راستی یک مورد دیگه:
آقا انصافا هرجا رو تنوستید یک پسورد گذاشتید. من کاتالوگ رو دانلود کردم، رویه فایل پی دی اف هم پسورد بود.
چون سایت رسمی و مرجع این سیستم هستید بهتر هست این کارها انجام نشه. کاربر بیشتر جذب می شه.
راستی یک مورد دیگه:
آقا انصافا هرجا رو تنوستید یک پسورد گذاشتید. من کاتالوگ رو دانلود کردم، رویه فایل پی دی اف هم پسورد بود.
چون سایت رسمی و مرجع این سیستم هستید بهتر هست این کارها انجام نشه. کاربر بیشتر جذب می شه.
به خاطر بی ظرفیت بودن بعضی از کاربرا نذاشتیم به هر حال اینم در خدمت شما : وارد شدن به پنل مدیریّتی
نام کاربری : demo
رمزعبور : demo123456789
یک مورد این سیستم خیلی تحسین برانگیز هست
به گرافیک خوب رسیدن، پنل ادمینش خیلی زیباست. به دوستان پیشنهاد می کنم برای کسب یک تجربه جدید هم که شده برای یک بار این سیستم رو نصب کنن
برم ببینم چه امکاناتی رو داره![]()
خیلی وقت پیش حدود مهر ماه پارسال بود این سیستم خیلی نظرمو جلب کرد و یک مقداری وقت آزاد داشتم که میخواستم یک سیستم رو بگیرم و گسترش بدم ، بعد از عبور از رمزها و دانلود سی ام اس که اولین مشکل همین اجبار کاربر بر ثبت نام برای دانلود هست ، سیستم دانلود و نصب شد! بعد از نصب اتفاق جالبی افتاد حدود دو سه ساعت بعد یک نظر در وب سایت ثبت شد که مدیریت الینور از انتخاب این سیستم از ما تشکر کرد و لینک سایت پشتیبان در نظرات درج شد! برام خیلی عجیب بود ، به ظاهر کال بکی بود بر روی سیستم که به مدیریت اطلاع بده! حالا از این مورد بازهم چشم پوشی شد و به دنبال پلاگین ها و قالب های بهتر و زیباتری برای این سیستم بودم که اینقدر انجمن سوت و کور بود پشیمون شدم! شیف + دیلیت !
سیستم بسیار جالبیه ولی انجمن نه چندان فعال و عدم گسترش بیش از پیش از مشکلات این سیستم مدیریت محتوا هست
اگر قالب داشت دانلود میکردم و استفاده میکردم
بله دقیقا ! دلیل این هم این بود که اون نسخه آزمایشی بود و وقت ما کلا روی توسعه سیستم قرار میگرفت که نتیجش شد این نسحه ای که الان گذاشتیم ! البته اینم ماله 1 ماه پیش هست به زودی نسخه ای با تکنولوژی Cross X قرار خواهیم داد. و الان که این نسخه برای اولین بار منتشر شده است انشالله در پشتیبانی و انجمن ها هم جبران خواهیم کرد.
همانظور که گفتیم سیستم تازه روی کار اومده ! برای قالب هاشم میتونید این سایت رو پیگیر باشید : مرجع رسمی طراحی قالب های سیستم مدیریت محتوای الینور
در رابطه با انجمن ها و پشتیبانی بهتر نیاز به حمایت و جذب مدیران مشتاق هستیم...
در صورت مایل بودن با بنده در تماس باشید چون بنده 1 دستی نمیتونم همه چیربو بچرخونم هر چی باشه الینور یکی از کوچیکترین پروژه هامونه که دلیلش این هستاگه کسی مایل بود در تماس باشه حتما ...
شرایط :
دارای اطلاعات کافی در رابطه با PHP5X
دارای اطلاعات کافی در رابطه با CSS و HTML نویسی.
دارای اطلاعات کافی در رابطه با بتا تست و نحوه یافتن باگ ها و مشکلات سیستم و گذارش آن !
دارای توانایی شبکه و رفع مشکلات سیستم بر روی سرور های لینوکس و ویندوز !
دارای اطلاعات کافی در زمینه Htaccess
و چیزاییی که میتونه موثر باشه !
مهمتر از همه هدف بزرگتر شدن و تشکیل تیم بزرگتر از این رو در نظر داریم به کمک شما دوستان انشالله اینم حل میشود.
چه قدر حرف میزنی تو..حوصلم رو سر بردیمشکل سیستم مدیریت محتوا نیست.مهم اعتمادسازی هست.الان نیوک و جوملا و وردپرس حرف اول سیستم های مدیریت محتوا رو میزنند چرا؟ چون همش رو نسخه های مختلف کار میکنند و نسخه ها و ورژن های جدید میدند بیرون.چندین ساله روش کار میکنند و اعتمادسازی کردند..اما سیستمها نو پا و ناشناخته باید روش کار بشه و کاربر جمع کنه تا بعد اعتماد سازی ازش استفاده کنند.. طوری نباشه که طرف سایت بزنه و سال بعد سیستم جمع کنه بره و صاحب سایت بمونه و یک سیستم قدیمی!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)