خب شما 7-8 تومان نده.
خيلي از شركت ها هستن 40 تومان ميدن نمونه اش وارز هاست و سايت هاي غيره پشتيبانيش هم عاليه. مشتري هم داره .
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
ارزون ميده مثل ست اول كم فروشي مي كنه.
ديگه اون دوران نيست كه يه مشتري وي پي اس بخره 10 تومان بعد اگه بعد بود آبروي طرف رو نبره نبره هم حداقل واسه دوستاش ميگه كه سرم كلاه گذاشت يه شركت.
حالا شركتم نمي گن مي گن آقا يا خانم فعلاني سرم كلاه گذاشت مواظب باش سرتو هم كلاه نره .
شماره حساب هم ميده مي گه اينه ها.((:.
من جاي شما بودم چند تا اموزش ميزاشتم كه نشون بده چطوري ميشه فهميد منابع سرور مجازي ليمت شده هستش يا نه.b-)
دوستان جدید رم دو گیگ که ارائه می دن،بصورت Oversell هست و واقعا جای تاسف داره
ما خودمان زمانیکه قیمت دلار مناسب بود سرور مجازی برای یکماه رایگان می دادیم اما بعد از یک هفته پشیمان شدیم چون واقعا جز ضرر چیز دیگه ای نداره
ما یک طرح برای فروش نوروزی گذاشتیم و در قرعه کشی سرور رایگان دادیم که واقعا همش ضرر بود تا تبلیغ و سعی خودمون رو در پشتیبانی گذاشتیم تا قیمت کم و چندین بار تاپیک زدم تا جمع بشیم به صورت مجتمع قیمتی تعیین کنیم برای سرورها
به نظر من بازم این بحث ها شاید فایده نداشته باشه اونی که بخواد ارزون بده میده کسی هم جلودارش نیست
اقا چیکار کنیم اخر؟قیمت بزاریم یا نه؟ من که از خدامه میخاین یک نظر سنجی بزاریم تو انجمن؟ اخه میترسم بن شم ):
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)