-
July 5th, 2012, 11:19
عضو دائم
پاسخ : ریستور بک آپ

نوشته اصلی توسط
shivahost
امیدوارم بتونید جمله ای زیر گزینه fullbackup نوشته را بخوانید....

یه کلاس زبان میایم پیش شما مهندس.
چه حرفیه خب حرف شما را تایید کردیم که چرا حالا گیر دادید به خواندن ما
این خواندن نیست تجربه هست
شما که فرق فول بکاب را با بکاب های دیگه متوجه میشید نباید چنین چیزی بگید.
شما که زبان بلدید بیشتر از ما (طبق تحقیری که دارید میکنید) نباید چنین حرفی بزنید.
فول بکاب یعنی بکاب کلی و همه بکاب های جزئی را شامل میشه.
وقتی فول بکاب home dir گرفته بشه یه پوشه زیپ که داخلش زیپ دیگه ای به نام home dir هست به ما تحویل میده
وقتی فول گرفته بشه همان پوشه هست در کنارش پوشه های mysql و... هم گرفته شده و هست.
موقع رستور میتوانید دونه دونه بکاب های جزئی را از طریق یک فول بکاب رستور کامل کنید.
به نظر شما که همه چی تمام هستید چرا نمیگذاره فول بکاب رستور بشه یک باره ؟
چون اسم دومین هم رستور باید بشه و این اکانت باید حذف بشه بعد رستور بشه که فقط توسط مدیر سرور امکانش هست برای همین بکاب جرئی میشه برگشت داد موقع رستور
دیگه بیشتر از این صلاح نمیدونم با شما صحبتی بکنیم آخرش با این طرز حرف زدن به 4 تا اخطار میکشه توسط مدیران انجمن.
ما اومدیم دانش ها را به هم دیگه یاد بدیم یا اشتباهات هم را گوشزد کنیم هیچ کس کامل نیست ما هم مشکل داشته باشیم این طرز برخورد .....! مهم نیست.
موفق باشید مثل همیشه انشالله یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : July 5th, 2012 در ساعت 11:23
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
July 5th, 2012 11:19
# ADS
-
July 5th, 2012, 11:26
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
یه کلاس زبان میایم پیش شما مهندس.
چه حرفیه خب حرف شما را تایید کردیم که چرا حالا گیر دادید به خواندن ما
این خواندن نیست تجربه هست
شما که فرق فول بکاب را با بکاب های دیگه متوجه میشید نباید چنین چیزی بگید.
شما که زبان بلدید بیشتر از ما (طبق تحقیری که دارید میکنید) نباید چنین حرفی بزنید.
فول بکاب یعنی بکاب کلی و همه بکاب های جزئی را شامل میشه.
وقتی فول بکاب home dir گرفته بشه یه پوشه زیپ که داخلش زیپ دیگه ای به نام home dir هست به ما تحویل میده
وقتی فول گرفته بشه همان پوشه هست در کنارش پوشه های mysql و... هم گرفته شده و هست.
موقع رستور میتوانید دونه دونه بکاب های جزئی را از طریق یک فول بکاب رستور کامل کنید.
دیگه بیشتر از این صلاح نمیدونم با شما صحبتی بکنیم آخرش با این طرز حرف زدن به 4 تا اخطار میکشه توسط مدیران انجمن.
ما اومدیم دانش ها را به هم دیگه یاد بدیم یا اشتباهات هم را گوشزد کنیم هیچ کس کامل نیست ما هم مشکل داشته باشیم این طرز برخورد .....! مهم نیست.
موفق باشید مثل همیشه انشالله یا حق
خب بالاخره قبول کردید چیزی که من گفته بودم:
روبینا؟ مشتری چطور میتونه ریستور کامل و اتوماتیک بکنه کل یک هاست رو؟ ( البته باید بشینه extract بکنه و دیتابیس ایمپورت کنه و .... که مشکلاتی ممکنه داشته باشه مثل این دوست ما، شما راه دیگه ای بلدی؟ )
اما شما فرموده بودید:

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
از همان قسمت که فول بکاب گرفته میشه دوباره وارد میشید به جای زدن دکمه فول بکاب نوشته رستور بکاب
روی اون کلیک میکنید و رستور کامل میکنید.
اگر خواستید بگید آموزشش در بخش آموزشی روبینا موجود هست بدم خدمتتون.
یا حق
و هیچ اشاره ای به باز کردن زیپ و ... نکرده بودید و خیلی راحت گفتید: به جای زدن دکمه فول بکاب نوشته رستور بکاب
روی اون کلیک میکنید و رستور کامل میکنید. در حالی که باید می گفتید ریستور قسمت به قسمت می کنید.
شرمنده من متوجه منظور شما نشده بودم.
-
-
July 5th, 2012, 11:29
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
shivahost
خب بالاخره قبول کردید چیزی که من گفته بودم:
روبینا؟ مشتری چطور میتونه ریستور کامل و اتوماتیک بکنه کل یک هاست رو؟ ( البته باید بشینه extract بکنه و دیتابیس ایمپورت کنه و .... که مشکلاتی ممکنه داشته باشه مثل این دوست ما، شما راه دیگه ای بلدی؟ )
اما شما فرموده بودید:
و هیچ اشاره ای به باز کردن زیپ و ... نکرده بودید و خیلی راحت گفتید: به جای زدن دکمه فول بکاب نوشته رستور بکاب
روی اون کلیک میکنید و رستور کامل میکنید. در حالی که باید می گفتید ریستور قسمت به قسمت می کنید.
شرمنده من متوجه منظور شما نشده بودم.
آخه نگاه :
گفتید ایمپرت و extract اون میشه کاملا دستی داخل phpmyadmin که من این حرف شما را گفتم نه از داخل فول بکاب هم میتونه انجام بده (از داخل فول بکاب دونه دونه رستور بکنه)
چی بگم والله
از سال 1385 تا کنون
-
-
July 5th, 2012, 11:35
عضو دائم
واقعا فکر می کنید این پاسخ به کسی کمک می کند؟
-
-
July 5th, 2012, 11:39
عضو دائم
حالا گذشت عزیز، بهتره بیشتر کش ندیم.... خوانندگان خودشون بهتر قضاوت می کنند.
-
-
July 5th, 2012, 11:43
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
shivahost
واقعا فکر می کنید این پاسخ به کسی کمک می کند؟

اون پائین سایت زده
آیا این پاسخ به شما کمک کرد ؟
بزنید خیر
لازم به پرسیدن اینجا نیست.
کمک کردنش حتما کرده که تا الان مشکلی نداشتیم و در مقابل سوال مشتریان این لینک را دادیم.
این لینک فقط درباره یک بخش home dir راهنمایی کرده بقیش هم mysql و ... هست.
مهم آموزشه وقتی یک تیکه یاد بگیره کاربر بقیشم بلده.
دیگه قرار نیست بگیم روی دکمه براز کلیک کنید فایل را انتخاب کنید بعد روی open کلیک کنید و ...
آموزش مختصر و مفید باید باشه طولانی باشه کاربر نمیخواند.

نوشته اصلی توسط
shivahost
حالا گذشت عزیز، بهتره بیشتر کش ندیم.... خوانندگان خودشون بهتر قضاوت می کنند.
بله از اول گفتم
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
July 5th, 2012, 11:45
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
این لینک فقط درباره یک بخش home dir راهنمایی کرده بقیش هم mysql و ... هست.
آخه هی یه چیز می گید کش میاد!!!!!
اونجاش که نوشته ( فول بکاپ مد نظر ما هست ) من رو کشته!
-
-
July 13th, 2012, 23:04
دوستان اینجا که جای دعوا نیست | دیگه شماکه با سابقه تر از ما هستید باید یکم رعایت کنید دیگه ! بعدا واسمون حرف در میارن !
ویرایش توسط BartarinWebHost : July 13th, 2012 در ساعت 23:10
-
-
July 20th, 2012, 17:49
عضو انجمن
خوب من متوجه نشدم حالا
فول بک آپ که من میگیرم به کارم میاد یا الکی دارم وقت میذارم برای دانلودش ؟؟؟؟
-
-
July 20th, 2012, 18:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
only-only
خوب من متوجه نشدم حالا
فول بک آپ که من میگیرم به کارم میاد یا الکی دارم وقت میذارم برای دانلودش ؟؟؟؟
بله دوست عزیز .فول بکاپی که میگیر را میتونید هم جزء به جزء خودتون ریستور کنید هم بدین مدیر سرور براتون کامل ریستور کنند.
موفق باشید.
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
تعداد تشکر ها از taghi.karimi به دلیل پست مفید