-
July 5th, 2012, 11:44
پاسخ : نکاتی در مورد دیتاسنتر ovh فرانسه

نوشته اصلی توسط
faranetwork
اتوماتیک چند دقیقه ای تحویل نمیدن!!! باید پرداخت رو تایید کنند که طبق legal از 1 ساعت تا 48 ساعت کاری طول میکشه!
اقای پارسیان عزیز مهم اینه حساب تایید شده باشه و من تا الان سریع تحویل گرفتم بدون مشکل
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
-
تعداد تشکر ها از rezahd به دلیل پست مفید
-
July 5th, 2012 11:44
# ADS
-
July 5th, 2012, 14:06

نوشته اصلی توسط
rezahd
اقای پارسیان عزیز مهم اینه حساب تایید شده باشه و من تا الان سریع تحویل گرفتم بدون مشکل
خوب شما شروع کارتون هست با ovh بعد از یک مدت میفهمین نباید با یک کارت پرداخت کنید..اگه شما بیشتر از 5 تا پرداخت با یک کارت انجام بدین vat سنگینی از روی کارت کم میشه!! برای همین هست باید مثلا 4 تا یا 5 تا کارت داشته باشین با اون ها بزنین!
-
تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید
-
July 5th, 2012, 14:09

نوشته اصلی توسط
faranetwork
خوب شما شروع کارتون هست با ovh بعد از یک مدت میفهمین نباید با یک کارت پرداخت کنید..اگه شما بیشتر از 5 تا پرداخت با یک کارت انجام بدین vat سنگینی از روی کارت کم میشه!! برای همین هست باید مثلا 4 تا یا 5 تا کارت داشته باشین با اون ها بزنین!
اقای پارسیان من به خاطر خرید مستقیم گفتید پول شوی گزارش شده شما سه تا سرور من بردی برای کنسل یک نمونه فاکتور که درصد تخفیف بهتون میده بزار با چند کارت
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
-
تعداد تشکر ها از rezahd به دلیل پست مفید
-
July 5th, 2012, 14:34

نوشته اصلی توسط
rezahd
اقای پارسیان من به خاطر خرید مستقیم گفتید پول شوی گزارش شده شما سه تا سرور من بردی برای کنسل یک نمونه فاکتور که درصد تخفیف بهتون میده بزار با چند کارت
این مورد کنسل کردن در بخش انتقادات هست!! هر چیزی جایی و مکانی دارد!! سعی کنید بزرگ بشین!!
در مورد تخفیف هم به شما ربطی نداره من سرور رو چند میگیرم!! من اصلا سرور مجانی میگیرم!
-
-
July 5th, 2012, 14:36

نوشته اصلی توسط
faranetwork
این مورد کنسل کردن در بخش انتقادات هست!! هر چیزی جایی و مکانی دارد!! سعی کنید بزرگ بشین!!
در مورد تخفیف هم به شما ربطی نداره من سرور رو چند میگیرم!! من اصلا سرور مجانی میگیرم!
بچه بازی نیست داداش من داداش گلم م ن انتقادی از شما نکردم در حال حاظر تاپیک انتقاد ما هم همچنان هستش شما الان دارید میگویید تازه کار من هم سوال کردم و سوال کردن هم گناه نیست
ویرایش توسط rezahd : July 6th, 2012 در ساعت 01:47
-
تعداد تشکر ها ازrezahd به دلیل پست مفید
-
July 6th, 2012, 23:43
نکته جدید دیگه لاینسس ویندوز 2.99 یورو بر روی سرورهای 2 گیگ رم کیم سوفی ارائه نمیشه
Dear Customer,
You've enjoyed a promotional price of 2.99 EUR per month for
your Windows Server license for Kimsufi.
Despite the attractiveness of the offer for entry-level servers,
Microsoft did not want to renew it.
We regretfully inform you that the renewal of your license
you will now be charged 15.00 EUR per month.
If you no longer wish to use Windows Server, you can
at any time reinstall your server on another system
Operating System and terminate your license (all this via the manager).
-
-
July 7th, 2012, 04:01
عضو دائم
اگر دسترسی کی ویام داشته باشن مشکلی نیست و نیاز به لایسنس نیست
2008r2 نصب میکنی به لطفا عمو بیل گیتس تا 6 ماه کاملا مجانی و فری بصورت اورجینال و قانونی
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
July 7th, 2012, 06:50

نوشته اصلی توسط
magicvps.com
اگر دسترسی کی ویام داشته باشن مشکلی نیست و نیاز به لایسنس نیست
2008r2 نصب میکنی به لطفا عمو بیل گیتس تا 6 ماه کاملا مجانی و فری بصورت اورجینال و قانونی
سرورهای کیم سوفی kvm ندارند!
-
-
July 8th, 2012, 09:45
سلام میخواستم بدونم رو سرورای ovh و kimsufi میشه نرم افزاری crack یا brute force یاهو رو نصب کرد؟
نرم افزارهای pro xy grabber چی؟
-
تعداد تشکر ها از Cold به دلیل پست مفید
-
July 8th, 2012, 16:36

نوشته اصلی توسط
Cold
سلام میخواستم بدونم رو سرورای ovh و kimsufi میشه نرم افزاری crack یا brute force یاهو رو نصب کرد؟
نرم افزارهای pro xy grabber چی؟
بله میشه ولی در صورتی که ریپورت داده بشه گیر میدن!
-