نقل قول نوشته اصلی توسط damashi نمایش پست ها
برداشتت تا حدی از حرفهای من سطحی بود که انتظار نداشتم منظور بنده از رایگان این حالتی بود که در ایران باب هست نسخه نال فلان اسکریبت در سایت .....کام یا فلان فروشگاه ساز در سایت فلان ... که دوستان چند تا شل توش جا میزارن محض احتیاط وارد سرور ها بشن نزارن کسی چیزی برداره از بس به فکر ملت هستن بندگان خدا کار مردم راه نیوفته شب خوابشون نمیبره ..
اما برداشت شما تا این حد بود که بنده از نرم اقزار یاهو مسنجر ایراد گرفته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کی همیچین چیزی گفتم چند خط متنی که ارسال شد موجود هست با ذکر مستند و دلیل توضیح بدید که بنده همچین منظوری داشتم چطور شما همچین برداشتی کردید؟ فارسی بلدید؟ البته باید شک کرد که شما فارسی بلد باشید نحوه نوشتن و ادبیات سخیفی که در دفاع از دوستتون به کار بردید نشان دهنده شخصیت شما بود و من از همه دوستان و کسانی که این متون رو مطالعه میکنن و وقت گرانبهای خودشون رو اینجا میزارن عذر خواهی میکنم بابت همچین پیش امدی اما اگر این پستها یک بار خوانده شود هر کسی توانایی تشخیص دارد که بحث چطور از چهارچوبی که در ان بود خارج شد و چرا
همه چیز عیان هست نیازی نیست بیش از این خودتون رو نشان بدید تا به اینجا خیر خواهی شما و بد خواهی من ثابت شده اگر راضی شدید لطفا ادامه ندید چون واقعا دارید بدجور جوش میزنید و ادعاهای کذبی که به راحتی به کار میبرید حتی بدون داشتن مدرک دون از شخصیت ما هست جلوی چشم این همه ادم به همدیگر تهمت بزنیم !! باعث تاسف هست
من عزیز به قالبتون ایرادی نگفرتم نه این حرفا من از این متن حرفتون بدم اومد خوب توجه کنید این قالب ها یا فارسی ساز یا هر چی ........ همه را زحمت کشیده میشه مثل این میمونه شما بشینید 3 4 روز وقتونا بزارید برید سراق فارسی سازی که تو امضا گذاشتم من خودم شخصا میگم دردسری که داره اصلا نمی صرفه به کاری که می کنیم بعد یه سری نه حالا شما یه دفعه بگند .... حرف شما هم درست عزیز چیزی رایگان نقص داره ولی خوب باید یه تشکر می کردید تاپیک ترک می کردید من کار شما را هم تایید میکنم کارتون خوب بوده من بیشتر هاستیگ ها که تو wht هستند را میشناسم و چه موقعی چه حرفی در همین سایت میزنند میزدن یادمه و برای همین قالب سایت شما یادم بود