-
July 11th, 2012, 18:32
عضو انجمن
عدم دریافت پیامهای تبلیغاتی ایرانسل !!
دورد
از این پیامهای تبلیغاتی وقت و بی وقت ایرانسل دیگه خونم به جوش اومد x-( خودم از دستش انگار راحت شدم گفتم به اشتراک بزارم شاید 4 نفر یه دعایی به جون ما کردن
عزیزانی که میخوان از شر این پیام ها راحت بشن یک پیام با متن 2 ارسال کنن به شماره 5005
بدرود
-
تعداد تشکر ها از0060 به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2012 18:32
# ADS
-
July 11th, 2012, 18:45
پاسخ : عدم دریافت پیامهای تبلیغاتی ایرانسل !!
اینو خود ایرانسل به تمام مشترکینش ارسال کرده.ولی برای بعضی ها کار میکنه برای بعضی ها هم خیر
مثلا یک سیمکارتم از دست ایرانسل راحت شد یکی دیگه نه
-
-
July 11th, 2012, 18:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
قزوین هاست
اینو خود ایرانسل به تمام مشترکینش ارسال کرده.ولی برای بعضی ها کار میکنه برای بعضی ها هم خیر
مثلا یک سیمکارتم از دست ایرانسل راحت شد یکی دیگه نه
پیامش واسه من نیومد دیروز زنگ زدم نیم ساعت منتظر موندم اپراتور جواب داد اینو بهم گفت زدم همون لحظه پیام اومد که درخواست شما برای عدم دریافت پیام تبلیغاتی ثبت شد دیگه هم چیزی واسم نیومد !
-
-
July 13th, 2012, 15:55
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
0060
دورد
از این پیامهای تبلیغاتی وقت و بی وقت ایرانسل دیگه خونم به جوش اومد x-( خودم از دستش انگار راحت شدم گفتم به اشتراک بزارم شاید 4 نفر یه دعایی به جون ما کردن
عزیزانی که میخوان از شر این پیام ها راحت بشن یک پیام با متن 2 ارسال کنن به شماره 5005
بدرود
خدا رفتگانت رو بیامرزه !!! راحت شدم پدرمو در آورده بود این ایرانسل ! سپاس از شما
-
-
July 13th, 2012, 16:03

نوشته اصلی توسط
0060
پیامش واسه من نیومد دیروز زنگ زدم نیم ساعت منتظر موندم اپراتور جواب داد اینو بهم گفت زدم همون لحظه پیام اومد که درخواست شما برای عدم دریافت پیام تبلیغاتی ثبت شد دیگه هم چیزی واسم نیومد !
ممنون دوست عزیز
کاری که گفتی رو انجام دادم، همین پیام اومد برام.
آخرش گفته با ارسال عدد 1 می تونی دوباره لغوش کنی
تا بازم پیام تبلیغاتی برات بیاد؛
منم گفتم عمرا اگر ارسال کنم!
-
-
July 13th, 2012, 16:18
عضو دائم
مثلا روزی صد بار اس ام اس میاد با شارژ 40 هزار تومان دیگر برنده 200 تومن اعتبار داخل شبکه بشید، اون موقع هست که میخوام گوشیو بکوبم تو دیوار
ممنون
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت :
www.host97.net
-
-
July 13th, 2012, 16:22
عضو جدید
-
-
July 13th, 2012, 16:24
عضو جدید
این وایمکس هم شورش در اومده ... همه چیز شورشون در اومده ! همین الانم همه سرویس های من خوابیده ! به کی بگیم ؟ سرمونو به کجا بکوبیم !
-
-
July 15th, 2012, 11:18
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
0060
دورد
بدرود
خدا پدر مادرتو بیامرزه
AhvazGame Gaming Center
(processing the project called game-client)
www.AhvazGame.Com
-
-
July 15th, 2012, 11:33
عضو انجمن
-