با سلام
چند روز پیش سی پنل نصب کردم که بعد نصب تریال نداد خیلی جدی نگرفتم امروز هم که باز نصب کردم بازم تریال نداد حتی قبل نصب ای پی رو چک کرده بودم مشکل از چی میتونه باشه
با سلام
چند روز پیش سی پنل نصب کردم که بعد نصب تریال نداد خیلی جدی نگرفتم امروز هم که باز نصب کردم بازم تریال نداد حتی قبل نصب ای پی رو چک کرده بودم مشکل از چی میتونه باشه
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
آیپی رو بررسی کنید ببینید این آیپی قبلا روش سیپنل بوده یا نه
اگه نبود با سیپنل مکاتبه کنید
این ای ÷ی تازه بود و قبل نصب تستم کردم
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
cpanel بر روی رنج آی پی هایی که تعداد مشخصی trial نصب بشه دیگه 45 روزه تریال نمیده....
با پشتیبانی مکاتبه کنید شاید بهتون 15 روزه بدن.
تریال سی پنل ظرفیت یه رنج خاصی رو فقط ساپورت میکنه واسه همین ظاهرا تریال نمیده بهتون
ینی دیگه نمیتونم رو این سرور سی پنل بدم با تریال
باید از یه سرور دیگه بدم؟
ظرفیتش چندتا سرور هست
الان من دقیقا چیکار کنم
چه متنی بنویسم
روی این سرور که نه دوست عزیز.
شما اگر رنج آیپی دیگری دارید روی اون تست بگیرید!
اگر خیر سابنت جدید تهیه کنید.
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
من الان رو این سرور 3 تا سی ÷نل دادم با تریال الان چرا قبول نمیکنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)