نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

موضوع: فارسی سازکامل بخش مدیریت whmc دانلود

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    125
    تشکر شده در
    84 پست

پیش فرض پاسخ : فارسی سازکامل بخش مدیریت whmc دانلود

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed.spore نمایش پست ها
    راستش عزیز میگم پس شما چرا از یاهو استفاده میکنی ؟ یاهو هم رایگانه صاحبشم 99٪ نه میشناسید نه پولی بابتش داده شده از طرف شما به یاهو
    فارسی ساز هم venon.ir اون آقا هم خودشون داردن روی whmcs null نصب می کنند با zendphp کد کردن و به لایسنس کردند پس شما برای whmcs اون آقا هم پول دادید
    قصد توهین نداشتم ولی خودتونم انگار سایتون تا جا بیوفته از قالب html یکی از اینا که فارسی شده بود استفاده می کردید اینم باید بگم خیلی ها هستند نه این که به شما باشما ولی میاند یه فایل دانلود میکنند نمیگنند زهمت کشیده شده براش باید برای شما ها کل ایران رایگان بردارند و پولی کنند حالا که می دونم اینطوری هستید من از این به بعد فقط تمام این سایت ها که قالباشون دستمه پولی کنم شاید مورد پسند شما باشه !!!!!!!!!
    اولا قالب رایگان نیست قالب رو نسخه انگلیسیش رو خریداری کردیم و دادیم اقای ظهور کاری(ونون) با دریافت هزینه فارسی کردن و ایشون مورد تایید بچه های قدیمی فروم...هستند.پس در مورد هر کسی به راحتی قضاوت نکنید - یه سر به پست ایشون بزنید متوجه دوستانی که از ایشون خریداری کردند میشید. بنده ایراد حرفم به کسی بود که مدعی این هست که خودش به دنبال سود نیست و معتقد هست بقیه که برای کاری زحمت میکشند سودجو هستندو.... که البته شما معلومه در چه سطی فکر میکنید.
    ما کی از قالب کس دیگه ای استفاده میکردیم؟؟؟ شما داری دروغ میگی براش مدرک هم داری پشت هم ردیف کردن هنر هست یا زیاد حرف زدن امتیاز محسوب نمیشه سوزش شما دلیلش چیه واقعا ؟ حرف من چرا باید باعث سوزش افرادی چون شما بشه شما اصلا من رو میشناسید ؟ که میگی تا سایتت جا بیوفته از قالب htmlاستفاده میکردی؟
    2- هر کسی مسئول عمل خودش هست اقای ظهور کاری (ونون) اعتقادش این هست whmcs نال نصب کنه ولی اینکه ایشون whmcs نصب کنه چه ربطی داره به حرفهایی که من زدم ؟؟(پست من موجود هست)بنده گفتم استفاده نمیکنم چون کسی بی منظور نسخه نال نمیده و... شما پست ها رو نخونده دارید جواب میدید. یا چون این دوستت ازت خواسته اومدی پست زدی؟ لا اقل میخوندی بعد خودتو تابلو میکردی
    3- یاهو مسنجر رایگان هست !! خب چه ربطی داره؟ به حرف ما تکلیفش معلوم هست شما مثلا داری الان اشکال میگیری؟ چند سالته شما واقعا که مزحک دفاع کردی از دوستت
    ویرایش توسط damashi : July 15th, 2012 در ساعت 03:18

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)