یک مورد این سیستم خیلی تحسین برانگیز هست
به گرافیک خوب رسیدن، پنل ادمینش خیلی زیباست. به دوستان پیشنهاد می کنم برای کسب یک تجربه جدید هم که شده برای یک بار این سیستم رو نصب کنن
برم ببینم چه امکاناتی رو داره![]()
یک مورد این سیستم خیلی تحسین برانگیز هست
به گرافیک خوب رسیدن، پنل ادمینش خیلی زیباست. به دوستان پیشنهاد می کنم برای کسب یک تجربه جدید هم که شده برای یک بار این سیستم رو نصب کنن
برم ببینم چه امکاناتی رو داره![]()
چه قدر حرف میزنی تو..حوصلم رو سر بردیمشکل سیستم مدیریت محتوا نیست.مهم اعتمادسازی هست.الان نیوک و جوملا و وردپرس حرف اول سیستم های مدیریت محتوا رو میزنند چرا؟ چون همش رو نسخه های مختلف کار میکنند و نسخه ها و ورژن های جدید میدند بیرون.چندین ساله روش کار میکنند و اعتمادسازی کردند..اما سیستمها نو پا و ناشناخته باید روش کار بشه و کاربر جمع کنه تا بعد اعتماد سازی ازش استفاده کنند.. طوری نباشه که طرف سایت بزنه و سال بعد سیستم جمع کنه بره و صاحب سایت بمونه و یک سیستم قدیمی!
موافقم !از نظر من سیستم الینور قدرتیرو داره که میشه بهش گفت پنهان است ! ولی طبق حرفای دوست عزیزمون باید اعتماد سازی بشه ! قابلیت ها و ویژگی هاش ثابت بشه !
دلیلی که فعلا قالب های زیادی برای این سیستم ارائه ندادیم هم همین هستش ! مهم در اول از نظر بنده رفع مشکلات و اعتماد سازی خود سیستم هستش![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)