نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 37

موضوع: چرا 99% فروشنده های vps از هتزنر و ovh سرور میگیرن؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    665
    تشکر تشکر شده 
    4,063
    تشکر شده در
    2,642 پست

پیش فرض پاسخ : چرا 99% فروشنده های vps از هتزنر و ovh سرور میگیرن؟

بحث جالبی شده چندتا مورد یکی اینکه دیگه انقدرم حرف قیمت نزنید من فک نمیکنم این ۹۹٪ همه واسه قیمتش سراغ این دیتاسنترها رفته باشن بیاید یکم واقع بین باشیم قبول دارم که ارزون بودن واسه خیلی فروشنده ها (این فروشنده ها دسته ای هستن که به بعضی از سرویس دهنده ها دارن خدمت میکنن توضیح میدم بعدن ) ملاک اول هست همچنین واسه خیلی مشتریها (من به این دسته مشتری نمیگم این ها هم موقت هستن ) اما واقعا باید گفت همه سرویس دهنده هایی که از این دو دیتاسنتر سرویس میدن واسه ارزونیه ؟ بعید میدونم خیلی از فروشنده های با سابقه و آینده اندیش هم از این دیتاسنترها سرویس میدن آیا میگید این ها هم به فکر کیفیت کارشون نیستن ؟! ۱۰۰٪ هستن علت استفاده این دسته فروشنده ها مطمپن اینه که دیدن هم کیفیت خوبه هم قیمت خوب چه دلیلی داره سراغش نرن ؟ استانداردهارم رعایت میکنن هم کیفیت خوب میدن هم قیمت مناسب هم سود میکنن اما باید بگم کی گفته الان فروشنده زیاد شده !! من که نمیبینم ! شما میبینید ؟ به نظرم تو همین فروم تعداد فروشهنده ها از ۱۵ تا هم بالاتر نمیره بقیه همه دارن بازاریابی میکنن به شکل غیر مستقیم خیلی قشنگ به کاربر با ۱۵ تومن سرویس میدن کاربرم میگیره بعدن که دید بدرد نمیخوره میاد پیش همین ده تا پس فروشنده زیاد نیست بازاریابای این ۱۵ تا زیادن نهایتم اون طرف میادو یه یه ماهی دو ماهی به این شکل سرویس میده بعدم خودش یواش میذاره میره در مورد مشتری مشتری که میخواد ۱۰ تومن پول بده واسه سرویس همون بهتر که سراغ فروشنده واقعی نره به قول معروف خدا درو تخترو با هم جور کرده این دسته هم مثه فروشندهای ارزون فروشن اینام میان یه یه ماه وی پی اس میگیرن بعدش یا به این نتیجه میرسن که باید بیشتر خرج کنن یا کلا بیخیال میشن که تو حالت اول میاد از این ۱۵ تا سرویس میگیره پس اون بازاریاب کارشو خوب انجام داده دستش درد نکنه خلاصه کلام هتزنر و او وی اچ قیمتشون کم هست اما کیفیتشون بد نیست متاسفانه بخاطر قیمت کمشون اون دسته از فروشنده هایی که من اسمشونو گذاشتم بازاریاب زیاد میرن سراغ این دوتا همین
    ویرایش توسط tizparvaz : July 6th, 2012 در ساعت 05:24

2. تعداد تشکر ها از tizparvaz به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)