-
عضو جدید
تنظيم سطح دسترسي در iis ويندور
درود دوستان
iis رو در ويندوز سرور 2003 نصب كردم .اما به نظر مشكل سطح دسترسي داره . چطور بايد سطح دسترسي رو تنظيم كنم واسش ؟
-
-
July 7th, 2012 22:45
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : تنظيم سطح دسترسي در iis ويندور
از کجا فهمیدن که سطح دسترسی هست
می خواین پوشه ها رو هم ببینین؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
از کجا فهمیدن که سطح دسترسی هست
می خواین پوشه ها رو هم ببینین؟
پوشه ها رو هم بشه ديد كه خوبه .
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
DownloadCenter
برای این کار شما بهتر هست از xampp و یا wamp server استفاده کنید چون خیلی پیشرفته تر هست و اینکه تمام امکانات که می خواین رو داره
اگه مشکل دارین توی یاهو پیام بدین به من
onlineservers2
با تشکر
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
از کجا فهمیدن که سطح دسترسی هست می خواین پوشه ها رو هم ببینین؟
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
برای این کار شما بهتر هست از xampp و یا wamp server استفاده کنید چون خیلی پیشرفته تر هست و اینکه تمام امکانات که می خواین رو داره
اگه مشکل دارین توی یاهو پیام بدین به من
onlineservers2
با تشکر
واسه مصرف شخصي هست دوست عزيز . همين iis كارم رو راه ميندازه ولي خوب اگه كمك كنين در رابطه با سطح دسترسي ممنون ميشم .
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
DownloadCenter
واسه مصرف شخصي هست دوست عزيز . همين iis كارم رو راه ميندازه ولي خوب اگه كمك كنين در رابطه با سطح دسترسي ممنون ميشم .
من خودم تا حالا نتونستم با iis ویندوز درستش کنم که بشه پوشه ها رو دید اما با xampp یا wampserver میشه خیلی راحت این کار رو انجام داد
من هم به شما این 2 تا برنامه رو پیشنهاد میکنم
| onlineserver.ir
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
DownloadCenter
درود دوستان
iis رو در ويندوز سرور 2003 نصب كردم .اما به نظر مشكل سطح دسترسي داره . چطور بايد سطح دسترسي رو تنظيم كنم واسش ؟

نوشته اصلی توسط
DownloadCenter
توی IIS ویندوز 2003 برای اکثر تنظیمات باید در مسیر Sites روی سایتی که ایجاد کردین راست کلیک کنید و در Properties تنظیمات مورد نظر رو اعمال کنید.
مثلا برای مورد نمایش پوشه ها این عکس رو ببینید:
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
سعی داشته باش به آنچه اندیشیده ای عمل کنی نه آنکه همیشه به اعمال خود بیاندیشی!
-
تعداد تشکر ها از empratoor به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
سلام
به تنظمات IIS وادر شید بعد قسمت Sites سایت یا آدرس آی پی خودتون رو پیدا کنید روش راست کلیک کنید و گزینه Properties را انتخاب کنید تا سطوح دسترسی پوشه ها رو در اینجا تعیین کنید
-