-
July 13th, 2012, 18:37
پاسخ : مشکل دریافت پسورد در iis هنگام دانلود

نوشته اصلی توسط
Am!r
روی پوشه wwwroot راست کلیک کن پروپرتیز رو بگیر روی تب security کلیک کُن دکمه Add رو بزن یه کادری میاد توش بنویسی ever بعدش check name رو بزن everyone میادش اوکی بده بعدش توی تب permisstions for everyone که اون پایین هستش دسترسی read رو بده باید درسته بشه دسترسی ندارم عکس بگیرم دقیق نشونت بدم
دستت درد نکنه خودم قبلا این کار رو کرده بودم یادم رفته بود شما یادم انداختین
ممنون اما برنامه های دیگه مثل xampp که نصب کردم الان دیگه نمیگذاره دانلود با iis باشه
ممنون لطف کردین
-
-
July 13th, 2012 18:37
# ADS
-
July 13th, 2012, 18:53
سلام وقت بیخر همان فایل که میخواهی منتقل کنید به پوشه root حتما باید copy و سپس past شود دوست عزیز
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
-
-
July 13th, 2012, 21:54
برو تو قسمت تنظیمات پسورد ادمینتو تو ای ای اس یه بار دیگه ست کن اینطوریم فکر کنم درس شه من یه بار کردم جوابداد اما بعد چند روز باز از کار افتاد
منم این مشکل دارم اما راه حل براش پیدا نکردم
-
-
July 13th, 2012, 22:10
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
irdelta
ممنون اما برنامه های دیگه مثل xampp که نصب کردم الان دیگه نمیگذاره دانلود با iis باشه
ممنون لطف کردین
مشکل مربوط به پرمیشن ها هستش, الان باید مشکلتون برطرف شده باشه برنامه xampp فایل زیلا سرورش فعاله؟ ?-:
فکر کنم مشکلتون برطرف شد.
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
July 13th, 2012, 22:10
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
irdelta
ممنون لطف کردین
مشکل مربوط به پرمیشن ها هستش, الان باید مشکلتون برطرف شده باشه برنامه xampp فایل زیلا سرورش فعاله؟ ?-:
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
July 13th, 2012, 22:19

نوشته اصلی توسط
Am!r
فایل زیلاش فعال نیست
چون مشتری عجله داشت با همن xampp کارش رو راه انداختم
اما لطفا یک نفر این رو چک کنه و خبر بده که کار ومیکنه که صد در صد کار میکنه
من خودم هم چک میکنم
-