هم دلیل داره. دلیلش هم این هست که سطح کیفی خدماتشون خیلی پائین هست. فکر می کنم سایت های معتبر از پذیرش اکثر کارت های اعتباری مربوط به بانک های این دو کشور امتناع می کنند.