اینم موارد لازم برای دوستانی که علاقه مند برای همکاری هستن ... سایت رسمی سیستم الینور فارسی
اینم موارد لازم برای دوستانی که علاقه مند برای همکاری هستن ... سایت رسمی سیستم الینور فارسی
Powered By Eleanor CMS © 2012 All Right Reserved
بنده هم همین رو عرض کردم شما هر چیزیرو میتونید وردارین ولی یک لینک به صورت بالا باید در سایتی که با الینور ساخته میشود وجود داشته باشه ! و البته مهمتر از اون کد های PHP که سورس باز هستن ! رعایت حق چاپ و ... مهم هستند !
حاضرید انحصارا پروژه رو بدید بنده ؟ البته سر شرایطش میتونیم باهم کنار بیایم
به هیچ عنوانیجورایی مثل این گفتی که حاظرید منبع درآمد زندگیتو بدی من !!! حرف عجیبی بود خدا وکیلی
من یک بار همکاری کردم روی همین الینور همین الانم ضد حالشو دارم میخورم ! تو گوگل بنویسید (الینور) زیر سایت من چیزی میبینید !!! و اینجور چیزا آدمو واقعا ناراحت میکنه
امیدوارم درک کنید.
ویرایش توسط why.darkness : July 14th, 2012 در ساعت 22:35
لطفا اینجارم مطالعه فرمایید : سایت رسمی سیستم الینور فارسی
فرم شرایط همکار اصلاح گردید. (سایت رسمی سیستم الینور فارسی)
واقعاً کار شما قابل تحسینه .
من پارسال این سیستم رو نصب کردم برای تست .
متاسفانه با وجود مهارت در کد نویسی هیچ نوع مهارتی در توسعه و انتشار این سیستم ندارید .
قدم اول باید کاربر هدف رو مشخص کنید .
دلیل برتری وردپرس نسبت به سیستم های مدیریت محتوای دیگه ، رابط کاربری ساده و توانایی گسترش بدون داشتن اطلاعات فنی هست .
در واقع وردپرس میتونه یک کاربر وبلاگی رو به یک مالک سایت تبدیل کنه .
در سیستم شما اصطلاحات و امکانات خوبی قرار گرفته اما از پیچیدگی نسبی زیادی برخوردار هست .
همین الان خودتون توی چند تا تاپیک ذکر کردید که دوستان باهاتون همکاری کنن و فکر نکنم تا حالا تونسته باشید افراد زیادی رو جذب کنید .
ببنید کل مقوله ساخت افزونه برای وردپرس رو من میتونم توی 10 خط توضیح بدم اما سیستم شما باید یه هفته باهاش کار کنم تا بتونم معماری و آلگوریتمی که دارین باهاش ماژولها رو کنار هم میچینید درک کنم .
خب این یعنی سیستم برای عده معدودی کارآمد خواهد بود .
انشاالله به زودی پیشنهادات خودم رو براتون میفرستم بعد از بررسی کل سیستم و فکر کنم در راس پیشنهاداتم تغییر سیاست توسعه سیستم باشه .
موفق باشید
توسعه سیستم مهمتر از هر چیزی است ! در صورتی که کاربران مایل باشن سیستم رو زود زود مورد بررسی قرار بدن من میتونم از حالت SVN و یا Dev استفاده کنم تا کاربران و بتا تستر ها بررسیش کنن ! ولی وقتی میبینم همه چسبیدن به این ورد پرسه نمیدونم چی چییی که حتی افتخار نمیدم وبلاگ باهاش بسازم چی بگم آخه ! ترجیح میدم نسخه هارو کمی دیرتر انتشار بدم.
سامانه درخواست همکاری روی سایت ایجاد شد . همکاری - Eleanor CMS - سایت رسمی الینور
خواهشمند است عزیزانی که فرم اطلاعات رو پر میکنند کامل و به صورت فارسی بنویسن. متشکر.
نکته : بنا به دلایل امنیتی از ایمیل یاهو استفاده نکنید.
شماره تماس و فیلد های لازم رو هم دقیق پر کنید ممنون میشم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)