سلام دوستان
فکر کنم حدود یه هفته می شه به انجمن سر نزدم. حجم کار این چند روز واقعا بالا بوده.

نقل قول نوشته اصلی توسط shahin_avaliha نمایش پست ها
دوستان من سرور خودمو تحویل گرفتم

عالی هست ، دست شما درد نکنه .

باتشکر
ممنونم از نظرتون. امیدوارم رضایتتون ادامه داشته باشه

نقل قول نوشته اصلی توسط salem نمایش پست ها
تنها حرفی که میتونم بگم حتی 1ثانیه هم واسه خرید از ایشون شک نکنین . واقعا از هر لحاظ فوق العاده هست قیمت ها هم خیلی مناسب نصف شب ساعت 3 یا 4 تیکت میزنی جواب میدن به تیکت من از جوان سرور سرویس داشتم 5 تا vps واقعا جونمو به لبم رسوندن همیشه مشکل داشتم یه بار آرزو موند تو دلم این 5 تا vps یک ساعت درست کار کنن تو 24 ساعت باید 15 بار vps رو ریست میکردی اما از وقتی با آقای اسکندری یا همون امگا هاست آشنا شدم و سرویس هامو انتقال دادم به سرور های ایشون واقعا فوق العاده رازیم الان 2 ماه یه ریست هم نکردم vps رو من شخصا از هر لحاظ تایید میکنم
خواهش می کنم. وظیفه است. خوشحالم که کیفیت راضی کننده بوده
نقل قول نوشته اصلی توسط baber نمایش پست ها
الانم که محبت کردند اومدند چواب همهجی دادند الا جواب ما

تو سایت هم نیکت زدم همین سوال پرسیدم هنوز جوابی به بنده ندادند

جناب اسکندری حالا من 1 ماه دیگه سرور میخوام الان سفارش بدم و پرداخت کنم ؟ توی توضیحات بنویسم برای چه تاریخی سرور میخوام ؟
ما تیکت جواب داده نشده نداریم! من نمی دونم شما کدوم یوزر هستیدکه همش می گید تیکت ما رو جواب ندادند. تک تک تیکت ها رو دقیقا بررسی و اونهایی که اولویت بالایی دارند در اولین فرصت جواب می دیم. بقیه رو هم به ترتیب رسیدگی می کنیم
نقل قول نوشته اصلی توسط lordcrazy نمایش پست ها
سلام
بنده هم پنل اخر رو از اقا علیرضا خریداری کردم . هر چی گفتیم اقا علیرضا بدون نه گفتن راحت انجام دادن . سرعت رو هم تست کردیم با چند پورت مختلف که یکی از یکی بهتر .
همه چی عالی بود . پشتیبانی . کیفیت . قیمت . نحوه برخورد با مشتری و بسیار با صبر و حوصله به تمامی سوال های بنده جواب دادن .
مخلصیم.
خوشحالم که رضایت بخش بوده خدمات
نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi2009 نمایش پست ها
سلام.

تورنت ساپورت هست وی پی اسها؟

هارد بالا امکان استفاده هستش 500 گیگ و 1 ترا و قیمت اونها.

تشکر.
استفاده از تورنت بستگی داره به فایلی که شما دانلود می کنید و شکایتی که از کار شما می شه. هارد بالا ارایه نمیشه. اگر هارد بالا می خواید می تونیم از آلمان به صورت اختصاصی براتون بخریم

با تشکر