با سلام.
برای به روزرسانی ویندوز سرور 2008 در vps باید چه کاری انجام بدیم تا ویندوز رو هم از دست ندیم؟
دوستان اگر تجربه ای در این زمینه دارند برای حداکثر امنیت سرورها، لطفا بنویسند، ممنون می شم.
با سلام.
برای به روزرسانی ویندوز سرور 2008 در vps باید چه کاری انجام بدیم تا ویندوز رو هم از دست ندیم؟
دوستان اگر تجربه ای در این زمینه دارند برای حداکثر امنیت سرورها، لطفا بنویسند، ممنون می شم.
کسی در این زمینه تجربه ای نداره؟ فکر می کنم خیلی موضوع مهمی باشه و حتما اونایی که vps دارن باید درگیر این موضوع شده باشند...
معمولا اگر تنظیمات بروزرسانی ویندوز فعال باشه و وینوز کرک کرده باشه خودکار از طریق اینترنت بروز رسانی میشه
آخه ممکنه ویندوز کرک شده رو از دست بدم با آپدیت های جدید! شما تا به حال به مشکل بر نخوردید؟
من 2008 r2 دارم مشکلی نداشتم توی آپدیت!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
2008 r2 دارم همیشه هم اپدیت میکنم مشکلی نبوده تا حالا
2008 تا 2 یا 3 ماه دقیق یادم نیست کدوم یکی ویندوز 2008r2 هم تا 6 ماه بصورت فری هست و بصورت کاملا قانونی اپدیت میشن بدون هیچ مشکل پریدن بعداز این که دورها که زمان فری تمام میشه کرک میشه زد اگر از کرک خوب یاستفاده کرده باشی برات مثل همون روز اول مثل هلود بدون هیچ مشکلی اپدیت میشه و نگران از دست دادن ویندوز هم نباشید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
مصطفی چمران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)