-
July 12th, 2012, 15:55
هرکاری می کنم بعد از پرداخت هاست ساخته و ارسال نمیشه!
سلام
دوستان مدیر سروری که من ازشون ریسلر خریدم اومدن برام کانفینگشو کردن اما نتونستن خوب ! الان قشنگ وارد شده و منم یه پکج رو ردیفش کردم و ... اما بعد از پرداخت آنلاین هیچ اکانتی ساخته نمیشه ! قسمت وارد کردن whm هم می بینمش هیچی توش نیست !
من زیاد سر در نمیارم از whmcs لطفا اگر میشه یکی بیاد برای من این کانفینگشو اوکی بکنه لطفا یه خورده سریع تر
-
-
July 12th, 2012 15:55
# ADS
-
July 12th, 2012, 16:11
پاسخ : هرکاری می کنم بعد از پرداخت هاست ساخته و ارسال نمیشه!
-
-
July 12th, 2012, 16:13

نوشته اصلی توسط
mehrdad1347
سلام
دوستان مدیر سروری که من ازشون ریسلر خریدم اومدن برام کانفینگشو کردن اما نتونستن خوب ! الان قشنگ وارد شده و منم یه پکج رو ردیفش کردم و ... اما بعد از پرداخت آنلاین هیچ اکانتی ساخته نمیشه ! قسمت وارد کردن whm هم می بینمش هیچی توش نیست !
من زیاد سر در نمیارم از whmcs لطفا اگر میشه یکی بیاد برای من این کانفینگشو اوکی بکنه لطفا یه خورده سریع تر
whm رو با whmcs ست کردید؟
اگر نکرید از این آموزش استفاده کنید:
http://www.webhostingtalk.ir/f178/46302/#post425386
-
-
July 12th, 2012, 16:17
سلام
ست شده ! کانفینگ نشده بعد از پرداخت ساخته نمیشه هاست و ارسال نمی کنه به ایمیل دیگه ! الان توی وارد کردن whm گزینه اش اومده قشنگ ست شده اما هاست ساخته نشده که یعنی اصلا کانفینگ نشده !
می خوام مثل میهن دانلود قشنگ بشه ایمیل بیاد فارسی مشخصات رو بده
-
-
July 12th, 2012, 16:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehrdad1347
سلامست شده ! کانفینگ نشده بعد از پرداخت ساخته نمیشه هاست و ارسال نمی کنه به ایمیل دیگه ! الان توی وارد کردن whm گزینه اش اومده قشنگ ست شده اما هاست ساخته نشده که یعنی اصلا کانفینگ نشده !می خوام مثل میهن دانلود قشنگ بشه ایمیل بیاد فارسی مشخصات رو بده
سایت روی همون سروری هست که ریسلری دارید؟
-
-
July 12th, 2012, 17:22
عضو انجمن
مطمئن هستید که اسم پلن ها رو توی whmcs درست زدید؟ وارد whm بشید و اسم پیکج ها رو چک کنید
-