سلام خدمت عزیزان
من می خواهم با دامنه و بدون استفاده از ای پی به سرور مجازی خود وصل شوم ایا همچین چیزی امکان دارد؟
اگه اطلاعاتی دارید کمکم کنید
با تشکر
سلام خدمت عزیزان
من می خواهم با دامنه و بدون استفاده از ای پی به سرور مجازی خود وصل شوم ایا همچین چیزی امکان دارد؟
اگه اطلاعاتی دارید کمکم کنید
با تشکر
از دامین خودتون یه A Record بگیرید یا تو cpanel که دامنه موردنظرتون هست به قسمت Simple DNS Zone برید و دامنه رو انتخاب کنید ، تو قسمت Name اسم موردنظرتون مثل example.youdomain.com رو وارد کنید و تو آدرس هم آیپی وی پی اس رو وارد کنید ، کار تمام است !!
من این کار رو کردم اما جواب نمیده
ویندوز سرور 2003 هست
قبلا تو میکروتیک با استفاده از این روش تونسته بودم این کار رو بکنم اما تو ویندوز سرور ظاهرا باید خود سرور هم یه تنظیماتی انجام داد
ربطی به نوع سرورتون نداره که میک باشه یا ویندوز، همونطور که دوستمون گفتن از طریق dns این کار رو باید انجام بدی، اگر قبلا رو این دی ان اس آیپی دیگه ای ست شده بوده باید حدود 12ساعت صبر کنی که کاملا رو آیپی جدید ست بشه ،. راستی شما میخاین وقتی دارین ریموت میکنین با این آدرس وصل بشین یا مثلا میخاین این آدرس رو به مشتریاتون بدید ؟ احیانا پورت ریموت رو عوض نکردین که لازم باشه از ترکیبی از آیپی و پورت وصل بشین ؟ مثلا 111.111.111.111:1122
کلا میخوام بجای آی پی از دامین استفاده کنم
خیلی بیشتر از 12 ساعت صبر کردم جواب نداد
روی آیپی هایه دیگه هم تست کردین ؟ مثلا 37.220.22.218 ؛ این سرور ویندوز ، ببینین این ست میشه رو یک دی ان اس. . اگر این هم نشد اشکال از هاستتونه.
اول از مدیریت هاستتون یک arecord بسازید و ای پی سرور رو بهش بدید
هفت هشت ساعت صبر کنید تا دی ان اس ها ست بشه
و از این به بعد از دامنه به جای ای پی استفاده کنید
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
ظاهرا متوجه نشدید من از پنل خود دامین میخوام این کار رو بکنم نه از پنل هاست !!!
باید هاستینگ داشته باشین
هاست دارم اما میخوام از خود پنل دامین باشه که اگه سرور هاست دچار مشکل شد این دامین مشکل پیدا نکنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)