سلام، تحریم ها چه تاثیری بر قیمت هاست ها داشته؟
خصوصا هزینه ها در مورد نرم افزار cpanel به چه صورت هست؟ چون نرم افزار آمریکایی هست!
سلام، تحریم ها چه تاثیری بر قیمت هاست ها داشته؟
خصوصا هزینه ها در مورد نرم افزار cpanel به چه صورت هست؟ چون نرم افزار آمریکایی هست!
اکثر شرکت های حرفه ای بزرگ دنیا با ایرانی ها کار نمیکنن . و شرکت Cpanel هم که چند ساله که تحریم کرده کار با ایرانیا رو .
البته دوستان دارن لایسنس Cpanel استفاده میکنن . ( با انواع ترفند ها و روش های دور زدن )
بعضیا هم از کنترل پنل دایرکت ادمین که محصول کشور کانادا هست استفاده میکنن که برای ایران تحریم نیست ولی امکاناتش کمتر از سی پنله
چرا کشور های خارجی از 10 گیگ فضا شروع میکنن ولی ما ...![]()
انقدر قیمت cpanel و دامنه بالا رفته که .....
سیاست کاریشونهچرا کشور های خارجی از 10 گیگ فضا شروع میکنن ولی ما ...![]()
ولی متاسفانه ما سرورهای ایرانمو با اون حال که آپتایم خوبی ندارند ولی از خارجی ها گرونتر هستند
بله هزینه ها بسیار بالا رفته
من از فروشنده ها خواهش میکنم قیمت ریسلریهاشونو بالا ببند اینجوری خیلی میتونند تو قیمت بازار تاثییر بذارند
تقریبا هیچ تاثیری نداشته چون ماشاالله انقدر هاست فروش ها زیاد شدن و رقابت بینشون زیاد شده که باعث شده بذای فروش قیمت ها رو پایین بکشند !
همیشه توی ایران نسبت عکس داشته یعنی هرچی تحریمها بیشتر بشه و دلار هم گرونتر بشه سرویسها اروزنتر و اروزنتر میشه پس دعا کنید دلار همینطوری گرونتر بشه که ملت بتونند سرویس ارزون تهیه کنند![]()
ویرایش توسط MagicVps.Com : July 6th, 2012 در ساعت 03:49
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
دقیقا همین ـه که شما میگید !!
تاپیک های درخواست سال 2010 انجمن رو ببینید .. Vps ویندوز با رم 256 با کلی منت 15.000 تومن .. ( دلار اون موقع فکر کنم زیره 1000 تومن بود ! )
الان که سال 2012 هست تحریم ها 4 برابر شد vps ویندوز با رم 1024 هم 15.000 تومن پیدا می کنید !! ( دلار 2000 تومن )
دیگه بازار هاست که بدتر.. مستر ریسلر ماهیانه زیر 50.000 تومن هم هست که طرف یکم پول تو جیبی هاشو جمع می کنه میخره .. باهاش نتنها هاست هزار تومنی میده .. ریسلر ده هزار تومنی هم میده!![]()
ویرایش توسط danitfk : July 6th, 2012 در ساعت 04:35
با این وضعیت جلو بره دوستان vps رایگان هم میدن
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)