صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 71

موضوع: گول وي پي اس با قيمت ارزونو نخوريد

عضو جدید alfavps آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    199
    تشکر شده در
    147 پست

پیش فرض پاسخ : گول وي پي اس با قيمت ارزونو نخوريد

درود

من نمیخوام توهینی به دوستان بکنم که با هتزنر کار میکنم و اصلا منظورم شخص یا اشخاص خاصی نیستند اما واقعا دیگه این هتزنر رسوا شده اینجا !
    دلایلی زیادی هم داره یکی اینکه هر کسی از راه میرسه شروع میکنه از هتزنر یه دونه سرور میگیره اونوقت شروع میکنه اورسل کردن و سرور فروختن .
    جدی موندیم یکی بیاد از آلمان سرویس بده اما از هتزنر نباشه !
    شما نگاه کنید ببینید اینجا چه کسی از سافت لایر سرور مجازی میده ؟!!
    ببینید معمولا کسانی در بیزنس برنده میشن که بزنن به نقطه ضعف ها...

2. تعداد تشکر ها ازalfavps به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن agarb98 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    174
    تشکر تشکر شده 
    723
    تشکر شده در
    549 پست

هر کس برای جذب مشتری اول قیمت میاره پایین بعد یک الی دو ماه قیمت ها رو میبره بالا اینجا انجمن که به تجربه ثابت شده برای همه

در ضمن قیمت پایین فرق نمیکنه بعد یک ماه اگر براش صرف نداشت اطمینان داشته باش جمع میکنه اگر هم براش سودی داشت میمونه ولی دایمی نیست
    (پرداخت های بین المللی با کمترین کارمزد انجام میشود)
    SamiiiPv@Outlook.com

5. تعداد تشکر ها ازagarb98 به دلیل پست مفید

عضو انجمن alireza.076 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    514
    تشکر تشکر شده 
    2,403
    تشکر شده در
    1,123 پست

حرف های شما دوستان درسته. ولی یکم هم باید به بعضی مسایل کوچیک باید دقت کنید.
    وقتی که 1 کیلو مرغ باشه 7هزار تومن، کدوم مشتری میره سرور با قیمت بالا بگیره؟ گرونی هست. مشتری پول دستش نیست. برای همینه که قیمت رو به کیفیت ترجیح میده. من حتی سرور 1گیگ رم رو ماهی 7500تومن هم دیدم از هتزنر.
    ولی نمیشه این حرف رو بزنید که وقتی سرور 1گیگ رم رو میده 10تومن 2 3تومن سود میبره اشتباه برای همه. شاید اون فرد یه کسایی رو پشت پرده داره یا حالا تجربه ای چیزی. من مثلا سرور 1گیگ رم 10 تومن دیدم که کیفیتش میشه گفت از 100، نمره حدود 75 رو میگرفت، از خودش سوال کردم گفتم برای هر سرور چقدر سود میبری گفت بستگی داره گاهی به 40% هم میرسه، گفتم چجوری؟ یه چشمک زد و گفت سیاست کاریه! واقعا هم راست میگفت، خودم چند باری به شرکتش هم سر زدم، اما بعضی ها هم دیدم که سرورشون ته سروره، انگاری از یه کشور جهان سوم مثل افغانستان سرور گرفتن، یا داره هارد میسوزونه یا همش خاموشه یا ...
    پس در مورد قیمت نمیشه این حرف رو زد که صاحب سرور فقط 2 3تومن سود میبره. بهتره که شما هم سعی کنید دنبال یه چیزی باشید که نتیجه خوبی بده نه اینکه بحث کنید که چرا بعضی ها ارزون میفروشند و 2 3تومن سود میبرند
    ویرایش توسط alireza.076 : July 15th, 2012 در ساعت 01:17

7. تعداد تشکر ها از alireza.076 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    125
    تشکر شده در
    84 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza.076 نمایش پست ها
    حرف های شما دوستان درسته. ولی یکم هم باید به بعضی مسایل کوچیک باید دقت کنید.
    وقتی که 1 کیلو مرغ باشه 7هزار تومن، کدوم مشتری میره سرور با قیمت بالا بگیره؟ گرونی هست. مشتری پول دستش نیست. برای همینه که قیمت رو به کیفیت ترجیح میده. من حتی سرور 1گیگ رم رو ماهی 7500تومن هم دیدم از هتزنر.
    ولی نمیشه این حرف رو بزنید که وقتی سرور 1گیگ رم رو میده 10تومن 2 3تومن سود میبره اشتباه برای همه. شاید اون فرد یه کسایی رو پشت پرده داره یا حالا تجربه ای چیزی. من مثلا سرور 1گیگ رم 10 تومن دیدم که کیفیتش میشه گفت از 100، نمره حدود 75 رو میگرفت، از خودش سوال کردم گفتم برای هر سرور چقدر سود میبری گفت بستگی داره گاهی به 40% هم میرسه، گفتم چجوری؟ یه چشمک زد و گفت سیاست کاریه! واقعا هم راست میگفت، خودم چند باری به شرکتش هم سر زدم، اما بعضی ها هم دیدم که سرورشون ته سروره، انگاری از یه کشور جهان سوم مثل افغانستان سرور گرفتن، یا داره هارد میسوزونه یا همش خاموشه یا ...
    پس در مورد قیمت نمیشه این حرف رو زد که صاحب سرور فقط 2 3تومن سود میبره. بهتره که شما هم سعی کنید دنبال یه چیزی باشید که نتیجه خوبی بده نه اینکه بحث کنید که چرا بعضی ها ارزون میفروشند و 2 3تومن سود میبرند
    دوست عزیز کمی در مورد مسائلی که دارید در بحث به عنوان مثال به کار میبرید لطفا دقت کنید البته حمل بر بی ادبی نباشه ولطفا بازم تاکید میکنم که قصد جسارت ندارم و صرفا جهت روشن شدن بهتر موضوع دارم این مسائل رو مطرح میکنم
    مثلا شما میگید یکی میاد و ارزون میده و....
    خب ببینید بنده از چند سال پیش حدود 4 سال پیش به طور جد در کار سرور مجازی هستم و طیف خاصی از مشتری ها به من مراجعه کردند که حتی یک نفر از انها هم شاید از این فروم نبوده اما عموم کسانی که مراجعه میکنند به دنبال ثبات کیفت خدمات هستند و البته خواستار منابعی برای پاسخ به نیازشون هستند برای مثال مشتری داشتم که از سرور مجازی برای رید کال استفاده میکرده و با یک سرور مجازی رم یک گیگابایت بنده با 1000 مگاهرتز سی پی یو و یک هسته زئون 5650 از دیتاسنتر رد که از ما خریداری میکرد 80 ایدی رید کال رو انلاین میکرد و من از سرور هایی که در دیتاسنتر هتزنر المان هم داشتیم به ایشون سرور میدادم و ایشون با رم یک گیک و بازم 1000 مگاهرتر سی پی یو i7 توان بالا اوردن 30 ایدی با هم رو نداشت و مدام هنگ و ریستارت میشد خب ببینید یک موردی بود که از همه ظرفیت سرور استفاده میشد یعنی وقتی ایشون سرور رو به کار میگرفت تمام منابع اختصاص داده شده به ایشون مصرف میشد و در همون حالت 10 وی پی اس با هم به ایشون میدادم از سروری در المان و کل سرور میخوابید یعنی توان درست سرویس دادن به 10 مشتری به اینصورت رو باهم هرگز نداشت هم پورت کم میاورد و هم پردازنده و .... سروری که در انگلیس من بهشون دادم با سروری که در المان بود هر 2 مورد رمشون یک گیگابایت بوده ولی پردازنده ها با هم متاوت بود وقتی مشتری فرق بین پردازنده زئون رو که مختص سرور هست با سی پی یو i7 ندونه باید بره سرور با این قیمتهای پایین بخره وو اگر هم فرقش رو نفهمه همون بهتر که همون سرور اروزون رو بخره و بدون اینکه بفهمه شاید هم کارش راه بیوفته اون دوستانی هم که میفروشن اگر سود میکنن که خدا بهشون برکت بده اگر هم که سود نمیکنن باید بهشون به خاطر اینکاری که میکنن تسلیت گفت چون حتما وقتشون رو از سر راه اوردن و شما هر چقدر هم که فکر بکنید نمیتونید اونها رو قانع کنید برادر مالت رو نباید اتیش بزنی مال خودشون هست دوست دارن اتیش بزنن!!
    و اما بحث مشتری هر مشتری که ندونه چی میخواد و براش نوع سرویس مهم نباشه بدرد سرویس دادن نمیخوره چون نبودنش بهتر از بودنش است طیف این مشتری ها با پر رویی تمام همه مسائل رو مطرح میکنند و خواستارهمه مسائل با هم با قیمت کم هستند وقتی خرید رو شروع نکرده حتی به این موضوع فکر نمیکنن که برای اینکه بخوان بیزینس پایداری داشته باشن باید یک سرویس دهنده با ثبات داشته باشن و سرویس دهنده با ثبات کسی هست که کیفت خدمات رو با هزینه کم از بین ببره همه چیز رو فدای قیمت کم کنه برای سرویس از هارد ساتا اسفاده کنه سرور مجازی که روی هارد های ساتا باشه هر لحظه ممکن هست از بین بره و همه اطلاعات بپره این اولین خطر سروریس های ارزون هست کمتر کسی هست که در کار کامیپوتر باشه و از هاردهای ساتا صدمه ندیده باشه حتی در کامپیوتر های خانگی چه رسد به سروری که در انسوی دنیا در یک دیتاسنتر و و دور از دسترس هست به هر صورت موارد زیادی دخیل هست در ارزان فروشی مشتری هایی هم فاکتور های مهم رو که برای امنیت و پایداری بیزینسشون فدای قیمت کم میکنند قطعا چوبش رو خواهند خورد و دیدگاهشان عوض خواهد شد این موارد همیشه بوده
    به هر صورت تجربه رو تجربه کردن خطاست و امیدوارم دوستان ما توی این فروم نگرش خودشون رو مجدد عوض کنن و به جای دیدگاه کاسب معبانه به فکر تغییر نگرش باشند قطعا این فروم ظرفیت ارائه سرویس از سمت سرویس دهندگانی رو که هنوز یک سایت درست حساابی تدارند نخواهد داشت و از مسئولین این سایت پر بار باید خواهش کرد که شرایطی رو تعیین کنند که به بالا بردن سطح فروم و ارائه مطالب پر بار برای افزایش سطح اطلاعات خریداران گرامی و چگونگی تشخیص نوع سرویس بی کیفت قرار بدند تا حد اقل کمی از این مسائل حل بشه

9. تعداد تشکر ها از damashi به دلیل پست مفید

عضو جدید agraph آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    46
    تشکر تشکر شده 
    102
    تشکر شده در
    71 پست

دوستان نظر من در این رابطه اینکه نمیشه قیمت را ملاک کیفیت دونست!! درسته قیمت تاثیر گذار هست اما به نظرم فقط قیمت نیست که تو کیفیت وی پی اس و... تاثیر داره بهتر بگم نمیشه گفت چون این سایت یا این هاستینگ قیمت هاش از جای دیگه بالاتر هست حتما کیفیت سرور هاش هم بهتره شاید این سایت همون کیفیتی را بده که سایت های که با قیمت ارزان تر این خدمات را ارائه میدن بده.
    به نظر من باید موقع خرید باید دقت کرد و احساسیت نشون داد و از جای مطمئن خرید کرد

11. تعداد تشکر ها از agraph به دلیل پست مفید

عضو انجمن saeed.spore آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    570
    تشکر تشکر شده 
    709
    تشکر شده در
    443 پست

از نظر من کسی بتونه بتونه احساس مسئولیت کنه می تونه با قیمت پایین هم که میده خیلی راحت در میان همه جا بیوفته مگه جوان سرور نبود با کمی احساس مسئولیت خودشا بین همه جا انداخت
    تبدیل و طراحی قالب ها وردپرس/ WHMCS / جوملا / دیتالایف انجین / نیوک 8.2 و 8.3 / سیستم ها آپلود سنتر
    شماره های تماس : 09398001743 - 09132285902
    تلگرام : https://telegram.me/saeed0pc1

13. تعداد تشکر ها از saeed.spore به دلیل پست مفید

عضو دائم AvalinHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,262
    تشکر تشکر شده 
    3,847
    تشکر شده در
    2,580 پست

ماشاالله همه دل پری دارن.
    ولی حیف این همه وقتی که گذاشتین و پست ارسال کردین. چون بازهم طبق معمول این تاپیک توسط مدیران حذف میشه!
    بیش از 15 سال همکاری با دیتاسنتر هتزنر
    پرداخت هزینه سرورها با سورس بانکی

http://www.avalinhost.com

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    48
    تشکر تشکر شده 
    424
    تشکر شده در
    330 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AvalinHost نمایش پست ها
    ماشاالله همه دل پری دارن.
    ولی حیف این همه وقتی که گذاشتین و پست ارسال کردین. چون بازهم طبق معمول این تاپیک توسط مدیران حذف میشه!
    بله همین طور است . با توجه به سیاست ها امکان حذف تاپیک هست .

عضو انجمن alireza.076 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    514
    تشکر تشکر شده 
    2,403
    تشکر شده در
    1,123 پست

ولی مدیران محترم هم باید یه توجهی داشته باشند! اگه فروشنده های اینجا نباشن به نظر شما چقدر کاهش میابه کاربرای انجمن؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    87
    تشکر تشکر شده 
    1,061
    تشکر شده در
    788 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza.076 نمایش پست ها
    ولی مدیران محترم هم باید یه توجهی داشته باشند! اگه فروشنده های اینجا نباشن به نظر شما چقدر کاهش میابه کاربرای انجمن؟
    حداقل کاهش 90 درصدی دارند چون همه افراد در این سایت به دنبال منفعت هستند فروختن سرویس و یا خدمات

صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)