عذر خواهی میکنم
من فکر کردم نوشتید از المان یا فرانسه میخواهید
باز هم عذر خواهی میکنم
عذر خواهی میکنم
من فکر کردم نوشتید از المان یا فرانسه میخواهید
باز هم عذر خواهی میکنم
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
از انگلستان در خدمتیم
رم 512
هارد 50
پورت 1گیگابایت
پهنای باند بالا
سی پی یو 1 هسته اختصاصی
سیستم عامل دلخواه
ماهیانه 15 هزار تومان
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
با سلام
از کانادا و انگلیس میتونمبهتون سرویس بدم
برای من پینگ پایین بودنش خیلی مهمه به نطر شما از ترکیه هم سرور میده یا دوستان خودشون نمایندگی داشته باشند از ترکیه یا هندوستان یا عربستان درکل کشور های همسایه ایران ؟
این افر هست اگر خواستید التبه هنوز تاپیک اپدیت نکردم سرور جدید مجددا خریداری شدهو ایتخفیف ماه اول فعال شده مدتی بود دیگه باری ماه اول تخفیف نداشت
فروش ویژه رم 1 گیگ از دیتا سنتر اینگلیس uk2 پهنای باند نامحدود فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com
رم 1 گیگ هارد 12 گیگ پورت 1 گیگ پهنای باند نامحدود ماه اول 15 تومن از ماه دوم28 تومن
رم 512 هارد 12 گیگ پورت 1 گیگ پهنای باند نامحدود ماه اول 15 تومن از ماه دوم 20 تومن
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
از انگلستان و سوئیس در خدمتیم .
رم : 512
هارد : 30
پورت : 1
پهنای باند : نامحدود
ماهانه : 20 هزار تومان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)