-
July 16th, 2012, 19:01
عضو انجمن
اینترنت بانک و درگاه پرداخت کدام بانک بهتره؟
با بانکای زیادی کار کردیم و هر کدوم یه سری مشکلات دارند.اولا در مورد اینترنت بانک سوالی دارم:
مثلا بانک صادرات با دریافت 20 تومان میاد و رمز یاب میده و یه اینرنت بانک الکی میده...یا مثلا بانک سرمایه که انتقال شتابی نداره در اینترنت بانکش و جدا هست و کلی دنگ و فنگ داره ورود به سیستمش و با مرورگر ها سازگاری نداره...
کدام اینترنت بانک رو توصیه میکنید که رایگان باشه ؟
مورد دوم در رابطه با گرفتن درگاه پرداخت هست.میخوام درگاه بگیرم منتها شرتی نیستیم فعلا و به خاطر عجله میخوایم درگاه بگیریم.بانک ملت به حقیقی ها درگاه میده...کسی راه سریع درگاه گرفتنشو میدونه؟ به رداختشم خوندم مطالبشو..
-
-
July 16th, 2012 19:01
# ADS
-
July 16th, 2012, 19:22
پاسخ : اینترنت بانک و درگاه پرداخت کدام بانک بهتره؟
در مورد اینترنت بانک من اینترنت بانک سپه !!! رو دارم واقعا عالی هس امکان اتنقال شتابی خرید شارژ پرداخت قبض و ... داره
در مورد درگاه من شنیدم اجاره نامه ملک یا سند ملک رو داشته باشی بانک ملت بهت درگاه میده
-
-
July 16th, 2012, 19:27
عضو انجمن
اینترنت بانک ملت فوق العاده هست فقط کارمزد کارت به کارتش یکم بالاست
درگاه بانک هم من ملت دارم خلاف خیلیا که میگن ملت مشکل داره روزی بین 50 تا 100 تراکنش دارم حتی یکیش هم به مشکل نخورده تا به امروز تصویه آنی و بدون کارمزد
-
-
July 16th, 2012, 22:01
عضو انجمن
كارمزد انتقال شتابی ملت مگه چقدره؟
به جز سند و اينا با سايت با سابقه ميدن؟
-
-
July 17th, 2012, 02:05
عضو انجمن
-
-
July 17th, 2012, 02:26
سامان اینترنت بانکش عالیه
-
-
July 17th, 2012, 02:31
عضو جدید
فقط ملت یا پاسارگاد.
ملت کارمزدش 500 تومنه که.زیاد نیست.تا یک ملیون تومن 500 تومنه.یک ملیون به بالا 750 تومن.
خدمات بانکداریش هم کامل کامل هست.هیچ رمز خوان و از این جور چیزا نمیخواد.
پاسارگاد هم درگاهش خوبه.از اینش اطلاع دارم فقط.بانکداریش دیگه مطمئن نیستم.ولی میگن خوبه اونم.
-
-
July 17th, 2012, 02:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
om!d-D
كارمزد انتقال شتابی ملت مگه چقدره؟
به جز سند و اينا با سايت با سابقه ميدن؟
اگه منظورتون اینه بدون سند گمون نکنم
حتما باید یک کپی سند از خونه یا مغازه بدید حالا یا به اسم خودتون یا به اسم اعضای درجه یک خانوادتون باشه
-
-
July 17th, 2012, 06:16
سلام، من اینترنت بانک خیلی از بانکها رو دارم اینترنت بانک بانک ملی، بانک پاسارگاد و بعد بانک سامان از همه بهتر و راحتر بوده ولی مال بانک ملت فوق العاده هست. دروازه پرداخت بانک ملت رو هم دو ساله داریم خیلی عالی و مثل ساعت کار میکنه و دستگاه های پوز فروشگاهی هم می خواستیم بگیریم از فروشگاه ها و سوپر مارکتها پرسیدیم دیدم همه میگن بانک ملت بگیر خیلی عالی هست.
قبلا از ما چیزی نخواستن و درگاه اینترنتی رو فعال کردن الانم فکر میکنم به افراد حقیقی بدن و سخت گیر نباشن چون پوز فروشگاهی را که ما خیلی راحت گرفتیم و سریع هم اومدن نصب کردن. درگاه اینترنتی هم همینطور عید هم برای یک شرکت نصب کردم خیلی راحت بود مستقیم با سایت شرکت به پرداخت عمل کنید شاید از طریق بانک مراحل اضافه داشته باشه ولی از طریق سایت به پرداخت انلاین ثبت نام میکنید و یه سری فرم میفرستند پر می کنید و درگاه رو بهتون سریع میدن.
-
-
July 17th, 2012, 09:38
عضو انجمن
من با ملت کار کردم عالیه هم اینترنت بانکش رایگانه و امکاناتزیادی داره هم درگاهش.راحت ترین درگاه برای گرفتن ، درگاه ملت هست
-