نوشته اصلی توسط
razavihost
با سلام خدمت دوستان گرامی.تو این مدتی که سرور از این دیتا سنتر به فروش رسوندیم 2 مورد داشتیم که سرور مشکل داشته از بحث سخت افزاری که بار ها دیتا سنتر تست کرده و گفته مشکلی نبوده.البته شاید برداشت مشتری این بوده که سخت افزار مشکل داره.این وسط باز خواست از من بوده ! مورد دیگه هم که مثل روز روشن هست این سرور ها کلاپشتیبانی نرم افزاری نداره و دیتا سنتر با تست خودش که میزنه سخت افزارو پشتیبانی میده.اما این مدت در این مورد کم نذاشتیم و واسه هر سروری ما پشتیبان نرم افزاری بدون هیچ چشم داشتی داشتیم.اما بعضی ها طور برخورد میکنن که دیتا سنتر از ما هست و هر کاری که بخوایم میتونیم انجام بدیم.
من وظیفم فقط پرداخت هست و پشتیبانی در حدی که دیتا سنتر بده رو میتونم بدم نه اینکه بیام بیشتر از این ادعا کنم.
دیگه رویه سرورها پشتیبانی نرم افزاری رایگان نداریم.فقط میتونید وقتی سرور سفارش میدین اون تیک ادانس که مربوط به پشتیبانی نرم افزاری هست رو بزنید و من دربست در خدمت شما هستم حتی شده خرج هم براش میکنم.(هزینه این ادانس ماهانه 60000 تومن هست)
تاکید مینکم که پرداخت سرور ها با منه.خرابی سرور به من نیست که من جر این موردو بکشم به دوشم.همین نرخ ارز که ضربه میزنه بسه.
مورد بعدی اینکه تا امروز هرچی آی پی قفل میشد من شخصا واسه اون آی پی مینشستم فرم رو پر میکردم اسکن میکردم و واسه دیتاسنتر ارسال میکردم.که این مورد هم به عهده خریدار نه من.
دیگه ایم مورد به عهده خودتون هست و باید اقدامات لازم رو انجام بدین.
مورد بعدی این که من به خراسانی ها کلا سرور نمیدم.لطفا درخواست سرور نکنید.فکر میکنن که همه چی از اوناست ناسلامتی من خودم از خراسانم.چاقو که دسته خودشو که نمیبره که !(منظور استان خراسان هست)
اگر هم کسی از این عمل کرد ناراحت هست ستاپ سرور به نرخ روز تقدیم کنه و منتقل کنه.