همشهري هم كه هستيم
![]()
همشهري هم كه هستيم
![]()
خدمات سرور اختصاصي سرور مجازي از SynaptiCa كانادا و لوس انجلس آمريكا . كولوكيشن سرور اختصاصي از SynaptiCaكانادا با پورت
You X 1 Gbps
ServerLand.Ir
آي دي ياهو:
serverland_ir[at]yahoo[dot]com
یاشاسین اررمو
آقا بعضی ها میگن سایت بعد از نیم ساعت لود میشه !!! هر چقدر دارم بررسی میکنم باز 7 تا 10 ثانیه طول نمیکشه واقعیت داره برای شما هم همینطوره ؟ تا جایی که تونستم از کدنویسی css3 استفاده کردم !!!دوستان تستش کنن تا ببینم مشکل از چیه ! نیاز به بررسی توسط دوستان دارم تا ببینم مشکل به کجا خطم مشه.
![]()
بله بسیار دیر لود میشه
من از فایر فاکس 13 استفاده میکنم
الان امدم دوباره امتحان کنم ایندفعه راحت باز شد نمی دونم چرا
این عادی هست ! کلا CSS3 این ویژگی رو داره تصاویر و موارد گرافیکی رو در اولین بار بسیار سخت لود میکنه و بعد از 1 بار لود شدن کاملا تا زمانی که Cache های مرورگر رو پاک نکنید سریعتر لود خواهد کرد.
البته من به تغییرات امنیتی تو هاست دادم براش فکر میکنم به اون هم مربوط باشه ! بی زحمت شما 1 بار Cache رو خالی کنید و دوباره امتحان کنید اگر بازهم سریعتر لود کرد اونوقت مشکل از این تغییرات امنیتی خواهد بود که یکجورایی با IP ها مشکل داریم !
پاک کردم الان خوب لود میکنه
حدس میزدم ! بخاطر محدود کردن بعضی از مسائل برای جلوگیری از حملات و کش رفتن قالب و اینجور چیزا کارایی کردیم که این باعث میشه این حالت رخ بده !
البته بگم تصاویری که لود میشوند تقریبا 2 الی 3 مگ هستن چون کیفیتشون خیلی بالاست ! و دلیل انتخاب این حجم بالا برای استفاده سایت در اینچ های بالاتر از 19 میباشد !
کیفیت سایت روی حالت HD طراحی شده در صورتی که شما Zoom کنید روی قسمت های مختلف مثل منو ها بلوک ها و موارد دیگر خواهید دید افت کیفیت نداره !
هدف از این طرح مشاهده آن با فشردن کلید F11 در مرورگر هایی با پشتیبانی CSS3 + HTML5 است. و همچنین مشاهده بر روی پروژکتور و تلویزون هایی با قابلیت لمسی در اینچ های بالاست که ماشالا الان این مد شده مانیتور ها و تلویزون ها با اینچ های بالاتر از 19 هستند ! پیشنهاد میکنم در صورتی که مانیتور با اینچ بالا دارید حتما این کار رو انجام بدین ! F11 FULL Screen و بعد مشاهده ببینید چه حسی براتون میده.
ویرایش توسط why.darkness : July 11th, 2012 در ساعت 15:05
بسیار جالب بود خیلی خوبه مبارک باشه![]()
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
ببخشید من نگرفتم موضوعش چیه که دو سال طول کشیده!هاستینگ هست فقط دیگه یا ............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)