نقل قول نوشته اصلی توسط Ndanda نمایش پست ها
سلام من تو سایت جی پال درخواست برداشت وجه میزنم میزنه موجودی شما کمتر از 10000 هزار تومان هست در صورتی که من 19000 هزار تو حساب دارم چرا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
با سلام خدمت شما کاربر عزیز
دوست من ، لطفا" کل صفحه ای که در آن ثبت درخواست واریز وجه وجود دارد را مطالعه کنید
در آنجا به صورت کامل توضیح داده شده است که :
نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad2314 نمایش پست ها
* به دلیل امنیت بالای "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" در پرداخت ها و واریز ها؛ کلیه تراکنش های پرداخت شده توسط خریداران از هر فروشگاه، پس از گذشت 3 روز به حساب بانکی سایت جی پال واریز می گردد؛ به همین علت واریزی های هر روز بدون محاسبه ی تراکنش های 3 روز اخیر محاسبه می شود.
لازم به ذکر است ، پول شما در حساب ما پس انداز نمی شود و نگهداری پول شما توسط "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" انجام میگیرد و صرفا" جهت بالا بردن امنیت و رضایت خریداران می باشد.
از امروز ، تا 20 روز دیگر زمان از 3 روز به 24 ساعت تغییر پیدا می کند
شاید هم صفر شود
اما مد نظر داشته باشید ، با توجه به گفته ی حسابدار گروه ، امکان واریز تراکنش های روزانه را نداریم
به دلیل اینکه ، حساب آن روز باید به صورت کامل بسته شده و در سیستم به عنوان ورودی ثبت شود و سپس خارج شود
در کل ، تا 20 روز دیگر ، در هر زمان که درخواست دهید ، می توانید همه ی موجودی خود را ، به جز موجودی روز جاری ، از ما دریافت کنید
شمارنده هم در لینک زیر موجود می باشد :
تغییر زمان واریز تراکنش ها
پیروز و سربلند باشید