-
July 5th, 2012, 12:20
عضو انجمن
پاسخ : چرا 99% فروشنده های vps از هتزنر و ovh سرور میگیرن؟
اگه جمله "جای پای هم دیگه گذاشتن رو کنار بگذاریم" قیمت مناسب پایداری مطلوب و ارتباط راحت از جمله مواردی هست که میشه عنوان کرد
وقتی میبینم مشتری راضی هست قیمت هم مناسبه دان هم نداره چرا برم 500 تومان پول سرور بدم که مجبور بشم vps رم 1 رو بدم 60 تومان
من از هر دو ovh و hetzner سرور دارم اما هتزنر رو از نظر پایداری پورت بهتر میدونم
-
تعداد تشکر ها از mehrshad.ho به دلیل پست مفید
-
July 5th, 2012 12:20
# ADS
-
July 5th, 2012, 12:21
عضو دائم
ارزان بودن هزینه سرورها
استفاده از سخت افزار دسکتاپ و غیره
مواردی هست که باعث شده خیلی ها به ظرف این ۲ کشیده بشن که دوستان توضیحات کاملی از همه موارد را دادن
-
-
July 5th, 2012, 12:25

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
وقتی روی هتزنر هر هاردش 15 تا سرور داده بشه در کل 30 تا کیفیت کامل هست.
درضمن شرکتهای بزرگ هم با هتزنر طرف قرار داد هستند.
نمیدانستم مثلا شرکت گذرگاه جهانی تو یه خانه نشستن دارن از هتزنر سرور میدن : - ?
اونا اصول رعایت میکنند !!!! ایران سرور هم از هتزنر داره
اولا نمیرن سرور 64 گیگ رم بخرن حد اکثر 16 گیگ رم
به چند دلیل
هم اگه سرور داون شد همه ی سرویس های مشتریان نمیره روی هوا
هم روی هر هارد باید 10 تا سرور باشه
و چندین مورد دیگر
-
-
July 5th, 2012, 12:36

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
میدونید چرا؟
چون مشتریان ایرانی تا یکی بیاد سرور 1 گیگ بده 15 تومن بعد یکی بده 60 تومن
میزنن تو سر اون 60 تومنیه میگن کلاه بردار ،گران فروش و هراز تا چیز دیگه بارش میکنن
نمیرن پیگیر بشن واقعا داره کلاهبرداری میکنه یا سرورش مناسبه
سرورهای ovh و هتزنر ارزان هستن و میشه در ایران به فروش برسه و اسم کلاه برداری هم رو کسی نماند.
سرور در دیتاسنترهای دیگه خیلی گران هست مثلا تازگی ها قیمت گرفتیم از یک جا سرور 16 گیگ 480 تومان ماهانه :
480 / 14 = هر گیگ حدود 34 تومان برای میزبان در میاد بعد چند بده نشه کلاه بردار ؟ یا نه اصلا چند بده که مشتری داشته باشه خرج سرور در بیاد برشکست نشه ؟ (2 گیگ این وسط خود سرور برای مجازی سازی استفاده میکنه).
با جرات میگم خیلی از این شرکتهایی که چنین سرورهایی میدن دارن خرج سرورها را از سرورهای ارزان قیمتشون جبران میکنن فقط برای اینکه جنسشون جور باشه
(از ماست که بر ماست)
عزیز من پس با حساب شما همه به پارس دیتا میگن کلاهبردار که برای 5 گیگ فضا 650.000 تومن پول میگیره ؟! و با حساب شما کم فروش ترین هاستینگ ایران هم باید همین باشه
-
تعداد تشکر ها ازpersiantools به دلیل پست مفید
-
July 5th, 2012, 12:36
عضو انجمن
دیگه ببین کار به کجا رسیده که واسه hetzner و ovh حرف از کیفیت و پایداری زده میشه ...
@ استارتر : 1 کلام : قیمت مفت !
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
-
تعداد تشکر ها از m3hdi به دلیل پست مفید
-
July 5th, 2012, 12:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
30tGame
اونا اصول رعایت میکنند !!!! ایران سرور هم از هتزنر داره
اولا نمیرن سرور 64 گیگ رم بخرن حد اکثر 16 گیگ رم
به چند دلیل
هم اگه سرور داون شد همه ی سرویس های مشتریان نمیره روی هوا
هم روی هر هارد باید 10 تا سرور باشه
و چندین مورد دیگر
چرا 10 تا ؟
خود هتزنر پشتیبانش بپرسید میگن 15 الی 30 تا استاندارد
خب بله اینجوری دیگه لازم هم نیست هزینه اضافی برای پرت 1 پرداخت کنند.
اما در کل ما سرور فروش هم داریم که با 5 تومن سرور میدن (تابستانی ها) دلیل نمیشه هتزنر زیر سوال بره که.
کیفیت هتزنر پائین نیست و کیفیت بالایی برخوردار هست.
مثل این میمونه شما ماشین بخری به جای 5 نفر 10 نفر بریزن تو ماشین بعد ماشین نکشه بگن کیفیت پائینه.
عجب
ویرایش توسط RoobinaServer : July 5th, 2012 در ساعت 12:39
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
July 5th, 2012, 12:43
عضو انجمن
سلام
ما از همون ابتدا روی دیتاسنترهای هلندی و امریکای کار میکردیم و تا به الا روی انگلستان ! و مدتیه OVH ! و درست نیست اینطوری بگید 99%
من قبلا تاپیک زدم در این مورد که دیدم داره خنده دار میشه تعصب های ملت ریخته اینجا بیخیالش شدم و گاهی نگاه میکنم میخندم که به قول مجله ی شبکه : تو تاکسی ، تو انجمن، تو دانشگاه همه جا همه کارشناس هستند وقتی در مورد بحثی باز میشه
http://www.webhostingtalk.ir/f41/50347/?highlight=
اول از همه اشباع شدن ovh رو مثل هتزنر اصلا نمیدونم ! چون خیلی ها نمیتونند با شبکش کنار بیان
این قابل قبولتر هست.. هر جا سخن از ارزانیست نام ایرانی ها می درخشد...
چون مشتریان ایرانی تا یکی بیاد سرور 1 گیگ بده 15 تومن بعد یکی بده 60 تومن
میزنن تو سر اون 60 تومنیه میگن کلاه بردار ،گران فروش و هراز تا چیز دیگه بارش میکنن
نمیرن پیگیر بشن واقعا داره کلاهبرداری میکنه یا سرورش مناسبه
تایید میشه
من مدتیه که سرورهایی از د یتاسنتر Redstation شروع کردم همینطور که میدونید قیمت طبیعتا 2-3 برابر سرورهای از ovh و هتزنر هست ( راحت بالای 1.200 تومان ریخته ) در حالی که در هتزنر با 300 تومنم میشه چنین سروری البته با هارد معمولی خرید ) وقتی به مشتری میگم کیفیت میخوای یا سرویس معمولی اغلب میگن:
کیفیت بالا ! هارد کم نیاد ! پورت قوی حداقل 90 مگ سرعت بده فشرده سازی دارم 24 ساعته
من میگم خوب...
من: کدوم پلن میخواید؟
مشتری: 512 با هارد 100 گیگ سی پی یو 6 هسته کم نیاره اصلا برای فشرده سازی و کانورت کردن میخوام
من: چه قدر میخواید خرج کنید
مشتری: 10 تومان
من: خوب من روی فرانسه با هارد SATA میتونم بهت سرویس بدم و با کلی توضیحات که فرقشون چیه این سرور با اون سرورهای رد استیشن و... خط قرمز هارو مشخص میکنم
مشتری: عجب ! اصلا مناسب من نیست من جای دیگه داشتم 200 گیگ میداد 10 تومان اونم چه سرعتی ال بل .... ( اخرشم میگه ولی اخرش اذیت کرد سرورش داغون شد داون شد و هزاران اتفاق که الا دنبال افر اومده اینجا)
من تو این یک ماه متوجه شدم ، مردمی که بررسی میکنم ارزونی نامعقول میخوان ! و کیفیت کهکشانی ! این امر به هیچ عنوان امکان پذیر نیست.
تصمیم گرفتم مشتری هارو 2 دسته کنم:
1- کسایی که دنبال کیفیت هستند سرور های پرقدرت که 10 گیگابیت هم بهشون پورتشون ارتقا میدم به خاطر هزینه ی بیشتری که میدن
2- کسانی که ارزون میخوان و کیفیت میخوان و کیفیت هم داره ولی ! ( نه اون کیفیتی که شماره 1 داره )
که به خودشونم میگم
من اینو قبول دارم که اگه مشترکین ما بتونند هزینه ی مناسب رو پرداخت کنند من فکر میکنم کیفیت سرویس دهندگی خیلی ! سرویس دهنده ها همکارانمون یعنی. میره بالاتر !
ویرایش توسط novinvps.com : July 5th, 2012 در ساعت 12:54
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
July 5th, 2012, 13:02
عضو انجمن
من برای هاستینگ از خیلی جاهایی که دوستان می گن، سرور نداشتم
ولی از خیلی جاها هم سرور داشتم.
من هتزنر رو واقعا قبول دارم !
چقدر شده شبکش داون شه؟
پینگش نسبت به دیتاسنتر های دیگه چطوره!؟
اگه یه کانفیگ خوب پشت سرورهاش باشه، واقعا سرعت و کیفیت مطلوبی می تونه بده ...
البته همونطور که اولش هم گفتم برای هاستینگ...
برای سرور مجازی به نظرم فقط برای تکمیل کار مناسبه، چون مشتری هایی که ارزون می خوان همیشه بودن و هستن و خواهند بود...
شدیدترین انتقادم تو این تاپیک به حرف های آقا فرزاد و آقا مهدیه ! دیگه زیادی این دو دیتا سنتر رو دست کم گرفتن ..
شما روی هتزنر سرور خوبشو بگیرید و چهار تا هارد Sas بندازید و raid 10 کنید و هاستینگش کنید، کیفیت بد می شه؟
سرعت واقعا کم نظیری رو می بینید !
با اینکه دسکتاپ است، با اینکه مادربورد خودش مستقیم sas ساپورت نمی کنه و باید سخت افزار بهش اضافه بشه .
هزینه ی سرور هم دو سه برابر می شه و کیفیت فوق العاده ...
ولی برای سرور مجازی خیلی قبولشون ندارم ...
چون باید سی پی یو تقسیم بشه،و هاردهای سریع در حجم بالا نداره به نظرم دیتاسنتر های بهتری برای این کار وجود دارن، مگر اینکه بخواد تعداد سرور محدود ( به حدود 10 تا ) روی سرور ایجاد بشه ....
ویرایش توسط m-mehdipoor : July 5th, 2012 در ساعت 13:05
-
تعداد تشکر ها از m-mehdipoor به دلیل پست مفید
-
July 5th, 2012, 13:04
عضو انجمن
متاسفانه تو ایران بد مد شده !
طرفی که چند ساله تو کار هاستینگ هست چندسالی هم آب و گل خورده یهو دیدی رو ضرر یا درحال برشکستگی است چرا چون درصدی از جماعت میان سرور گیگابایتی رو میدن 10 تومان 
اینجا بحث اعتماد و... میره زیر کاه چ.ن برای جماعت قیمت مهمه ! بیا یک سرور آشغال رو 10 تومن با رم یک گیگ بده کلی مشتری میاد بهت !
اینم بگم که همه اینطور نیستن !
-
-
July 5th, 2012, 13:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
من برای هاستینگ از خیلی جاهایی که دوستان می گن، سرور نداشتم
ولی از خیلی جاها هم سرور داشتم.
من هتزنر رو واقعا قبول دارم !
چقدر شده شبکش داون شه؟
پینگش نسبت به دیتاسنتر های دیگه چطوره!؟
اگه یه کانفیگ خوب پشت سرورهاش باشه، واقعا سرعت و کیفیت مطلوبی می تونه بده ...
البته همونطور که اولش هم گفتم برای هاستینگ...
برای سرور مجازی به نظرم فقط برای تکمیل کار مناسبه، چون مشتری هایی که ارزون می خوان همیشه بودن و هستن و خواهند بود...
شدیدترین انتقادم تو این تاپیک به حرف های آقا فرزاد و آقا مهدیه ! دیگه زیادی این دو دیتا سنتر رو دست کم گرفتن ..
شما روی هتزنر سرور خوبشو بگیرید و چهار تا هارد Sas بندازید و raid 10 کنید و هاستینگش کنید، کیفیت بد می شه؟
سرعت واقعا کم نظیری رو می بینید !
با اینکه دسکتاپ است، با اینکه مادربورد خودش مستقیم sas ساپورت نمی کنه و باید سخت افزار بهش اضافه بشه .
هزینه ی سرور هم دو سه برابر می شه و کیفیت فوق العاده ...
ولی برای سرور مجازی خیلی قبولشون ندارم ...
چون باید سی پی یو تقسیم بشه،و هاردهای سریع در حجم بالا نداره به نظرم دیتاسنتر های بهتری برای این کار وجود دارن، مگر اینکه بخواد تعداد سرور محدود ( به حدود 10 تا ) روی سرور ایجاد بشه ....
تو ایران می تونم بگم نصف کسایی که میرن سمت هتزنر واسه ارزونیش میرن و هیچ کس نمیاد add کنه به سرور ...
چرا ؟ چون نمیشه واقعا ، شما هرجور حساب کنی دیگه 1 گیگ رم (وی پی اس) رو تو ایران بالای 40 نمیشه اصلا آفر داد ! پس چطوری سرور 16 گیگ رم از فلان دیتاسنتر که هزینهش 3 براره هتزنره میشه خرید ؟
شاید پول سرور هم در نیاد ، این جاست که همه رو میارن به دیتاسنترهایی که قیمت کم میدن از جمله همین هتزنر یا ovh و volum drive و ....
کیفیت با قیمت رابطه مستقیم داره که متاسفانه مصرف کننده های ایرانی دوست دارن ارزانی و کیفیت رو با هم داشته باشن
متاسفانه همین کاهش قیمت هایی که صورت گرفت باعث شد کیفیت سرویس دهنده های ایرانی بیاد پایین که امیدوارم به زودی شاهد این باشیم که دوستان به خودشون بیان و بتونیم کیفیت مناسبی رو تو ایران شاهد باشیم ...
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
-
تعداد تشکر ها از m3hdi به دلیل پست مفید