نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

موضوع: اخبار رسمی از سیستم عامل گوگل (Google Chrome OS)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    35
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    32 پست

پیش فرض پاسخ : اخبار رسمی از سیستم عامل گوگل (Google Chrome OS)

گوگل مزیتی که داره امنیتی هست که در محصولاتش وجود داره.شما مثلا همین chrome browser رو نگا کنید چندتا باگ داده؟ میشه گفت هیچی. دیگه شاخشون یه parameter injection بود.ولی شما بیا IE رو نگا کن.سالی خدا تا باگ میده همشم remote overflow.
    به نظر من microsoft در مقابل google هیچی نیست.هیچی.

2. تعداد تشکر ها از unkn0wn به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    3,299
    تشکر شده در
    1,408 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط unkn0wn نمایش پست ها
    گوگل مزیتی که داره امنیتی هست که در محصولاتش وجود داره.شما مثلا همین chrome browser رو نگا کنید چندتا باگ داده؟ میشه گفت هیچی. دیگه شاخشون یه parameter injection بود.ولی شما بیا IE رو نگا کن.سالی خدا تا باگ میده همشم remote overflow.
    به نظر من microsoft در مقابل google هیچی نیست.هیچی.
    به قول ماکروسافت ...

یکی بیاد منو هک کنههههههههههههه .

chrome چند وقته اومده ؟ چه تعداد دارن ازش استفاده میکنند ؟ آیا open source نیست ؟ ( با اپن سورس بودن خودش میگه که نمیخواد رقابت کنه با هکر ها و کرکر ها )
    دلیلی هست که کفر نفوذگرها رو دربیاره ؟ نرم افزار رایگان با امکانات خوب ...

پدر جان ! گستره محصولات ماکروسافت به حدی هست که این مشکلات بوجود میاد . این مشکل برای بزرگترین مرورگر دنیا چیز عجیبی نیست ! ( عمومیت نرم افزار ... )

و گرنه خدایان برنامه نویسی در خدمت مایکروسافت هستند .

در ضمن ! این رو تو گوگل سرچ کنید

Stupid Chrome bugs

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    35
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    32 پست

عزیز من خودم از browser ها هم باگ ثبت کردم.تیمی که داریم از مایکروسافت هم باگ ثبت کرده.browser هارو هم اینارو تست کردیم : IE , FireFox , Chrome, Amaya
    همینجوری الکی یچیزی نگفتم که.اتفاقا خیلی خیلی هکرا افتادن به جون همین Chrome اون اولا که اومده بود.یه 7 8 10 تا هم باگ داد ولی 90% Dos بودن و code execute نمیشد کرد.خیلی حرفه همین.شما بیا مقایسه کن با IE که مثل بنز code execute میشه تازه به راحتی با heap spray همه protection ها رو هم bypass میشه کرد باهاش.حالا این 2 تارو بزار کنار هم.
    stupid bug که باگ نیست.حرف اول رو security میزنه بعد اینچیزا.مایکروسافت این همه سال میشه رو IE داره کار میکنه باز هر سال باگ میده.اونم سالی چند تا.

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    3,299
    تشکر شده در
    1,408 پست

عزیز من خودم از browser ها هم باگ ثبت کردم.تیمی که داریم از مایکروسافت هم باگ ثبت کرده.browser هارو هم اینارو تست کردیم : IE , FireFox , Chrome, Amaya
    همینجوری الکی یچیزی نگفتم که.اتفاقا خیلی خیلی هکرا افتادن به جون همین Chrome اون اولا که اومده بود.یه 7 8 10 تا هم باگ داد ولی 90% Dos بودن و code execute نمیشد کرد.خیلی حرفه همین.شما بیا مقایسه کن با IE که مثل بنز code execute میشه تازه به راحتی با heap spray همه protection ها رو هم bypass میشه کرد باهاش.حالا این 2 تارو بزار کنار هم.
    stupid bug که باگ نیست.حرف اول رو security میزنه بعد اینچیزا.مایکروسافت این همه سال میشه رو IE داره کار میکنه باز هر سال باگ میده.اونم سالی چند تا.
    از مایکروسافت باگ ثبت کردید ؟! ( :دی) کی ؟ کجا ؟
    stupid bugs ، باگ نیست یعنی چی ؟!

بله با وجود Holes تو بعضی از نسخه های IE میتونستید execution رو انجام بدید .

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    35
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    32 پست

بابا شما ها مایکروسافت رو خیلی بالا گرفتین یا اینکه طبق وضعیت webhostintalk که همه به همدیگه میپرن میاین گیر میدین ؟ اینهمه باگ ایرانیا از محصولات مایکروسافت ثبت کردن بابا.

از مایکروسافت باگ ثبت کردید ؟! ( :دی) کی ؟ کجا ؟
    مسخره نکن عزیز.لازم بشه میکم کجا.لینک میدم از معتبرترین سایت ها.منم گیر بدم بهت ؟

بله با وجود Holes تو بعضی از نسخه های IE میتونستید execution رو انجام بدید .
    جملت داد میرنه ازین چیزا سر در نمیاری.ناراحت نشو ، جواب حرفت !!!
    شما خودت میدونی stupid bugs چیا هستن ؟ حتی باعث کرش کردن هم نمیشن.ازین باگ ها مایکروسافت نداره ؟

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    3,299
    تشکر شده در
    1,408 پست

بابا شما ها مایکروسافت رو خیلی بالا گرفتین یا اینکه طبق وضعیت webhostintalk که همه به همدیگه میپرن میاین گیر میدین ؟ اینهمه باگ ایرانیا از محصولات مایکروسافت ثبت کردن بابا.

مسخره نکن عزیز.لازم بشه میکم کجا.لینک میدم از معتبرترین سایت ها.منم گیر بدم بهت ؟

جملت داد میرنه ازین چیزا سر در نمیاری.ناراحت نشو ، جواب حرفت !!!
    شما خودت میدونی stupid bugs چیا هستن ؟ حتی باعث کرش کردن هم نمیشن.ازین باگ ها مایکروسافت نداره ؟
    لینک بدید ، بعد حرف بزنید . شما گفتید از مایکروسافت باگ گرفتید . (مایکروسافت تبدیل به محصولات مایکروسافت شد ؟ )

ما اینجا به کسایی که همچین میخوان یه کم بیشتر از اون چیزی که هستن نشون بدن گیر میدیم .
    من بر خلاف شما که میخواید با استفاده از زبان انگلیسی خودتون رو حرفه ای نشون بدید ، معمولا از فارسی استفاده میکنم .

پس جملم رو اصلاح میکنم .
    باگ هایی از کروم گرفته شده که موسوم به " باگ های احمقانه " لیست شدند . ( حالا نمیدونم چی برداشت کردید )

جمله بعدی :
    حفره های امنیتی ( موسوم به holes ) که با استفاده از اون نفوذگران میتونند اصطلاحا code execution انجام بدند . ( اجرای کد دلخواه نفوذگر در برنامه و نفوذ به کدهای سیستم )

امیر خان هم پرسیدند : شما ؟؟
    بنده نزدیک به 5 نفر با یوزر unknow میشناسم .

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    35
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    32 پست

نکنه شما منظورت سایت مایکروسافت بوده ؟
    من از همون اول هم منظورم محصولات مایکروسافت بوده.از چیزایی که همراه windows ارایه میشه.رو windows همه هم هست.خودمم که از یه browser یکی ثبت کردم.اینا گنده هاش بود و الا باگ پیدا کردن که ....
    اولا خدا شاهده تو عمرم تو نت نه ادعایی داشتم نه به کسی بی احترامی کردم(به جز اینجا که سر یچیزایی حرصم میگرفت واقعا).اینو گفتم که عرض کنم بنده خدا من اگه میخواستم الکی خودمو گنده گنم که یوزرم رو این انتخاب نمبکردم.یوزری رو که همه جا استفاده میکردم میزدم.دوما بنده از چه کلماتی انگلیسیش رو به کار بردم ؟
    code execute , heap spray , stupid bugs
    stupid رو که خود شما گفتی اول.heap spray اسم یه متود هست چطوری فارسیش رو بگم ؟code execute هم اصطلاحی هست که درمورد این نوع از اکسپلویت ها به کار میره(بر حسب عادت گفتم)
    شما چرا ذهنت خرابه ؟ من با این طرز ادبیات (استفاده از کلمات انگلیسی) مثلا خودمو حرفه ای نشون بدم که چی بشه ؟ من حتی ایمیلی که باهاش اینجا ثبت نام کردم یه ایمیل هک شده بود.که ردی ازم باقی نمونه.

امیر خان هم پرسیدند : شما ؟؟
    یوزرم رو unkn0wn انتخاب کردم که نگم کیم.ولی اگه لازم بشه تو پیغام خصوصی به ادمین میگم تا ایشون صحت حرفای بنده رو تایید کنن.به شرطی که ایشون هم چیزی در اینمورد افشا نکنن :دی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)