-
July 13th, 2012, 17:34
-
تعداد تشکر ها ازkamran_t به دلیل پست مفید
-
July 13th, 2012 17:34
# ADS
-
July 13th, 2012, 17:39
پاسخ : فارسی سازکامل بخش مدیریت whmc دانلود
سلام
با ورژن ..v.5.2.1 سازگاره؟
-
-
July 13th, 2012, 17:40
سلام
با ورژن جدید سازگاره؟
v.5.2.1
-
-
July 13th, 2012, 17:44
سلام
بله امتحان کردم 5.1.0 و 5.2.1 ساز کار هست
-
-
July 13th, 2012, 18:09
-
-
July 13th, 2012, 18:44
عضو جدید
ممنونم
فقط بعضي جاها باز فارسي نشده كه كاملا واضحه
بسيار متشكر
خدمات سرور اختصاصي سرور مجازي از SynaptiCa كانادا و لوس انجلس آمريكا . كولوكيشن سرور اختصاصي از SynaptiCaكانادا با پورت
You X 1 Gbps
ServerLand.Ir
آي دي ياهو:
serverland_ir[at]yahoo[dot]com
-
-
July 13th, 2012, 21:37

نوشته اصلی توسط
kamran_t
سلام دوستان
بعضی افراد سود جو اقدام به فروش این فارسی ساز بخش مدیریت می کنند شما دوستان در اینجا به طور رایگان دریافت کنید
97٪فارسی سازی شده اون 3 ٪ هم به خاطر ایین که زیاد کارایی نداره امدوارم مورد استفاده دوستان قرا ر بگیرد تشکر یادتون نره
ساز گار با کلیه قالب های whmcs
ساز گار با اخرین ورژن whmcs
از فایل پیوست دانلود کنید
شما چرا داری حرف غیر منطقی میزنی دوست عزیزم برخی افراد سود جو ؟!! یکی وقت میزاره سریع تا ورژن جدید میاد نسخه فارسی سازش رو میده و بله وقت میزاره و زحمت میکشه و شما بعد از گذشت یک سال اومدید میگید برخی افراد سوجو فلان و.....
حالا این رو شما درست کردی؟
-
-
July 13th, 2012, 21:59

نوشته اصلی توسط
damashi
شما چرا داری حرف غیر منطقی میزنی دوست عزیزم برخی افراد سود جو ؟!! یکی وقت میزاره سریع تا ورژن جدید میاد نسخه فارسی سازش رو میده و بله وقت میزاره و زحمت میکشه و شما بعد از گذشت یک سال اومدید میگید برخی افراد سوجو فلان و.....
حالا این رو شما درست کردی؟
دوست عزیز یادت باشه چه خودش فارسی کرده باشه چه پول داده باشه برای فارسی سازی هر چی اصلا رایگان به دست اورد بلخره گذاشته برای استفاده عموم باید تشکر بشه از ایشون تو این یک سال شما کجا بودید اینو بذارین بلخرذه ایشون حرکتی کردن و جای تقدیر داره درسته قبل شما هم گذاشتن بدون نقص ولی کاشما هم جای تقدیر داره
ویرایش توسط sniper000man : July 13th, 2012 در ساعت 22:02
-
تعداد تشکر ها از sniper000man به دلیل پست مفید
-
July 13th, 2012, 22:09

نوشته اصلی توسط
sniper000man
دوست عزیز یادت باشه چه خودش فارسی کرده باشه چه پول داده باشه برای فارسی سازی هر چی اصلا رایگان به دست اورد بلخره گذاشته برای استفاده عموم باید تشکر بشه از ایشون تو این یک سال شما کجا بودید اینو بذارین بلخرذه ایشون حرکتی کردن و جای تقدیر داره درسته قبل شما هم گذاشتن بدون نقص ولی کاشما هم جای تقدیر داره
بنده نه به دنبال اسکریبت رایگان هستم و نه بدون اینکه هزینه چیزی که معلوم نیست صاحبش کی هست رو داده باشم بر میدارم و استفاده میکنم چیزی متاسفا در فرهنگ ما به صورت غلط جا افتاده شما قبل از حرف زدن کمی فکر کن بنده این یک سال که هیچ از اولش برای فارسی ساز پول دادم و خریدم
venon.ir و معتقدم کسی که برای تجارت خودش از نرم افزار های نال و .... استفاده میکنه کارش درست نیست و نمیتونه ادعای درستی داشته باشه بعدشم شما وقتی متن حرف من رو نخوندی برای چی پاسخ میدی ؟!!من به اون قسمت از حرف اینشون خرده گرفتم که گفتن یعضی افراد سودجو خب ؟ ایا مردم بیکارن که نتیجه زحمات خودشون به رایگان در اختیار بزارن و اگر برای فروش بزارن میشن سود جو؟ و ایا این کلمه همیشه معنی بد میده؟ اصلا انتظار ندارم پاسخ منطقی بشونم از نوع برخوردی که شما داشتید :ی
-
تعداد تشکر ها از damashi به دلیل پست مفید
-
July 13th, 2012, 22:14

نوشته اصلی توسط
sniper000man
بنده نه به دنبال اسکریبت رایگان هستم و نه فارسی ساز و نه هیچ چیز رایگان دیگری چون کسی در این زمانه بدون منظور کاری نمیکنه همین فارسی ساز هم توی نت فراون هست و اگر ایشون اینجا گذاشته بدونید بحد اقلش برای این هست یک پست گذاشته باشه و تعداد پست خودش و افزایش داده باشه و هیچ وقت بدون اینکه هزینه چیزی که معلوم نیست صاحبش کی هست رو داده باشم بر نمیدارم و استفاده نمیکنم چیزی متاسفا در فرهنگ ما به صورت غلط جا افتاده شما قبل از حرف زدن کمی فکر کن بنده این یک سال که هیچ از اولش برای فارسی ساز پول دادم و خریدم
venon.ir و معتقدم کسی که برای تجارت خودش از نرم افزار های نال و .... استفاده میکنه کارش درست نیست و نمیتونه ادعای درستی داشته باشه و مشتری هم بهش اعتماد نخواهد کرد و اگر اعتماد بکنه اطلاع نداره چون تناقض در حرف و عمل مشهود هست بعدشم شما وقتی متن حرف من رو نخوندی برای چی پاسخ میدی ؟!!من به اون قسمت از حرف اینشون خرده گرفتم که گفتن یعضی افراد سودجو خب ؟ ایا مردم بیکارن که نتیجه زحمات خودشون به رایگان در اختیار بزارن و اگر برای فروش بزارن میشن سود جو؟ و ایا این کلمه همیشه معنی بد میده؟ اصلا انتظار ندارم پاسخ منطقی بشونم از نوع برخوردی که شما داشتید :ی
-