private layer ?به نظرم پرایویت لایر و سافت لایر و ایکوینیکس و لیزوب عالی باشن بقیه تعریفی ندارن !
اولین باری هست که چنین حرفی رو شنیدم...
بنده با Equinix و Softlayer آشنا هستم و سطح کیفیتیشون رو میشناسم.
در Equinix که هیچ شکی نیست,اغلب مشتریان شرکت های Fortune 500 آمریکا و دولتی هستند... در مورد امنیت هم دیناسنتر های بسیار امنی رو دارند.
اگر کسی از Cage , Equinix داشته باشه مسلما با Policy های این دیتاسنتر آشنا هست و میدونه که قوانین *خیلی* سختی برای امنیت دیناسنتر و برق دارند که همیشه در بالاترین سطح ممکن نگه داشته شده.
ما با توجه به این که در حال راهندازی Cage در دیتاسنتر Equinix واقع در Los Angeles میباشیم با قوانین و سیاست کاری این شرکت به خوبی آشنا هستم.
البته همون طور که همکار عزیز itjavani فرمودند باز هم به شرکتی بستگی داره که شما سرور رو ازش تهیه میکنید.
شبکه,سخت افزار,پشتیبانی و ... تماما مربوط به آنها میشه.
تنها پایداری Power , امنیت فیزیکی و Cooling و اینطور موارد مربوط به Equinix میباشد.
در این میان شرکت هایی مثل Private layer هستند که با کیفیت بسیار پایین و قیمت کم با شبکه Single-Homed کار میکنند که نام Equinix رو تا جایی بد نام کردند...
(چند روز پیش با فردی برخود کردم که گفت شبکه سوئیس Equinix مشکل داره..... قضاوت با شما)
----
درباره هایپر سرور نظر زیادی نمیتونم بدم چون بنده از ایشون سرویسی نداشتم ولی افرادی رو که معرفی کردم همیشه راضی بودند.
با توجه به شناختی که بنده از جناب محبعلی دارم ایشون در مقابل تعهدات به مشتری کاملا مسئول و وظیفه شناس میباشند.
با تشکر.